Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Yamyam baba-oğul balta girmemiş ormanda dolaşırken nehirde yıkanan genç ve çok güzel bir kadın gördüler.
Oğul sordu :
-Ne dersin baba, yiyelim mi onu?
Baba bir an düşündükten sonra :
-Hayır, bunu eve götürür, onun yerine anneni yeriz! dedi.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Temel'in 8 tane çoçuğu varmış. Ama hepsi de birbirinden salak, gerizekalıymış. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler, durumu anlatmışlar. Biz artık çocuk istemiyoruz demişler. Doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatıp yollamış. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamış. Temel kara kara düşünmeye başlamış. Fadime "Dur ben sana dantelden örüvereyim" demiş. Ölçüyü falan almış 1-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş. Temel ile Fadime'nin 1 çocukları daha olmuş . Zamanla çocuk büyümüş, 9-10 yaşlarına gelmiş. Ama nasıl bir çocuk, zeki mi zeki, fırlama mı fırlama. Önceki 8'ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi, köyün en zeki, en atılgan çocuğu olmuş. Bir gün Temel kahvede otururken sormuşlar. "Ya Temel senin 9 çocuğun 8'i deli mi deli, bu sonuncusu nasıl oluyor da bu kadar akıllı oluyor?" Temel gerine gerine cevap vermiş. "Süzme o, süzme..!"
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar size uykunuzu açacak bir aktivite buldum alkisalkisalkis
bana puan verin puan verirken uykunuz açılır bende alışveriş yapmak için puan toplamış olurum :jeyyar:
sırf sizin uykunuz açılsın diye yani sizin düşündüğüm için :hooray:

:roflol: :roflol: :roflol:

Kızın biri annesine; "Çocuk nasıl yapılır?" diye sormuş. Anne de şöyle demiş; "Akşamleyin yatmadan yastığın altına bir şeker koyarsın sabahleyin çocuk olur." Çocuk bunun üstüne akşam yastığının altına şeker koyar. Sabah kalkınca suratı kırmızı yanağını karıncaların ısırdığını görmüş, sonra karıncalara bakarak; "Şimdi sizi öldürürdüm ama ana yüreği dayanmıyor." demiş.

Temel hergün meyhaneye gidiyormuş ve her gün 3 bardak içki içiyormuş..Bu olay Garsonun dikkatini çeker ve sorar..
- Her gün neden 3 kadeh içki içersiniz?
Temel:
- Biz 3 kardeşiz diğer ikisi olmadığından onların yerinede içiyorum..Aradan zaman geçer Temel bir gün gelir ve 2 kadeh içki ister..garson şaşırır ve sorar;
- Hayırdır bugün iki kadeh içiyorsunuz yoksa kardeşiniz öldümü diye sorar..
Temel de;
- Hayır ben içkiyi pıraktum, der..

Temel bir gün hastaneye gitmiş. Oturan bir adam ağlıyomuş. Temel: "Niye ağlıyosun hemşerim" diye sormuş. Adam: "Kan tahlili oldum parmağımın ucunu kestiler" demiş. Bu sefer bizimki daha çok ağlamaya başlamış. Adam sen niye ağlıyosun demiş. Temel: "Ben ıDRAR TAHLıLı olmaya geldim de..."

Temel bir gökdelenin camlarını temizliyormuş. Birden ayağı kaymış ve tam seksen yedinci kattan aşağı düşmüş. Bütün katları jet gibi geçerek aşağı düşüyormuş 59, 58, 57, 56, ..., 45, 44... Temel tam birinci kata geldiginde aklından şunlar geçmiş; "Buraya kadar sağsalim geldim. Buradan sonra düşsem de birşey olmaz!"

:roflol::roflol::roflol:

Adamın tembel mi tembel bir uşağı vardı. Bir gün uşağını üzüm ve incir almak için çarşıya gönderdi. Uşak getire getire yalnız üzüm getirmişti. Efendisi"Ne zaman seni bir iş için göndersem, birkaç işi birden yapmalısın!" diye azarladı uşağı.
Aradan bir süre geçti. Tesadüfen adamcağız hastalandı ve uşağını doktor çağırmaya gönderdi. Uşak doktorla birlikte kâri, gassal ve mezarcıyı da yanında getirmişti.
Adam yine çıkıştı uşağına:
-Bunları ne diye getirdin yanında? Sana yalnız doktor çağır demedim mi?
- Efendim, 'ne zaman seni bir iş için gönderirsem, birkaç işi birden yapmalısın' dememiş miydiniz? ışte ,tedaviniz için doktor getirdim. Tedavi kâr etmezse, başınızda Kuran okusun diye kâri getirdim. Cesedinizi gasletmesi için gassal ve gömmek için de bir mezarcı getirdim!

ıki laz yılan olan Temel'le ıdris yolda gidiyorlarmış. Birden Temel ıdris'e dönüp: "Ula ıdris biz zehirli miydik yoksa zehirsiz mu?" diye sormus. ıdris şaşırmış "Ula ne oldu gene" demiş. Temel de:
"Ula biraz once dilimi isirdim da," demiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…