Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

inşallh sapa saglam sennle kalacak canım benm progestanda kullnmya basldın ınsallh benmkı gıbı tutunacak bebişn bu arada sen hamle kalnca adacayı fılan içmiyrsun dımı onlrda düşüge neden olyr benm blogumda var okuduysan

ıyıyım hava yagmurlu ÇlŞyrm ıŞte bebeıŞte ıı Şımdılk bı Şıkaytım yok ondan yana Öglen cok yemıŞım karnm ŞıŞ baskada bı Şıkytm yok

Adet düzenlemek için yasmin kullanıyordum 3 aydır bitiyor çok şükür :)) ben azcık kurdele işlerimi yapayım kızlar görüşürüz..

Adet düzenlemek için yasmin kullanıyordum 3 aydır bitiyor çok şükür :)) ben azcık kurdele işlerimi yapayım kızlar görüşürüz..

:kedi: 23 yaşım
işte evleniyim hele bi yerimseniben evlendikten 2 sene sonra hobaaaa kaydirigubbakcemile3:kedi:

hmmm canım ben 18 imde evlendim şu an 21 im ve halen uuraşiom kaydirigubbakcemile3
4 düşüğüm var. ama bu defa kalıcak üleynnnnnnnnn benneyaptımki
rabbim isteyen herkeze sağlıklı evlatlar versin inşallah. kimseyi aratmasın :Saruboceq:

İnşallaaaahh canım opuyorumnanaktan kalcak taaaa 9 ay sonra cıkıcak bak görürsün yerimseniben opuyorumnanaktan bizde gelip sevicez :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…