Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

iyiyim canım ben de sizleri merak ettim durumlar ne diye neyse buluştuk opuyorumnanaktan

arka arkaya guzel haberler alıyoruz canım buda bizi mutlu ediyor :1hug:Şeniz bebişimizopuyorumnanaktan nasıl ?

adamı kudurtur o sihirli sey tubişim yaw :roflol::roflol: hadi bakalım inşallah faydasını görürüsünüz canım :1hug::Saruboceq:

merhaba kızlar nassınızzzzzz kimsecikler yok sankimmmmm nyese bi bakam dediydimmm görüşürüz yarınaaaaa

slm kıslr evet kımsecıklr yok bende bı bakıyım dedı sıze yarın görsrz kıb öptümmmopuyorumnanaktan

günaydın kızlaaaaarrrrrrrr... pazar pazar kimsecikler yok zemuszemus
nirdesiniz aceeeep ... herüflerinizin dizinin dibinde dimii :jeyyar:
yarın görüşürüz kızlar...
bu arada fstone geçen gün nete girmiş, ama bize bişey yazmadı :S
acep sonucu nedir.
OYA. da halen kırmızıları görmemiş kafamçokkarıştı ama testleri de negatifmiş.
günü 4 ekimdi...
öpüyorum siziii...

Kızlar ben çok hastayım mafoldumben
aksırık tıksırık boğaz ağrısı ökürük ne ararsan var dün sbah 10dan beri yarı baygın yatıyom evde :gitme:
burda domuz gribi var diye hastaneye gtmedk ilaçda içemiyom bilmeden :sinifsinif:
Varmı tarif edebileceğnz doğal bşey :bbo:

ahhh kıyamam kuzum benim çok geçmiş olsun. benim bildiğim bir yöntem var sanırım zararı da yoktur. balın içine karabiber koyup ye bol bol. bir de zencefil al aktardan toz zencefil. sıcak suyun içine bir tatlı kaşığı koy erit. sonra içine yarım limon sık, bir tatlı kaşığı balla da tatlandır. çok acı olacak. boğazını falan yakıp seni baya bir terletecek ama iyi gelecek emin ol günde 2-3 defa yapabilirsin kuzum. çoook geçmiş olsun, minik fasulyeme dikkat et annesi opuyorumnanaktan

ayyy cosmocum çok geçmiş olsun
aman dikkat edin çok toplum içine girmeyin...
iyice yaylıyor domuz gribi
ellerinizi bol bol yıkayın. en önemlisi buymuş.
kendinize iyi bakın... opuyorumnanaktan

ay canım ya çoksevindim bebişine hayırlı olsun öpüyorum ikinizideopuyorumnanaktan

listeye tekrar baktım, hamişleri kutluyorum, diğer arkadaşlarımı öpüyorum, düşük yapanlara çok geçmiş olsun diyorum

kimler var bakalım opuyorumnanaktan

tubacım nasılsın bidenemmmmmmopuyorumnanaktanŞeniz

buaralar uğramıyorum inş.keyifler iyidir bu ayda olmadı listeden çıkartabılırsınız mafoldumben

Kızlar burdamsnz? Eşim nöbetçiydi başımda maç izlemeye yolladım çok yordum onu da neyse biraz iyiyim hamdolsun siz de ne var ne yok?
Bebekim dedğni yapıcam canım
2 gundur ballı sut limonlu ıhlamur içmekten gına geldi

oy oy cosmosum hastamı olmus gecmiş olsun bidenemmmmmmmmmmmmmmmmŞenizopuyorumnanaktan

ayy ceylanım olsun kuşum üzülme...
bu ay olmazsa öteki ay.
yeni ay yeni umut bitanemopuyorumnanaktan

kızlar bakın bir program buldum... çok yararlı olacagından eminim opuyorumnanaktan

Advanced Woman Calendar kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kadınlara yönelik aybaşına ait döngüyü kaydetmeyi ve izlemeyi; yumurtlama takvimi ve hamilelik hesaplamaya yarayan bir programdır. Programla güvenli günleri ya da hamilelikten kaçınma günlerini hesaplayabilir ve hatta bebeğin (kehanet) cinsiyetini tahmin edebilirsiniz.

Advanced Woman Calendar doğal doğum kontrolü yöntemi kullanmak isteyenlere takvim usulünü bilgisayar ortamında takip etme imkanı sağlar. Doğurganlık günleriniz, hamilelik durumunuz, yumurtlama dönemi içindeki olaylar ve gelecek için bazı tahminlerde bulunabilir.

Programın yumurtlama takvim göstergesi farklı renklerde gösterilerek daha kolay anlaşılabilmesine yardımcı olur.

Özellikler:

# Hamilelik ve yumurtlama takvimi.

# Kolay kullanım.

# Tüm hesaplanmış veriler doğrultusunda tahminde bulunabilir.

# Bebek cinsiyeti tahmin edebilir (ya da kehaneti).

# Birden fazla kullanıcı için parolayla koruma mevcut.

# Yazdırma desteği mevcut.

# Adet dönemi, düşük doğurganlık, doğurgan olmayan günler, yumurtlama, cinsel ilişki, sıkıntı gibi günler takvim içinde gösterilebilir.

# Adet döngüsü elle ya da otomatik girilebilir.

# Pencere içinde 4 aylık takvim ve luteal faz gösterilebilir.

# Windows başladığı anda çalışabilme durumuna göre ayar yapılabilir.

# Yeni kullanıcı arayüz.

# Hatırlatma ve alarm desteği.

# Renkli temalar.

# Masaüstü duvar kağıdı takvimi.

# Aybaşı öncesi sendromu izler.

# Rektal sıcaklık desteği.

# Türkçe dahil çoklu dil desteği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…