iyiyim canım ben de sizleri merak ettim durumlar ne diye neyse buluştuk opuyorumnanaktan
selam kittycimmmmmmmm... nasılsın tatlım?
eşim eve geldi desihirli karışım yaptık...
eşim çok sever böle karıştırma laboratuvar işlerini kaydirigubbakcemile3
1 adet muz, 3 adet keçiboynuzu,1 avuç fındık,1 avuç antep fıstıgı,3 yemek kaçıgı mesir macunu,biraz süt...
keçiboynuzu,fındık ve fıstıgı makinede çekiyoruz...
ardından bu karışıma 1 adet muzu ezip içine süt ve mesir macununu ekliyoruz.
sonra bu enerji deposunu birgüzel miğdeye indirtiyoruzzz :jeyyar:
bugün akıntım başladı. yumurtlama dönemine girdim. bakalım etki edicekmi bu karışım kaydirigubbakcemile3
adamı kudurtur o sihirli sey tubişim yaw :roflol::roflol: hadi bakalım inşallah faydasını görürüsünüz canım :1hug::Saruboceq:
Kızlar ben çok hastayım mafoldumben
aksırık tıksırık boğaz ağrısı ökürük ne ararsan var dün sbah 10dan beri yarı baygın yatıyom evde :gitme:
burda domuz gribi var diye hastaneye gtmedk ilaçda içemiyom bilmeden :sinifsinif:
Varmı tarif edebileceğnz doğal bşey :bbo:
Kızlar ben çok hastayım mafoldumben
aksırık tıksırık boğaz ağrısı ökürük ne ararsan var dün sbah 10dan beri yarı baygın yatıyom evde :gitme:
burda domuz gribi var diye hastaneye gtmedk ilaçda içemiyom bilmeden :sinifsinif:
Varmı tarif edebileceğnz doğal bşey :bbo:
buaralar uğramıyorum inş.keyifler iyidir bu ayda olmadı listeden çıkartabılırsınız mafoldumben
Kızlar burdamsnz? Eşim nöbetçiydi başımda maç izlemeye yolladım çok yordum onu da neyse biraz iyiyim hamdolsun siz de ne var ne yok?
Bebekim dedğni yapıcam canım
2 gundur ballı sut limonlu ıhlamur içmekten gına geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?