Sinirime ölüyorum ya eşimin ayakkabılarını çalmışlar camide 150 lira verdik ya daha 2 ay olmadı kızdım suratına kapadım telefonu arayıp müjde veriyor sanki bana..
Sinirime ölüyorum ya eşimin ayakkabılarını çalmışlar camide 150 lira verdik ya daha 2 ay olmadı kızdım suratına kapadım telefonu arayıp müjde veriyor sanki bana..
Bewn geldİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lİvaza hoŞgeldİn canım
hoşbulduk canımBewn geldİmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm lİvaza hoŞgeldİn canım
Livaza cnım anlatıyorum bak..
Adetinin birinci gnü başlıyorsun ateşini ölçmeye...ama her sabah aynı şekilde uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ilk iş onu yapıcaksın tatlım...
Diyelimki tarih 5 ekim
5 ekim 1. Gün : ??? Burayada o günki ateşini yaz tatlım..ve ilişkiye girdiğin günleride *** işaretiyle hangi günse onun yanına koy..hani ihtimaller üzerine konuştuğmuz için genelde hani yumurtlama zamanı gediğinde onu ateşinden anlıyacağımız için gün aşırı işşkiye girirceksin ...2.günde bir yani canım onuda ateş tablonda ** iaşaretiyle gösterceksin bize...senin adet günü geçti güzelim ama adetin ilk günü birinci gün sayıyoruz mesela bugün kaçıncı günüse bugünün tarihi yanınada 6.gün yada kaçıncı günse onu yazıcaksın tatlım...
Dijitallerden al bende ondan kullanıyorum[/QUOTE
canımcım var bende o dijitallerden amannn keşke ilk gün başalsaymışım 5 gün olduuu mafoldumben
eferim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?