Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Sinirime ölüyorum ya eşimin ayakkabılarını çalmışlar camide 150 lira verdik ya daha 2 ay olmadı kızdım suratına kapadım telefonu arayıp müjde veriyor sanki bana..

Sinirime ölüyorum ya eşimin ayakkabılarını çalmışlar camide 150 lira verdik ya daha 2 ay olmadı kızdım suratına kapadım telefonu arayıp müjde veriyor sanki bana..

geçmiş olsun canım
artık kimse kapıya bırakmıyor diye biliyorum
biz ramazanda gittiğimizde poşet götürdük yanımıza almıştık
azda değilmiş, üzülme cana geleceğine mala gelsin :teselli:

nevyascım geçmiş olsun canım yaaaa...
adamlar baktılar tabi kıyak ayakkabı hemen indiragandi yaptılar..
mübarek cuma günü...

noldu yafff...nie herkes sustu..
ay bu arada kayseride miting var kızlar..acaip kalabalık...

Livaza cnım anlatıyorum bak..

Adetinin birinci gnü başlıyorsun ateşini ölçmeye...ama her sabah aynı şekilde uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ilk iş onu yapıcaksın tatlım...

Diyelimki tarih 5 ekim

5 ekim 1. Gün : ??? Burayada o günki ateşini yaz tatlım..ve ilişkiye girdiğin günleride *** işaretiyle hangi günse onun yanına koy..hani ihtimaller üzerine konuştuğmuz için genelde hani yumurtlama zamanı gediğinde onu ateşinden anlıyacağımız için gün aşırı işşkiye girirceksin ...2.günde bir yani canım onuda ateş tablonda ** iaşaretiyle gösterceksin bize...senin adet günü geçti güzelim ama adetin ilk günü birinci gün sayıyoruz mesela bugün kaçıncı günüse bugünün tarihi yanınada 6.gün yada kaçıncı günse onu yazıcaksın tatlım...
Dijitallerden al bende ondan kullanıyorum

Kuzu farketmez
bende altıncı gÜn baŞladım bu ay...o mÜhım deĞıl cıdden bak...adetlıykne bıŞey olamıcaĞına gÖre geÇ kalmıŞ deĞılsın canım
yarın baŞla hemen tamam mı ekım 24 yaz yanına 6.gÜn de ateŞını yaz bıde yatakytan Çıkmadan ÖlÇ uyanır uyanmaz tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…