Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

canım inşallah güzel haberler getirirsin bize :Saruboceq:
yazdığını 3 kez okudum ancak çözdüm akannehir akannehir akannehir

cokacimcoookanladım sema sen beni kocamın başına sardırmak istiyon şimdi fıstıklı çikolatalarrrrrrrrrr ıspanaklı böreklerrrrrrrrrrrrrrrrrrr ah ah olmuyoki canimmmmmmmcokacimcoook

dedi ama biz pek uygulamadık :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

allah allah delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

kimyasal gebelik geçirdim ya ben doktor bana devam dedi bişey yok yani dedi ondan şey ettim boşver yaaa kuşum eyi etmişiniz sefanız olsunnnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşçakal kuşum yaaaaaa

kız tubişin canı çekcek semoşşş deme bi dahaa yazık evliliklerineeee yaaa adamcağızaaaaaaaaaaaaaaaa

iki tubişin arasına girsemde dilek dilesemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

livaza canım 5yıl diyorsun az bi zaman deil neden tüp bebek falan denemiyorsunuz yada denediniz mi
drum hep yaşın küçük evlilik yaşında küçük dedi bekledik halada bekliyorum şimdide alternatif tıp bitkilerle tedavi olucam daha sonra tüp denerim rabbim kendiliginden verirde gerek kalmaz inşallah hepimize birden hayırlısıyla versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…