Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Ben geldımmm evet 12de aradım saglı kocagnı edım kan testıne gelcm yapyrmsnz yapyrz dedı cıktım 1,30 gıttım karı demsınmı sabh 8le10 arası gel yapyrz sız bana yaprz deddnz e sen sabah aryrsan dogru yapyrz ama pazrtsıye yazyımmı gel ısmını dedı yok dedım pzrtesıye yaptrsam kndı Özel doktruma gıderım dedım nyse cktm gttı doktra kndı doktruma hastnye kandın 2 saatlgene gtmıŞŞ hastlrı beklyr sıra cok baska doktra yondnrlmk ıatedm kan testı verecem dedım gtıım sonra verdım kanı 5,30da gel al dedılr bende6 da ckyrm ıŞten yanı 6da gdıp alacam ve ancak aksma yazrm sonucu yada yarına kıslr hee bu arada adam kana gerk yoktur belkı dedı ultrasona yatrdı baktı gÖbekten ama gÖrÜnmÜyor dedı yok dedıcadıarzu kanı verdm baklm kısmt

müroooooooooooooooo hay Allah yaaaa beklemek de ne kasar adamı

olsun kıss ben hiç o kadar belirgin bir çizgi görmemiştim valla

akşam beklemede olurum kuşum yaz sonucunu sen. inşallah güzel haberlerle gelirsin :Saruboceq:
zaten adet 10 gün geçmeden bebek ultrasında görünmezmiş.
bakalım sonucun ne çıkıcak. opuyorumnanaktan

Hadİ kızlar bye kendİnİze dİkkat edİn

nereye minikimmmmmmmmmm

git bak bakalım yazmış mıyım yazmamış mıyım :dilcikar:

heee evet 3 cümle yazmışın peşinden geldim buraya görmüyonmu olummmmm neyse ya hande hala gelen giden yok stres yapmaya başladım bu birrrrrr ikincisi ne yazmışın sen buraya böle bebek mevzunu kafamdan çıkarmak için falan hee noluyooooo

evet bencede opuyorumnanaktan
merhaba canlarım ben 26 yaşında cocugu olmayan bi bayanım 5 yılı bitirdim evliligimde .sonrasıda 1 aşılamam var tabi öncesinde birsürü tedevii.... eşim saglıklı ben pcosum şuan dr tedavim filan yok ama alternatif tıp düşünüyorum şuan adetim 5. günüm pek saglıklı olmuyo günü gününü tutmuyo ama idare ediyom işte ilerki zamanlarda konuştukçada tanışırız şimdilik bu kadar Şeniz

kızlar ben kaçıyorum öptüm hepiniziiiiiiiiii

memnun oldum kuşum tanıdıgıma seni opuyorumnanaktan
hayırlısı ya... rabbim zamanı geldiğinde hepimize vericekinşallah...

bende tuğba...
21 yaşında ve 3 buçuk yıllık evliyim...
4 defa düşük yaptım. halen denemelere devam :)
karamsarlıga yer yok burada.herşey kısmet.
eşimde de bende de sorun olmadıgı halde sürekli düşük yapıyorum.
benim de sorunum bu işte a.s.

öylemi çok geçmiş olsun canım bende temmuzda yaptım aşılamamı aşılamadan 10 gün sonra evde test yeptım çift çizgi poliklinige gidip hemen kanda baktırdım 38,5 çıktı uçtum sevinçten cok güzel bi duyguydu rüyaydı dr aradım sonuçu söledim var hamilesin dedi 2 gün sonra dra gittim tekrar test ve yok kimyasalmış düşmüş kan degerim 3 gün hamileyim diye gezdim herkesa yaydık sonrasında cok üzüldüm agladım yazık eşim bile nasıl agladı dilerim rabbim kimseyi aglatmasın bu bile cok kötüydü düşük nasıldır tahmin edebiliyorum ama inşallah en kısa zamanda rabbim hepimize versin ablamında olmuyo bizde ırsı galiba

ayy canım benim yhaa...
geçmiş olsun... o duyguyu çok iyi anlayabiliyorum...
hiç kolay birşey değil düşük. insanın canından can gidiyor.
tek sen değil, etrafındaki herkez yıpranıyor. o sevinçle tabii herkezle paylaşıyorsun hamileliğini... ama benim 4 defa olunca söylemiyorum son 2 defadır.
inşallah bundan sonra sağlıklı hamilelikler geçiririz...
bu ay ama düşük yapmaycam nennnn
hırslıyım :jeyyar:

canımbende herzamanki gibi daha adetken bile umutluyum önümdeki aydan 5 yıldır bıkmadan her ay adat olunca aglıyorum öncesinde bi test yapıyorum ama inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…