Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

hosbulduk nınıkım nasılsın bakıyorumda tam havandasın ne dersın sencede ole degılmı tatlım

Dİlek yaaaasenİn Şu avatardakŞ velat vraya bÖle bİ ÇakÇam aĞzına...salak Şey Çok tatlı...belkİ Öle bİ oĞlum olur beee
inşallaahhhh öyle bi oğluşun olur tez vakitte ama çakma tabi ağzına kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersiniz
iidr senden naber hg canm

Len mÜro domuz gİrİbİ olursan tek bulaŞtıracaĞım adam sensİn sÖlİyİm...gelİp oralarda senİ bulmazsan....Çok pİs kİn bİrİkt İÇİmde ben gİdİp bİraz İsyan edcem
gel anam senden olsun ölümüm sen kinini gel at üzerimde içini boşalt bana

NE GÜLDÜN LEN BEĞENEMEDİN Mİ..ŞABAN...BENCEDE AYET GÜZEL LMUŞ YANİ...SEN ZEVKSİZ OLDUĞUNDAN SENİ ONAYINI ALMADAN YAPTIK AVATARI AMA BAĞIŞLA ARTIK :1rolleyes: :sm_cool:

avartından bahsetmyrm şaban tickrndan bahsedyrm :roflol: maymuncuklr cok hş olmuş yakışmış delikafadulden

Lan ben avatar dıyorum ama sen neyden bahsettıımı anlıcan...akıllı tıcerı dıyorum en zaten sadece sÖlerken yanlıŞ sÖledım...her ıkısıde sÜper lmuŞ...gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

Canıkom ya..merhaba ıyı akŞamlar dıyorsun ama olmuyor bı konuŞamıyoru< zya...

leb demeden leblebiyi anlaması lazım amaaa nerdeeee. hamilelik bunu şapşikleştirdi nan :roflol:

leb demeden leblebiyi anlaması lazım amaaa nerdeeee. hamilelik bunu şapşikleştirdi nan :roflol:

ŞEKERİM HERKESTEN AYNI ŞEYİ BEKLEMİCEN İŞTE...BU EP BÖLEYDİ...HAMİLELİKLE ALAKSI YOK...HATTA HAMİLELİK ONU AKILLILAŞTIRDI ZİHNİ AÇILSDI...SEN BİDE ATEŞ ÖLÇERKEN GÖRÜCEKTİN ONU :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…