Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydıııın semoşşşşuuum opuyorumnanaktan

ninoş sana da günaydın şekerimmmm, cosmooom muuuuuck... müro naber nan nepıyor senin mercimek :))))))))
NE YAPSIN NAN SES SEDA YOK ONDAN KORKUYOM ACEBA YOKMU DİYEkaydirigubbakcemile3

gunaydın inci tanelerim hayırlı cumalar opuyorumnanaktanŞeniz
GUNYDN CNIM HG

karanfilimmmmm günaydııııınnnnnnnnnn Şeniz

gunaydın bidenem nasılsın ?opuyorumnanaktan:1hug:

NE YAPSIN NAN SES SEDA YOK ONDAN KORKUYOM ACEBA YOKMU DıYEkaydirigubbakcemile3

GUNYDN CNIM HG

hosbulduk mucum opuyorumnanaktan:1hug:nasıl bebişimiz iyimi annesi :1hug:

günaydııııın cumanız mübarek olaaaaaopuyorumnanaktan

gunaydın canımopuyorumnanaktan sanada hayrlı cumalar :1hug:

buda benim ateş tablom opuyorumnanaktan
24 ekim 6.gün:...............35.5
25 ekim 7.gün:...............35,7
26 ekim 8.gün:...............35.6
27 ekim 9.gün................35,6
28 ekim 10.gün..............36,2 (dilaltı)
29 ekim 11.gün..............36,6
30 ekim 12,gün..............36,2

gunaydın inci tanelerim hayırlı cumalar opuyorumnanaktanŞeniz

günaydın canikoooooommmm opuyorumnanaktan

nasılsın canımcım opuyorumnanaktan

iyiyim tatlım. regl olmak üzereyim midem kötü bir de karnım ama iyiyiiim yine de :)))))

NE YAPSIN NAN SES SEDA YOK ONDAN KORKUYOM ACEBA YOKMU DİYEkaydirigubbakcemile3

delüüüü minicik mercimek daha ne ses verebilir ki kısss. arada okşa sev onu tamam mıııı

GUNYDN CNIM HG

İYİ HERALDE CANIM SES SEDA YOK HAFIF BEL AYRIM VAR SUANDA YA YOK AKLLI BENM KISIM KIPRDMYR YERINDEN YADA BILMYRM İŞTEkaydirigubbakcemile3

İİ CANM SEN NASILSIN

daha cok minik annesi ondan öyle opuyorumnanaktanbir sure sonra kendiini belli edecek ozmanda oy bi rahat dur yavrum diyeceksin allahın izniyle kaydirigubbakcemile3

iyiyim tatlım. regl olmak üzereyim midem kötü bir de karnım ama iyiyiiim yine de :)))))

gunaydın elmayram nasılsın bidenemmmm :1hug:Şenizopuyorumnanaktan gelde beni sonusuza dek svip sıkıştır bidenemmmmmmdelikafadulden:asigim:
Günaydın kızlar tekrar hepiniz hoşgeldnz
Kitycan nasılsın kuzummmmmmmm

gunaydın cosmosum hayırlı cumalar olsun sana ve minnak yigenimeeeeeeeee:1hugpuyorumnanaktanŞeniz

gunlerdir diş agrısıyla ugrasıyordum cosmosum dun gittim dişciye birisi cekildi ötekine kanal tedavisi yapıldı agrı bitti derin bir ohhhhhhhhhhhhh cektim allah kimseye diş agrısı vermesin yaw dayanılacak gibi degil walla bu yasıma kadar sut dişleri hariç cekilen ilk dişimdi şimdi cok acayip geliyor bana orada kocaman bir bosluk hissetmek :çok üzgünüm:

tatlım yine çok ateşlisin sengözlerimebaksanab
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

biran önce başlar , biter inşaallah çalışmalara başlarsın. önümüzdeki ay üst kata çıkma sırası bizde bak ona göre kaydirigubbakcemile5

canım bugunu bos gecirme yumurtlama oluyor olabilir epey bir dusus olmus opuyorumnanaktan:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…