çokkk sevindiimmmm:sm_cool:allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :dance:hihoyyyt:teytey:evet hamileeeeeeeeeee :teytey:
daha bu sabah öğrendi:..
Ohhhh ne gzüel düğün falan yaaa hihoyyyt sositososito
Bende iyiyim nasıl olalım kuşum...
Gece canım bi karpuz çekti sorma gtsn cokacimcoook
Dolap ta vardı Allh dan yedim tabağımı çatalımı yıkarken doğru wc ye iadeyi ziyarete
Dur bi azcık otur demi midem deklava: yok anam yok bu velet bişey beğenmiyo :ecrin_bebek:
Herşeyden tiksin olurmu canım böle aaaa
meraba kızlar
müro hamile mi
ay çok sevindim
inşaallah sağlıkla kucağına alır
Allah nazardan saklasın ekim bereketli geçti
üzücü olay yaşayanımızda oldu ama hayırlısı
ayyy mürü hamilemi .....
valla benim jetonlar köşeli galiba...
ayy ne güsell hayırlı olsunn
çokkk sevindiimmmm:sm_cool:allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :dance:hihoyyyt:teytey:
cosmom keşke ben hamile olsamda tuvaletten çıkmasam razııyım karnındaki nimetin kıymetini bilayy canım benimm yaaaaa geçicek elbett bu dönemdee kuşum yaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan
CANIM BENİM TEŞEKKÜR EDERİM...HANİ NEDEN BİLMEM AMA ÜSTÜME ALINASIM GELDİ opuyorumnanaktan
cosmom keşke ben hamile olsamda tuvaletten çıkmasam razııyım karnındaki nimetin kıymetini bil
günaydın kzılarrr yaaaa listeye baktımdaaa bu ay mola verdi demiş tubişş hahahaaa koptum yaaaa süperrr
devre arası tabiiiiiii hahahahahaaaa ilk bi senelik yarı tamamlandı durum 1-0 yenikk hahahahaa
canım doktor ara verelim demişti bende tubişe listeden sil yada alta al ismimi demiştim o da öyle yazdı
düşük sonrasında doktor dinlenme dedi bana sana öyle bişi demedi mi doktorun
canım bende dr. bişi sölemedi. zaten bu 4.düşüğüm. vücut bagışıklık kazandı kaydirigubbakcemile3
ama kasım ayında fişşşek gibi geliom he. demedi demeyin :jeyyar:
turnayı dötünden vurucam
en azından hamile kalabildiğinizi biliyorsunuz kızlar. ben onu da bilmiyorum
bugün çok karamsarım böööööööö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?