Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

tatlım yine çok ateşlisin sengözlerimebaksanab
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
ne ateşlisi anam zaten geç başaldım üstüne bide yanlış ölçtüm daha yeni buldum stili cahillik işte ama ne biliyim hastanede filan kol altı ölçerler :kedi: bakalım hayırlısı allahdan vardır bi keramet

Sanada hayrlı cumalar cnm diş ağrısı kabir azabının yarısı derler, zor olur yaa :çok üzgünüm: ama çok şükür kurtulmuşsun
Bak nihayetinde dişçide olsa bi Dr gittin he :lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

gunaydın cosmosum hayırlı cumalar olsun sana ve minnak yigenimeeeeeeeee:1hugpuyorumnanaktanŞeniz

gunlerdir diş agrısıyla ugrasıyordum cosmosum dun gittim dişciye birisi cekildi ötekine kanal tedavisi yapıldı agrı bitti derin bir ohhhhhhhhhhhhh cektim allah kimseye diş agrısı vermesin yaw dayanılacak gibi degil walla bu yasıma kadar sut dişleri hariç cekilen ilk dişimdi şimdi cok acayip geliyor bana orada kocaman bir bosluk hissetmek :çok üzgünüm:[/QUOTE]

nerde bu ninik hanımmmmmmmmmmmmmmmmm klava:kız ninikkkkkkkkk klava:ben gelincemi kactın yoksa :mymeka:

canım bugunu bos gecirme yumurtlama oluyor olabilir epey bir dusus olmus opuyorumnanaktan:1hug:
canım ya öylemi gerçekten düşünce yumurtlamamı oluyor çok sıkıntılı normalde yumurtlamam da
sagol canım bilgilerinizle yönlendirin beni hep ilk defa ateş tablosu yapıyorum
sanada cok geçmiş olsun tatlım geçen sene bende cok çektim onu bende aynı zamanda bi kanal bide çekim yaptırdım boşluk hala dolmadı alışıyor ama insan zamanla :1hug:

canım stres yapma, inşaallah olur.
olacaksa sen ateşini ölçsende ölçmesende olur.
inşaallah bu ay üst kata çıkarız bizde :Saruboceq:

gel birde bana sor nasıl stres oldum hemide nasıl :roflol:kocişim diyorki sacamaladın durdun :roflol::roflol: ben ne yaptıgımı biliyormuydumki dedim :roflol:

cok tesekkürler semosum opuyorumnanaktanŞeniz walla bu devirde dişci olamak varmıs 1 saat ugrastılar 300 tl aldılar :roflol:

canım seninki hesaplıymış ben haziran ayında gitmiştim 600 TL bırakıp geldim 3 diş için kanal tedavisi yapıldı akannehir
doktor olmak varmış dişçiye gideriz 300-600 TL bırakır geliriz. kadın doğum doktoruna gideriz 100-200 TL bırakır geliriz
oh valla ne güzeeelllll kaydirigubbakcemile3

canım stres yapma, inşaallah olur.
olacaksa sen ateşini ölçsende ölçmesende olur.
inşaallah bu ay üst kata çıkarız bizde :Saruboceq:
ahhh canım inşallahhhhhhhhhhhh :Saruboceq: rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sag salim geldigi eve huzur mutluluk bereket veren evlatlardan versin hepimize tedaviye gerek kalmadan kendiliginden versinn AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canm

canım bugunu bos gecirme yumurtlama oluyor olabilir epey bir dusus olmus opuyorumnanaktan:1hug:
evet canm katylyrm 11.12 gunun yumrtlma grcklsyr olablır regl tarhnden ıtbrn baslams olsn daha ii anlrdın sen calşmlrına bala gec kalma bır dolu bı boş yap

