Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

heyecan yapma daha kımsede bısey yok
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMİŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------
********EKİM*********
---------------------------------------------------------------------------------------------

fstone: 17 Ekim

********KASIM*********

NAGİHAN : 4 Kasım

Dark:7 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

DBS :7 Kasım

isolde: 8 Kasım

NİNİK : 9 Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

canikom38: 12 Kasım

TUBİLOSHH: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KİTTYCAT :21 Kasım

SARICİVCİV :23 Kasım

sblkmbsr :24 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

Elover :30 Kasım

********ARALIK*********

Sincap_ :1 Aralık

KAMYAS

ÇİÇEKÇİK

FOREVER_14

NE SİHİRDİR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBİLOSHUN LİSTESİNE YAZIL,
ÜST KATA TERFİİ EEETTTT

LEN PUANI ıSTEYEN BENıM NANA DEĞıL...ŞABAN...AYRICA YA BEN DEDıM Kı BENıM EADET TARıHı YANLIŞ SıLıN ONU DEDıM YA TUBıŞ SıLMEMıŞ...BEKLENıLEN ADET ATRıHıM YOK ÇÜNKÜ BEKLEMıYORUM.....delikafadulden ŞAKA TABı...AMA BU YA Bı DENGESıZLıK OLDUĞUNDAN ADET GÜNÜM BELLı DEĞıL BOŞ BIRAKALIM O YÜZDEN
KASIM YAZ GEÇ

rep butonuda bi uyuz canı istedikçe puan veriyo bende anlamadım tıklıyom vay başkalarına puan vermeden veremezsiniz diyo

Kız sınrılı deĞılım sende benı her gÖrdÜĞÜnde sınırlısın dıyorsun ha...yanı bu benım doĞal halım kuzu ya...mÜroya yaptıklarımı dıyorsan o sevgımden hep onla uĞraŞmayınca ıŞım rast gıtmıyor napayım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…