Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

evet cosmom yumurtladım herhalde önceden hiç böyle olmazdı bende yani arada görürdüm böyle bişeyi zaten akıntımı gördüm hemen kocişin yanına sokuldum yumurtluyom diye kaydirigubbakcemile3

evet semacım biraz daha iyiyim ertesi gün kollarım bacaklarım ağrıyordu dünde öyle acıyordu bugün daha iyiyim ama hala çenemim altı mor dudağım biraz iyileşti bacağım morluğu bakalım ne zaman geçicek
ayy buna da şükür ya ya daha feci olsaydı dişlerim kırılabilirdi çenem yarılabilirdi üstümde nazarmı var nedir anlamadım

Allah beterinden saklasın canım, inşaallah iyileşirsin canımcım :Saruboceq:
böyle gelsin geçsin daha kötü şeyler olmasın inşaallah :Saruboceq:

Kızlar size bir sorum olacak :uhm:

Şu şeker gibi imzalarınız var ya :ecrin_bebek:

bende onlardan yapmak istiyorum nasıl yapabilirim şartı falan var mı :uhm:

:kedi:

meraba canım ıyıyım cok sukur eşim izin vermıyoduda ıntenete baglanmaya.işte radyosyonmuşda falan bebeye bana zarar dıye anca eke bıldım.canım kasık agrısı baya varmı yaaa.
Oya cım kuzum niye alttan baksınlar ki
Hem baktın alttan bakıyolar istmedeğni sölersn ama doktora gitmemezlik etme
Ay çok sevndm yaaaaaa
gıttım tatlım yıne kan testı yaptırttım beta-hcg 642.11mış.bebeyım daha3bucuk haftalıkmış.daha cok kıucuk yaaaa.
KAsıkların ağrıması çok normal annesi yer açıyor kendine ..
tşk tatlım

ya canım sıkma canını her sey ıyı olur canım
oyacım tebrik ederim canımmm...gözünaydın..allah sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallah:)
amın canım amın :Saruboceq::Saruboceq:
Millet selam yaaaaa ancak gelebdlm ama deli yoğundum bugün
Oya geldmi son durum ne?
Bi sıkıntı yok inş.
geldım canım her sey normal.doktor karnıma baktı ultra sonda dah orda gozukmuyomuş nokta kadar dedı.1hafta sonra gel dedı
hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar benı merak etmeyın cooooooooooooooooooook şukur ıyıym.hepınızı cooook sevıyorum

selam kızlaaaaaaarrrrrrrrr
bugün gelemedim :)
çünki eşim geldi. 2 günlük bir işi vardı antep e gitmişt bu sabah 10 gibi geldi opuyorumnanaktan
hemen sarılıp uyuduk.
çok öslemişiz yaaa :kedi:
bu arada ateş tablom çok acaip yükselmio adam akıllı :sinifsinif:

19 Ekim --- 1.gün --- ***
20 Ekim --- 2.gün ---
21 Ekim --- 3.gün --- ***
22 Ekim --- 4.gün ---
23 Ekim --- 5.gün --- ***
24 Ekim --- 6.gün ---
25 Ekim --- 7.gün --- ***
26 Ekim --- 8.gün ---
27 Ekim --- 9.gün --- ***
28 Ekim --- 10.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 11.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 12.gün --- 36.2 --- ***
31 Ekim --- 13.gün --- 36.1 ---
01 Kasım -- 14.gün --- 36.4 --- şeffaf uzayan akıntı
02 Kasım -- 15.gün --- 36.2 --- *** ***

Son düzenleme:
--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------
********EKıM*********
---------------------------------------------------------------------------------------------

fstone: 17 Ekim

********KASIM*********

NAGıHAN : 4 Kasım

Dark:7 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

DBS :7 Kasım

isolde: 8 Kasım

NıNıK : 9 Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

canikom38: 12 Kasım

TUBıLOSHH: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KıTTYCAT :21 Kasım

SARICıVCıV :23 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

Elover :30 Kasım

KAMYAS

ÇıÇEKÇıK

FOREVER_14

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus

elover cim yeni ay yeni umut kuşum. regl olunca bu piskolojiye hepimiz giriyoruz. ama geçicek...
canını sıkma. herşeyde var bir hayır. vakti ve zamanı gelince rabbim verir. sabredelim yeter opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…