]

amin canımmmm amiiinnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben şuanda tedavi gördüğüm için bebeğimin tedaviye gerek kalmadan gelmesi mümkün görünmüyor da hiç olmazsa tedavimiz inşaallah olumlu sonuçlanır.
hem maddi hem manevi insan çok yıpranıyor mafoldumben

semosum sadece 1 dişin kanal tedavisi 275 lira cekim 50 lira film 27 lira daha pazar gunu gidince tekrar alacaklarmıs medicana diş hastanesine gittim 24 saat acık orası istedigin saatte gidiyorsun opuyorumnanaktan yani 3 dişin kanal tedavisi icin iyi seninki yani

geçmiş olsun canm

evet canm katylyrm 11.12 gunun yumrtlma grcklsyr olablır regl tarhnden ıtbrn baslams olsn daha ii anlrdın sen calşmlrına bala gec kalma bır dolu bı boş yap

cok tesekkürler mucum opuyorumnanaktanŞeniz

cok tesekkürler canım opuyorumnanaktanŞeniz pek alısabilecegimi zannetmiyorum canım ya acayip bir delik var orda kaydirigubbakcemile3

Vücut Isısı Takibi

Bir adet dönemi (siklus) ortalama 28 gündür.Bir siklusta ovulasyon ortalama olarak beklenen adetten 14 gün önce görülür. Eger adet dönemi daha uzun veya kisa ise ovulasyon günleri degisicektir.Örnegin siklus 35 gün ise (35-14=21) 21.gün,eger siklus 25 (25-14=11) gün ise 11. gün yumurtlama günüdür.

BBT takip etmekle ovulasyonun olup olmadigini ve ovulasyon gününü kestirmek mümkündür.BBT takibi iliski gününü tahmin için de kullanilabilir. BBT ile siklusun 13. günü yumurtlama oldugu tespit edilmisse bir sonraki siklusta adetin 12. günü en ideal iliski zamanidir.
Düzenli yumurtlamasi olan bir kadinda 28 günlük bir siklusun ilk 14 gününde vücut isisi (BBT) 36-37 derece civarindadir. Ovulasyondan (yumurtlamadan) kisa bir süre sonra BBT 37 derecenin üstüne çikar.

Vücut isisi (BBT) yükseldiginde gebe kalmak için genellikle zaman geçmistir. Cinsel birlesme BBT yükselmeden önceki 5 gün içinde olmalidir.Ovulasyon (yumurtlama) sonrasi luteal faz denilen siklusunun 2. yarisi baslar. Bu dönemde hormonlarin etkisiyle BBT 37 derecenin üstünde kalir.Sonraki adetinin ilk gününden itibaren BBT düser.Eger gebelik olursa BBT düsmez ve doguma kadar 37 derecenin üstünde kalmaya devam eder.

Vücutu Isisi (Bazal Body Temperature) Takip Tablosu
Bazal Body Temperature’u takip etmenin en iyi yolu bir BBT tablosu elde etmektir.Bunu doktorunuzdan aldiginiz bilgilerle kendiniz yapabilir , hazir basili tablolar kullanabilir veya sayfamizdan bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Dogru bir BBT takibini yapmak için asagidaki adimlari takip ediniz.

Bir vücut termometrosi aliniz.
Yataginizin basucundaki etajerin çekmecesine tablo,termometre ve kalemi koyunuz
Termometreyi (civali ise) civasiz ucundan tutup sallayarak 36 derecenin altina düsürünüz
Sabah uyandiginizda hiçbir sey yapmadan termometreyi dil altina yerlestirerek atesinizi ölçüp dikkatle okuduktan sonra BBT tablosunda o günkü tarihin karsisina okudugunuz degeri kaydediniz.
Yumurtlamadan sonra adet kanamasinina kadar ortalama 1 derecelik vücut isisi artisi normal bir yumurtlama dönemi oldugunu gösterir. Yumurtlama olmayan adet dönemlerinde isi artisi gözlenmez.Mutlak bir gösterge degildir. BBT takibi ile evde, kendi kendine, yumurtlama düzeni ile ilgili kabaca bir bilgi edinilebilir

kitycim sen diş tedavisi için fiyatlara iyi diyorsun da sen istanbuldasın ben kütahyada,burası Kadıköy kadar bile yok. kaydirigubbakcemile3
böyle küçük bi yer için fiyatlar çokta uygun değil yani :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…