inşallaahhhh öyle bi oğluşun olur tez vakitte ama çakma tabi ağzına kaydirigubbakcemile3Dİlek yaaaasenİn Şu avatardakŞ velat vraya bÖle bİ ÇakÇam aĞzına...salak Şey Çok tatlı...belkİ Öle bİ oĞlum olur beee
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersiniz
iidr senden naber hg canmkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nabersiniz
gel anam senden olsun ölümüm sen kinini gel at üzerimde içini boşalt banaLen mÜro domuz gİrİbİ olursan tek bulaŞtıracaĞım adam sensİn sÖlİyİm...gelİp oralarda senİ bulmazsan....Çok pİs kİn bİrİkt İÇİmde ben gİdİp bİraz İsyan edcem
elovr canım tıckern cok yakısmış:roflol::roflol:
hoşgeldin canım nasılsın
hoşbulduk kızlar iyiyim bende gün sayıyorum ama bezmiş olarak artık heyecanda yok :)iidr senden naber hg canm
gel anam senden olsun ölümüm sen kinini gel at üzerimde içini boşalt bana
iidr senden naber hg canm
gel anam senden olsun ölümüm sen kinini gel at üzerimde içini boşalt bana
NE GÜLDÜN LEN BEĞENEMEDİN Mİ..ŞABAN...BENCEDE AYET GÜZEL LMUŞ YANİ...SEN ZEVKSİZ OLDUĞUNDAN SENİ ONAYINI ALMADAN YAPTIK AVATARI AMA BAĞIŞLA ARTIK :1rolleyes: :sm_cool:
delikafadulden gel gel yanıma keklik bastım kananı keklik delikafaduldenÇAKALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL BÖLE YAPIP BULAŞTIRMICAMI SANIYORSUN DİMİİİİİ?YEMEM BEBEĞİM YEMEM YAAAAA...:roflol:
Lan ben avatar dİyorum ama sen neyden bahsettİİmİ anlıcan...akıllı tİcerı dİyorum en zaten sadece sÖlerken yanlıŞ sÖledİm...her İkİsİde sÜper lmuŞ...gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....
kızım kıskanıyor tickerlarımı sonra virüslü falan diye .ok atıyo nan :roflol:
leb demeden leblebiyi anlaması lazım amaaa nerdeeee. hamilelik bunu şapşikleştirdi nan :roflol:
BIRAK EBEĞİM YA....ÇAMUR BU BE HEP BÖLE ZATEN HİÇ MERAK ETME...:sm_cool:
kızım kıskanıyor tickerlarımı sonra virüslü falan diye .ok atıyo nan :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?