Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

bitanecim geçmiş olsun. daha iyi olmana sevindim tatlım. opuyorumnanaktan
kendine çok iyi bak kuşummmmmmmmm

Sağol kitycimmmm beterdm valla ama şimdi iyiyim
Azcık kendme gelnce forum diye tutturdum merak ettm szileri

doktora gidememişsin canım ya keske gidebilseydin tvde mutlaka gidin doktora diyordu bari işe falan gitme bol bol dinlen canım Şenizopuyorumnanaktan

Sağol tuğbişimmm benım
Kitycom gtmedm dr burda bi okul karantinaya alınımış domuz grıbınden Murat da hastaneye gtmek istemedi oyuzden
Ofisin anahtarı bende var yanlzıca mecbur gidicem işe napim kuzum belki erken çıkarım ama

anladım canım dinlenmeden gecmiyor bu grip bol bol meyve ye canım yada mandalina portakal suyu ic kocişin taze taze sıksın sana bidenemopuyorumnanaktan

tubişim sen ne yaptın bidenemopuyorumnanaktan

kuşum napim çalışmalara devam kaydirigubbakcemile5
dünki sihirli karışım yan etki yaptı kaydirigubbakcemile3
evin içinde kedi fare oyunu oynadık :roflol:
dahada yapmam ondan. :1shok:
noluyo dedim bi an kafamçokkarıştı

:roflol::roflol::roflol::roflol: o kadar seyi karıstırırsanız olacagı oydu canım :roflol::roflol:

tubişim ben bunu yükledimde bu ingilizce
Benim ing kıt dır eccük
Ninik olsa çözerdi emme neyse=))
Sen bi yol tarif etcen artık bana

:roflol::roflol::roflol::roflol: o kadar seyi karıstırırsanız olacagı oydu canım :roflol::roflol:

:roflol: he ya ben bile anlamadım ne oldu :roflol:

bu arada yafriler bu programı türkçe olarak da ayarlayabiliyorsunuz...
ateşinizi yazıyorsunuz, adet tarihlerinizi felan. çok güzel program.
bu 1 hafta hamile kalmak için uygun bir günmüş hihoyyyt

Ay kitycim allah bin kere razı olsun kocişden görsen sütün ıhlamurun meyvenın biri geliyo biri gidiyo
elceğziyle mis gibi çorbalar yapıyo şimdi yine bi meyve tabağı hazırladı gıderken tıkınıyom bende
Çok duygulandırdı bu adam benı=)))
anladım canım dinlenmeden gecmiyor bu grip bol bol meyve ye canım yada mandalina portakal suyu ic kocişin taze taze sıksın sana bidenemopuyorumnanaktan

tubişim ben bunu yükledimde bu ingilizce
Benim ing kıt dır eccük
Ninik olsa çözerdi emme neyse=))
Sen bi yol tarif etcen artık bana

tatlım programı açınca üstte file nin yanındakini seç, ordan ayarlar, language den de türkçe yi seç. al sana törkiş :)

tubacık sendenn nbr epeydır yoktun ortalıkta hepimiz merak ettk seni iyiyiz gördğm kadarıyla maşallah
bebiş nasıl, karnın byüdmü?

ben kacıyorum kızlar öpuyorum hepinizi iyigeceler opuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…