Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

Anammm minicik miş daha aman da aman :ecrin_bebek:
gunaydın tatlım ıyıyım sen nasılsın?evet dun hasteneye gıttım test kan testı yaptırdım bebeyım 3.5haftalıkmış.ama ultasonda gozukmedı .doktor dıyokı daha nokta kadar o yuzden gozukmuyomuş

gunaydın tatlım Şeniz
günaydın kızlar opuyorumnanaktan

mürocum gördüm ben minicik bir karaltı şeklinde di mi. anaaam tam mercimek gibiymiş nan yirim ben onu :)))))))) maşşallah

cosmocan, ninoş, oyacım günaydın kızlaar

kızlar yaa benim regl bir ay çok bir ay az oluyor anlamadım gitti. son 3 aydır böyle.. size de böyle oluyor mu?

Kahvaltımı ettım geldımmm....cosmo bıŞey sÖylıcem senın tıcer hıÇ gÜzel deĞl deĞıŞtır onu be
seÇelım ıstersen bırlıkte

Oyacım benmki 5 haftalıkdı ultrasonda göründğnde
Bilgisayar ona bakarsan normal insana da zararlı , bence okadar abartmaya gerek yok
Hem ben çalışıyorum mecburum, ayrıca benm gibi bi sürü bayan var pc başında çalışan herkes işimi bıraksın yani =)))
Eğer zarar verdğne inanıyosan bi kaktüs alıp pc yanına koyablrsin bütün radyasyonu aldığı sölenir kaktüsün..

Oyacım allah tamamına erdİrsİn kuŞum...
amın tatluım darısı sana canım

Normal tabi oyacım nokta kadar daha o annesi
Sabret ve kendine dikkat et 2 hafta sonra görürsün inş.

tamam dunden bu gune coook moralım bozuldu ya nıye goremedım dıye.gercı doktor da soyledı normal gozukmemesı 1haftaya gel dedı.ne bılım ya kalıba annalık duygusu bu işte

günaydın millet günaydın taze anne
ne dedi dr kaç haftalıkmış anlat bakim
gunydn canım 4+6 gunluk dedı dün canım

gunaydın tatlım sen nasılsın?şimdilik bı sey yok.ama gece ara sıra oldu

günaydın kızlar, gününüz güzel geçer inşaallah
gunaydın kıslar oya sema
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn..oya nbr canım nasılsın baakalım taze annemiz...kan esti falan yaptırdın ıı canım sen
günaydınnnnnlr canm
günaydın kızlar opuyorumnanaktan

mürocum gördüm ben minicik bir karaltı şeklinde di mi. Anaaam tam mercimek gibiymiş nan yirim ben onu :)))))))) maşşallah

Cosmocan, ninoş, oyacım günaydın kızlaar
gunydn canm bende öpyrm senı evet canım karartı olan o mercımk kadar daha kalp atısı duyulmzmş 15 gun sonra gel kalp atışını duyalım dedı

tamam dunden bu gune coook moralım bozuldu ya nıye goremedım dıye.gercı doktor da soyledı normal gozukmemesı 1haftaya gel dedı.ne bılım ya kalıba annalık duygusu bu işte
evet canm bende ılk gıttgmde bana görnmmştı ultrsynda ama geblk var demştı doktor gecen hafta pazrtesıydı

Len bu kadar ınsansınız neden susuyorsunuz dÖvrım bak...

Bu arada kıttyı gÖren varmı

Günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee opuyorumnanaktan öpüyorum hepiniziii nasılsınız inşallaaaahhh zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…