Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Kıttyyy kımsenın kımseden kaÇtıĞı falan yok ya lÜtfen barı en yapma bunu...ne alakası var nasıl ıhtıyaÇ duyduĞundan baŞka topıklere gıdıp gelıyorsan buda aynı Şey...benım topıĞımde burası analdın mı bende burdayı arada oraya gıdıyorum...bunu ınkar eden yokkı...

kısss tubiiiiş madem beni onaylıyorsun listende de üst kattan bir daire ver beee nooolur :roflol:

Ben kaÇar kızlar hadı kendınıze ıyı bakaın ınanın baŞıma aĞrı gırdı yanı kımseye bıŞey analatamıcam...

tamam kzılar anlasamıyoruz susuyorum ben kendi bildiginizi yapın dogru bildigim seyi söylemekten cekinmem ben bana yanlıs geldi o kadar size dogru geliyorsa diyecek sözum yok neyse klendinize iyi bakın

yaaa off benim de çok başım ağırmaya başladı. hem de en sevmediğim tarzda ensemden ensemden....

kısss tubiiiiş madem beni onaylıyorsun listende de üst kattan bir daire ver beee nooolur :roflol:

dublekis mi ossun tiriplekis mi ossun :mymeka:
nan sen hamiş olmadan ben seni üst kata nası alim?
kurallarımız katı hande hanım lmaz:
hamiş olmayan giremez. ahanda bende kapıda bekliom ama daa çıkamadım üste akannehir

herkese selammmm
handee çiğdemmm bak bak nası yakaladım sizi ama meydanı boş bulup sizde burayamı kaçtınız nan

bosver bidem takma sen kafana bebişimize iyi bak

darkcım hosgeldin canım cosmosum sende hosgeldin canım

hosbulduumm canımmcıııkkıımmm gel bir opeem senidee opuyorumnanaktan
iyidir kuşum nolsun...
bu ay turnayı teee dötünden vurcam kaydirigubbakcemile3
sende ne var ne yok? nasılsın bakalım?

vur kuşum vurrr kaydirigubbakcemile3
ay nolsun bende de aynen devammm bi yaramazlık yoook calısıyoruz iştee :lepi:

herkese selammmm
handee çiğdemmm bak bak nası yakaladım sizi ama meydanı boş bulup sizde burayamı kaçtınız nan

siboşcanım hosgeldin kuşuuumm :)))
üleen hepimiz buraya geldik topicimiz bos kalıyor he sonra klava: döverim üleen taş bebeler sizip

belki de şu an hamileyim ne biliyon daaaa. ay sonunda yerimi hazırla çıkcam tepeye Allah ın izniyle görürsün bak kısssss kaydirigubbakcemile2

heh işte akıllıca bir laf ne güzel sööylemişsin cosmocaan bebek geldi geleli seni bir zekileştirdi kıssss

herkese selammmm

hoşgeldiiiiin kuşuuuuum opuyorumnanaktan

belki de şu an hamileyim ne biliyon daaaa. ay sonunda yerimi hazırla çıkcam tepeye Allah ın izniyle görürsün bak kısssss kaydirigubbakcemile2

temam sen yazılı belgeni kocana mühürlet gel. kaydirigubbakcemile3
kapıda cosmo belge takibini yapar. girer dairene yerleşirsin kuşum...
emmmeeeee önce belge :jeyyar:

ben daha yeni geldim biliyon sokaktannn kök saldım geldim dışarıda hahaha kaydirigubbakcemile3
neyse kuşum biz nereye sen orayaa takip et bizi :)))))))))

temam sen yazılı belgeni kocana mühürlet gel. kaydirigubbakcemile3
kapıda cosmo belge takibini yapar. girer dairene yerleşirsin kuşum...
emmmeeeee önce belge :jeyyar:

ehehe bekle kuzum bekleeee belgeyi dayıycam burnuna kasımın ilk günlerinde inşallaaaah. ben deniz manzaralı isterim ona göre eheheheheh

ehehe bekle kuzum bekleeee belgeyi dayıycam burnuna kasımın ilk günlerinde inşallaaaah. ben deniz manzaralı isterim ona göre eheheheheh

sen belgeni getir, sana güzel bi yer ayarlarız zemuszemus
kasımı bekleyokk yanii?
bak eger burnuma o belgeyi dayamazsan ben senden önce dayarım soona senin dairene ben yerleşirim heee ona göre naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…