Ben geldımmm evet 12de aradım saglı kocagnı edım kan testıne gelcm yapyrmsnz yapyrz dedı cıktım 1,30 gıttım karı demsınmı sabh 8le10 arası gel yapyrz sız bana yaprz deddnz e sen sabah aryrsan dogru yapyrz ama pazrtsıye yazyımmı gel ısmını dedı yok dedım pzrtesıye yaptrsam kndı Özel doktruma gıderım dedım nyse cktm gttı doktra kndı doktruma hastnye kandın 2 saatlgene gtmıŞŞ hastlrı beklyr sıra cok baska doktra yondnrlmk ıatedm kan testı verecem dedım gtıım sonra verdım kanı 5,30da gel al dedılr bende6 da ckyrm İŞten yanı 6da gdıp alacam ve ancak aksma yazrm sonucu yada yarına kıslr hee bu arada adam kana gerk yoktur belkı dedı ultrasona yatrdı baktı gÖbekten ama gÖrÜnmÜyor dedİ yok dedİcadıarzu kanı verdm baklm kısmt
sema nbr canım verdin mi sparişlerini
semoş kız sana doktor korunun mu dedii
dedi ama biz pek uygulamadık :kedi: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
drum hep yaşın küçük evlilik yaşında küçük dedi bekledik halada bekliyorum şimdide alternatif tıp bitkilerle tedavi olucam daha sonra tüp denerim rabbim kendiliginden verirde gerek kalmaz inşallah hepimize birden hayırlısıyla versinlivaza canım 5yıl diyorsun az bi zaman deil neden tüp bebek falan denemiyorsunuz yada denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?