Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

kızlar inanırmısınız yüzümde sadece regl dönemimde 1 tane sivilce çıkaran ben,
reglime 10 gün varken 4-5 tane sivilceyle karşılaştım :sinifsinif:
ne yalan sölim sivilcelerime alışamadım kaydirigubbakcemile3
gitsinler hemen yaaa :umursamaz:

canım sanrsam sen 14.gün ymrtldın 15.gün catladı sen boş gecrme calışmalara devm canm gün aşırı okişşşşşopuyorumnanaktan

işteeee benm mercimegın resmi artıst olcak benm bebeşim resim cektırdık kaydirigubbakcemile3 mavı ışıgın sag yanında karran kitle opuyorumnanaktan

Maşallah allah tamamına erdirsin inş. Müro cum ama ben bu resmlerden oldum olası bişi anlamıyom kaydirigubbakcemile3
Kendminkinden de bişi anlamadım hafta sonu kaydirigubbakcemile3

işteeee benm mercimegın resmi artıst olcak benm bebeşim resim cektırdık kaydirigubbakcemile3 mavı ışıgın sag yanında karran kitle opuyorumnanaktanEki Görüntüle 27656

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn..oya nbr canım nasılsın baakalım taze annemiz...kan esti falan yaptırdın ıı canım sen

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn..oya nbr canım nasılsın baakalım taze annemiz...kan esti falan yaptırdın ıı canım sen

gunaydın tatlım ıyıyım sen nasılsın?evet dun hasteneye gıttım test kan testı yaptırdım bebeyım 3.5haftalıkmış.ama ultasonda gozukmedı .doktor dıyokı daha nokta kadar o yuzden gozukmuyomuş

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

mürocum gördüm ben minicik bir karaltı şeklinde di mi. anaaam tam mercimek gibiymiş nan yirim ben onu :)))))))) maşşallah

cosmocan, ninoş, oyacım günaydın kızlaar

Bende iyiyim oya cım kaçç haftalık dedi Dr müroyla karıştırırım artık bi müddet sizi=))
Kendene ticker yap en iyisi sen

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

mürocum gördüm ben minicik bir karaltı şeklinde di mi. anaaam tam mercimek gibiymiş nan yirim ben onu :)))))))) maşşallah

cosmocan, ninoş, oyacım günaydın kızlaar

gunaydın canım:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…