yaaa kısslar fstone dan haber yok mu?
ahh yapmaya degilde bşrş yapsada ben yesem bol yaglı ketçep döksem birazınıda yogurtlu yesem offf açım yaaa akşama anneme gidicem iştahımı oa saklıyom degilse sagım solum yicek abur cubur dolulivaza canım ya nereye gittin, dolma yapmaya mı gittin yoksa bende geliyorum bak bana da ayır
hakkaten haaa. hatta bebek erkek olursa sünnetini falan yaptırıp ööle getircek herhalde tanışmaya :roflol:
ahh yapmaya degilde bşrş yapsada ben yesem bol yaglı ketçep döksem birazınıda yogurtlu yesem offf açım yaaa akşama anneme gidicem iştahımı oa saklıyom degilse sagım solum yicek abur cubur dolu
msn ni filanda mı yok birilerinde listeyi gördükçe aklımıza geliyo yazık ciddi bişi olabilir inşallah yokturkız bizi düğüne çağırır belki gider döktürürüz sositososito sositososito sositososito
:roflol: :roflol: :roflol:
yaaa kısslar fstone dan haber yok mu?
kız bizi düğüne çağırır belki gider döktürürüz sositososito sositososito sositososito
msn ni filanda mı yok birilerinde listeyi gördükçe aklımıza geliyo yazık ciddi bişi olabilir inşallah yoktur
deneme 1 2 ses aloooooooooookaydirigubbakcemile2eLover, kamyas+, livaza+, muruvvet+, ninik+, tubiloshh+
evet kızlar yoklama yapıyorummmmm
altta ismi olan arkideşler ses veriniz lütfeeennn
ses ss sess sesss bir iki bir iki
eLover, kamyas+, livaza+, muruvvet+, ninik+, tubiloshh+
evet kızlar yoklama yapıyorummmmm
altta ismi olan arkideşler ses veriniz lütfeeennn
ses ss sess sesss bir iki bir iki
deneme 1 2 ses aloooooooooookaydirigubbakcemile2
HAYR YOK HBR VALLHA GELEMDI BELKI MORLI BZKTR GRMK ISTEMYRDUR BELKIDE INTRNTNDE SRN OLMŞTR GREMYRDURyaaa kısslar fstone dan haber yok mu?
:roflol: :roflol:kız bizi düğüne çağırır belki gider döktürürüz sositososito sositososito sositososito
ben geldim huhu işlerim o kadar çokki 15 gün boyunca yatarsam evde alıştım tabi şimdide hiç canım çalışmak bişi yapmak istemiyo
ahanda burdayıııımmmmmmmmmm seeeessss :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?