sende hoşgeldin semacımm nasılsın
SemoŞİİİİİİİİİİİİİİ nabersİn tatlım?
MÜro nerde ya gİttİmİ muayeneye?
evet semacım biraz daha iyiyim ertesi gün kollarım bacaklarım ağrıyordu dünde öyle acıyordu bugün daha iyiyim ama hala çenemim altı mor dudağım biraz iyileşti bacağım morluğu bakalım ne zaman geçicek
ayy buna da şükür ya ya daha feci olsaydı dişlerim kırılabilirdi çenem yarılabilirdi üstümde nazarmı var nedir anlamadım
meraba canım ıyıyım cok sukur eşim izin vermıyoduda ıntenete baglanmaya.işte radyosyonmuşda falan bebeye bana zarar dıye anca eke bıldım.canım kasık agrısı baya varmı yaaa.Oyacan buralardamsn?
Kasıkları ağrıyo demişsin o ağrı iki aylık olana kadar devam ediyo kuzum bebiş büyüdükçe yer yapıyo
annesinin karnında bu da sana ağrı olarak geri dönüyo hayatım, sakın korkma emi :dance::dance:
gıttım tatlım yıne kan testı yaptırttım beta-hcg 642.11mış.bebeyım daha3bucuk haftalıkmış.daha cok kıucuk yaaaa.Oya cım kuzum niye alttan baksınlar ki
Hem baktın alttan bakıyolar istmedeğni sölersn ama doktora gitmemezlik etme
Ay çok sevndm yaaaaaa
tşk tatlımKAsıkların ağrıması çok normal annesi yer açıyor kendine ..
TEBRİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRR CANM :sm_cool:alkisalkisalkis SEVINDIM ALLH TAMMINI ERDIRSIN CANM BENDE BUGUN DOKTRA GTCEM BAKLIM KALP ATISINI NEYIM DUYRM SANRIM 5 HAFTASI BTTI
nasılsın tatlım ben ıyıyım cok şukur bebemde ıyı.
GUNAYDN CANM GECMİŞİ OKYRDUM
ya canım sıkma canını her sey ıyı olur canımoyacım çok tebrik ederim
günaydın kızlar, güzel bir gün, güzel bir hafta olsun inşallah..
benim olmadı.. tam gününde doğum günü hediyesi olarak regl oldum...
zaten bu ay artık hiçbir şey yapmayacağım ne ovulasyon testi, ne ateş ölçme ne de birşey. keyifsizim kolay kolay da düzelmem...
amın canım amın :Saruboceq::Saruboceq:oyacım tebrik ederim canımmm...gözünaydın..allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah:)
geldım canım her sey normal.doktor karnıma baktı ultra sonda dah orda gozukmuyomuş nokta kadar dedı.1hafta sonra gel dedıMillet selam yaaaaa ancak gelebdlm ama deli yoğundum bugün
Oya geldmi son durum ne?
Bi sıkıntı yok inş.
oya tebrik ediyorum ne güzel bi süpriz olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?