Ben geldımmm evet 12de aradım saglı kocagnı edım kan testıne gelcm yapyrmsnz yapyrz dedı cıktım 1,30 gıttım karı demsınmı sabh 8le10 arası gel yapyrz sız bana yaprz deddnz e sen sabah aryrsan dogru yapyrz ama pazrtsıye yazyımmı gel ısmını dedı yok dedım pzrtesıye yaptrsam kndı Özel doktruma gıderım dedım nyse cktm gttı doktra kndı doktruma hastnye kandın 2 saatlgene gtmıŞŞ hastlrı beklyr sıra cok baska doktra yondnrlmk ıatedm kan testı verecem dedım gtıım sonra verdım kanı 5,30da gel al dedılr bende6 da ckyrm İŞten yanı 6da gdıp alacam ve ancak aksma yazrm sonucu yada yarına kıslr hee bu arada adam kana gerk yoktur belkı dedı ultrasona yatrdı baktı gÖbekten ama gÖrÜnmÜyor dedİ yok dedİcadıarzu kanı verdm baklm kısmt
Hadİ kızlar bye kendİnİze dİkkat edİn
git bak bakalım yazmış mıyım yazmamış mıyım :dilcikar:
kızlar ben kaçıyorum öptüm hepiniziiiiiiiiii
merhaba canlarım ben 26 yaşında cocugu olmayan bi bayanım 5 yılı bitirdim evliligimde .sonrasıda 1 aşılamam var tabi öncesinde birsürü tedevii.... eşim saglıklı ben pcosum şuan dr tedavim filan yok ama alternatif tıp düşünüyorum şuan adetim 5. günüm pek saglıklı olmuyo günü gününü tutmuyo ama idare ediyom işte ilerki zamanlarda konuştukçada tanışırız şimdilik bu kadar Şenizevet bencede opuyorumnanaktan
kızlar ben kaçıyorum öptüm hepiniziiiiiiiiii
merhaba canlarım ben 26 yaşında cocugu olmayan bi bayanım 5 yılı bitirdim evliligimde .sonrasıda 1 aşılamam var tabi öncesinde birsürü tedevii.... eşim saglıklı ben pcosum şuan dr tedavim filan yok ama alternatif tıp düşünüyorum şuan adetim 5. günüm pek saglıklı olmuyo günü gününü tutmuyo ama idare ediyom işte ilerki zamanlarda konuştukçada tanışırız şimdilik bu kadar Şeniz
gelsene beeeee :mymeka:
evet gidiyorum ben başım ağırdı...
öylemi çok geçmiş olsun canım bende temmuzda yaptım aşılamamı aşılamadan 10 gün sonra evde test yeptım çift çizgi poliklinige gidip hemen kanda baktırdım 38,5 çıktı uçtum sevinçten cok güzel bi duyguydu rüyaydı dr aradım sonuçu söledim var hamilesin dedi 2 gün sonra dra gittim tekrar test ve yok kimyasalmış düşmüş kan degerim 3 gün hamileyim diye gezdim herkesa yaydık sonrasında cok üzüldüm agladım yazık eşim bile nasıl agladı dilerim rabbim kimseyi aglatmasın bu bile cok kötüydü düşük nasıldır tahmin edebiliyorum ama inşallah en kısa zamanda rabbim hepimize versin ablamında olmuyo bizde ırsı galibamemnun oldum kuşum tanıdıgıma seni opuyorumnanaktan
hayırlısı ya... rabbim zamanı geldiğinde hepimize vericekinşallah...
bende tuğba...
21 yaşında ve 3 buçuk yıllık evliyim...
4 defa düşük yaptım. halen denemelere devam :)
karamsarlıga yer yok burada.herşey kısmet.
eşimde de bende de sorun olmadıgı halde sürekli düşük yapıyorum.
benim de sorunum bu işte a.s.
öylemi çok geçmiş olsun canım bende temmuzda yaptım aşılamamı aşılamadan 10 gün sonra evde test yeptım çift çizgi poliklinige gidip hemen kanda baktırdım 38,5 çıktı uçtum sevinçten cok güzel bi duyguydu rüyaydı dr aradım sonuçu söledim var hamilesin dedi 2 gün sonra dra gittim tekrar test ve yok kimyasalmış düşmüş kan degerim 3 gün hamileyim diye gezdim herkesa yaydık sonrasında cok üzüldüm agladım yazık eşim bile nasıl agladı dilerim rabbim kimseyi aglatmasın bu bile cok kötüydü düşük nasıldır tahmin edebiliyorum ama inşallah en kısa zamanda rabbim hepimize versin ablamında olmuyo bizde ırsı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?