iyiyim tatlışkom sen nasılsın......
günaydııın nasılsın...canım
ne ateşlisi anam zaten geç başaldım üstüne bide yanlış ölçtüm daha yeni buldum stili cahillik işte ama ne biliyim hastanede filan kol altı ölçerler :kedi: bakalım hayırlısı allahdan vardır bi keramettatlım yine çok ateşlisin sengözlerimebaksanab
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
kitycim geçmiş olsun canımmmmmm
diş ağrısı çok zor olur bilirim :1no2:
canım ya öylemi gerçekten düşünce yumurtlamamı oluyor çok sıkıntılı normalde yumurtlamam dacanım bugunu bos gecirme yumurtlama oluyor olabilir epey bir dusus olmus opuyorumnanaktan:1hug:
ne ateşlisi anam zaten geç başaldım üstüne bide yanlış ölçtüm daha yeni buldum stili cahillik işte ama ne biliyim hastanede filan kol altı ölçerler :kedi: bakalım hayırlısı allahdan vardır bi keramet
Sanada hayrlı cumalar cnm diş ağrısı kabir azabının yarısı derler, zor olur yaa :çok üzgünüm: ama çok şükür kurtulmuşsun
Bak nihayetinde dişçide olsa bi Dr gittin he :lepi: alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
cok tesekkürler semosum opuyorumnanaktanŞeniz walla bu devirde dişci olamak varmıs 1 saat ugrastılar 300 tl aldılar :roflol:
ahhh canım inşallahhhhhhhhhhhh :Saruboceq: rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sag salim geldigi eve huzur mutluluk bereket veren evlatlardan versin hepimize tedaviye gerek kalmadan kendiliginden versinn AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım stres yapma, inşaallah olur.
olacaksa sen ateşini ölçsende ölçmesende olur.
inşaallah bu ay üst kata çıkarız bizde :Saruboceq:
geçmiş olsun canmdaha cok minik annesi ondan öyle opuyorumnanaktanbir sure sonra kendiini belli edecek ozmanda oy bi rahat dur yavrum diyeceksin allahın izniyle kaydirigubbakcemile3
gunaydın elmayram nasılsın bidenemmmm :1hug:şenizopuyorumnanaktan gelde beni sonusuza dek svip sıkıştır bidenemmmmmmdelikafadulden:asigim:
Gunaydın cosmosum hayırlı cumalar olsun sana ve minnak yigenimeeeeeeeee:1hug puyorumnanaktanşeniz
gunlerdir diş agrısıyla ugrasıyordum cosmosum dun gittim dişciye birisi cekildi ötekine kanal tedavisi yapıldı agrı bitti derin bir ohhhhhhhhhhhhh cektim allah kimseye diş agrısı vermesin yaw dayanılacak gibi degil walla bu yasıma kadar sut dişleri hariç cekilen ilk dişimdi şimdi cok acayip geliyor bana orada kocaman bir bosluk hissetmek :çok üzgünüm:
evet canm katylyrm 11.12 gunun yumrtlma grcklsyr olablır regl tarhnden ıtbrn baslams olsn daha ii anlrdın sen calşmlrına bala gec kalma bır dolu bı boş yapcanım bugunu bos gecirme yumurtlama oluyor olabilir epey bir dusus olmus opuyorumnanaktan:1hug:
ahhh canım inşallahhhhhhhhhhhh :Saruboceq: rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla sag salim geldigi eve huzur mutluluk bereket veren evlatlardan versin hepimize tedaviye gerek kalmadan kendiliginden versinn AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım seninki hesaplıymış ben haziran ayında gitmiştim 600 TL bırakıp geldim 3 diş için kanal tedavisi yapıldı akannehir
doktor olmak varmış dişçiye gideriz 300-600 TL bırakır geliriz. kadın doğum doktoruna gideriz 100-200 TL bırakır geliriz
oh valla ne güzeeelllll kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canm
evet canm katylyrm 11.12 gunun yumrtlma grcklsyr olablır regl tarhnden ıtbrn baslams olsn daha ii anlrdın sen calşmlrına bala gec kalma bır dolu bı boş yap
canım ya öylemi gerçekten düşünce yumurtlamamı oluyor çok sıkıntılı normalde yumurtlamam da
sagol canım bilgilerinizle yönlendirin beni hep ilk defa ateş tablosu yapıyorum
sanada cok geçmiş olsun tatlım geçen sene bende cok çektim onu bende aynı zamanda bi kanal bide çekim yaptırdım boşluk hala dolmadı alışıyor ama insan zamanla :1hug:
günaydınn kızlarr hayırlı cumalar
günaydınn kızlarr hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?