Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

ben bebeğimi kaybettiğimde 4 haftalıkmış doktor öyle demişti
ilk önce lekelenme tarzında sonra parçacıklı kanama olmuştu
şiddetli bel-kasık-karın ağrısı
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın

benmde 4haftalık 4 gunlk belımde agrı kasıklrında karnmda haiff agrlr var siddtlı degl ama:çok üzgünüm:

canım inşaallah sorun yoktur
kötü düşüncelere kapılma hemen
ilk üç ayda rahim genişlediğinden ağrı ve kasılmalar olbilirmiş
doktorunu arayıp sorabilirsin

kızlar selam... sitedeki sorunlar umarım bu defa sona ermiştir...
şu an sorun yaşamadım siteye girerken...
inşallah en kısa zamanda eski haline döner sitemiz
sizleri çok özlüyorum...

mürocum,
aklına kötü şeyler getirme canım...
doğada bir kanun var, sakınan göze çöp batar derler ya o misal,
sakın aklına kötü şeyler getirme. allah korusun sen üstüne düştükçe piskolojini bozdukça kötü şeyleri kendin çağırıyorsun. herşeyi akışına bırak. kan degerlerin süper, agrın yok (hafif agrılar zaten normaldir),
anormal bir durum yok. zaten pazartesi günü kontrole gittiginde sende göreceksin...
zaten şunun şurasında 3 gün kaldı...
kafanı takma. herşeyin hayırlısını iste rabbimden. öpüyorum seni...

selam kızlar topikde ne güzel haberler var öyle cosmo tubatuba tuba20 ve diğerleri tebrik ediyorum
cosmo bana acayip ümit oldun ben de dış gebelik geçirmiştim çok sevindim senin adına:sm_cool:

tubiloshh Canım ben on ekim de adet oldum yei tarih vermeyeceğim çünkü beklemek beni çok geriyo Allah nasip ederse size müjdeyi veririm

selam millet günaydınbnnnnnnnnnnnnnn hepinize...geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlr...dün kutlayaamadım ama idare edin artık...

Teşekkür ederim canım Şeniz
Dış gebelik geçirmene üzüldüm kuzum ama gel gör ki MEvlam ol deyince oluyo
Darısı başınıza artıkın Şeniz
selam kızlar topikde ne güzel haberler var öyle cosmo tubatuba tuba20 ve diğerleri tebrik ediyorum
cosmo bana acayip ümit oldun ben de dış gebelik geçirmiştim çok sevindim senin adına:sm_cool:

günaydıııın semoşşşşuuum opuyorumnanaktan

ninoş sana da günaydın şekerimmmm, cosmooom muuuuuck... müro naber nan nepıyor senin mercimek :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…