Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hee benı sefmıyosun bebeiş olmassa sevmyecen yanı onun hatrı ıcın benı sefıyon ölemı :çok üzgünüm:
kız bu senin sesin mi mercimeğin sesi mi kaydirigubbakcemile3
benım sesım kısım daha onun sesı cıkamıyor

kıss sogunrmu ondan daha bı zevkle calşmaya baslrsnz ıste hem öle gorv mış gıbı yaprsanz olmyr bak

tatlım sonra hararet yapmasın bakalım :kedi: :kedi: :kedi:
kaydirigubbakcemile3

hee benı sefmıyosun bebeiş olmassa sevmyecen yanı onun hatrı ıcın benı sefıyon ölemı :çok üzgünüm:
benım sesım kısım daha onun sesı cıkamıyor

ayy minnişim beniiiiiiiiiimmmmmm
güzel annemiz alınırmıymııışşş opuyorumnanaktan
tatlım senin yerin apayrı zaten Şeniz

opuyorumnanaktanşaka bi yana bende sizleri sevdim herkesi yoksa burda ne işm varrr anam külup topik dolu ama ben memnunum seviyorum sizleriiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol:

ne görevi canım ya benim herifin canına minnet doktor görev verse diye bakıyo :kedi:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
BIS GECEN AY GÖRVMŞ GIBI YAPTK VALLHA EŞİM BUGUN DOLU GUNMU YOKSA DYRDU ISTEKSIZ ISTKSZ BU DEDIM ÖLE GRVMI GIBI DAVRNMABIGUN BI ATSLE GUNDU SANRSM O GUNDE OLDU BU COOCUK

kuşum bu ara biraz sinirliymiş.
sigarayı bıraktı ya.
bide bebişi onu sinirlendiriyor. haberi yokki bebişi de göbüşünde huzursuz oluyooor opuyorumnanaktan

puahahaha ayy çok güldürdün beni tatlımmmmmm

Allah razı olsun tatlım senden. sigaradan bence. bebiş bu kadar az fikfikle geliyorsa hepinize ayda 5 fikfik yeter diye öneride buluncam :))))))))))))))))

:roflol: :roflol:

BIS GECEN AY GÖRVMŞ GIBI YAPTK VALLHA EŞİM BUGUN DOLU GUNMU YOKSA DYRDU ISTEKSIZ ISTKSZ BU DEDIM ÖLE GRVMI GIBI DAVRNMABIGUN BI ATSLE GUNDU SANRSM O GUNDE OLDU BU COOCUK

benimki demin aradı
'AŞKIIIMMMM BUGÜN DOLU GÜN DİMİİİ :jeyyar:'
he canı benim de gözüm seğiriyordu zaten dedim :roflol:
tamam o zaman dedi gülerek kapattı.
hain fikirleri mi var yoksaa :1shok:

puahahaha ayy çok güldürdün beni tatlımmmmmm

Allah razı olsun tatlım senden. sigaradan bence. bebiş bu kadar az fikfikle geliyorsa hepinize ayda 5 fikfik yeter diye öneride buluncam :))))))))))))))))

canım benim. fikfik sayısının önemi yokki. rabbim zamanı gelince verir elbet. belki bu ay doğumgünü hediyen gelmiştir ne biliyoon şakkıdı

gazoz muuuuu yaşasınnn yanında da şeker vercen mi alkisalkisalkis

hee var var. sen rahat ol yavrummm.
bırak geendünü kollarıma. :jeyyar:

ahh be canım keşkeeee... Rabbim neylerse güzel eyler. hepsi kabulüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…