gunaydın tatlım ıyıyım sen nasılsın?evet dun hasteneye gıttım test kan testı yaptırdım bebeyım 3.5haftalıkmış.ama ultasonda gozukmedı .doktor dıyokı daha nokta kadar o yuzden gozukmuyomuş
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
mürocum gördüm ben minicik bir karaltı şeklinde di mi. anaaam tam mercimek gibiymiş nan yirim ben onu :)))))))) maşşallah
cosmocan, ninoş, oyacım günaydın kızlaar
canım benım kı daha cok kucuk 3.5haftalıkmış.gozukmuyomus şimdilik karnımda.nasıl yapıyım tatlım onu
Ah yerim ben onu yaa
Tubiloshcuk gelsin o yapıyo banada o yaptı sağolsun
Sana tarif eder
Ah yerim ben onu yaa
Tubiloshcuk gelsin o yapıyo banada o yaptı sağolsun
Sana tarif eder
Kahvaltımı ettİm geldİmmm....cosmo bİŞey sÖylİcem senİn tİcer hİÇ gÜzel deĞl deĞİŞtİr onu be
seÇelİm İstersen bİrlİkte
amın tatluım darısı sana canımOyacım allah tamamına erdİrsİn kuŞum...
Oyacım benmki 5 haftalıkdı ultrasonda göründğnde
Bilgisayar ona bakarsan normal insana da zararlı , bence okadar abartmaya gerek yok
Hem ben çalışıyorum mecburum, ayrıca benm gibi bi sürü bayan var pc başında çalışan herkes işimi bıraksın yani =)))
Eğer zarar verdğne inanıyosan bi kaktüs alıp pc yanına koyablrsin bütün radyasyonu aldığı sölenir kaktüsün..[/QUOTE
o zaman normalmi gozukmemesı sımdı?tamam tatım oyle yaparım eşim 100kere soyledı işe gıderken o yuzden kafama takıldı.
Normal tabi oyacım nokta kadar daha o annesi
Sabret ve kendine dikkat et 2 hafta sonra görürsün inş.
gunydn canım 4+6 gunluk dedı dün canımgünaydın millet günaydın taze anne
ne dedi dr kaç haftalıkmış anlat bakim
gunaydın tatlım sen nasılsın?şimdilik bı sey yok.ama gece ara sıra oldu
gunaydın kıslar oya semagünaydın kızlar, gününüz güzel geçer inşaallah
günaydınnnnnlr canmgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn..oya nbr canım nasılsın baakalım taze annemiz...kan esti falan yaptırdın ıı canım sen
gunydn canm bende öpyrm senı evet canım karartı olan o mercımk kadar daha kalp atısı duyulmzmş 15 gun sonra gel kalp atışını duyalım dedıgünaydın kızlar opuyorumnanaktan
mürocum gördüm ben minicik bir karaltı şeklinde di mi. Anaaam tam mercimek gibiymiş nan yirim ben onu :)))))))) maşşallah
Cosmocan, ninoş, oyacım günaydın kızlaar
evet canm bende ılk gıttgmde bana görnmmştı ultrsynda ama geblk var demştı doktor gecen hafta pazrtesıydıtamam dunden bu gune coook moralım bozuldu ya nıye goremedım dıye.gercı doktor da soyledı normal gozukmemesı 1haftaya gel dedı.ne bılım ya kalıba annalık duygusu bu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?