Lan ben avatar dİyorum ama sen neyden bahsettİİmİ anlıcan...akıllı tİcerı dİyorum en zaten sadece sÖlerken yanlıŞ sÖledİm...her İkİsİde sÜper lmuŞ...gıcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....
len heralde var yanı vırus ben gremedım işte attı beni siteden çamur atmam ben öle huyum yokturlmaz: uyus:mymeka:
ELOVEEEERRRRRRRR HANİ YA BENİM TİCERİİMMMMMMMM akannehir
kaç yasındasın len çöm :mymeka:len büyüklere el kaldırılmaz. hamilelikte terbiyen bozuldu senin gel bakıyım buraya :mymeka:
dudaktan ıstesen zaten vermezdım uyuz onlar kocaamnHadİ bugÜnlÜk bu kadar yeter......benİ Özleyİn anacımmmmmmmmmmmmmm byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...mÜro ÖptÜm senİ lan yanaktan tabİ...
Len mÜroooo Çok tehlİkelİsİn sen varyaaaaaa......vaŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ..kokulur len senden.....kızım sen ezİlecek kadınmısın len...yada sema neden atıyorsun ortaya nen....erkeksen teke tek
kaç yasındasın len çöm :mymeka:
dudaktan ıstesen zaten vermezdım uyuz onlar kocaamn:kedi:
o evde dınlenyr işe sık gelmıyor artıkYa bİzİm ÇÖm nerde mÜro..Özledİm onu ya...merakta ettİm neden gelmİyorkİ
bende degstım bak
kötükedihüso
KIZ İLTİFAT ETMİŞ SANA FARKINDA OLMADAN...BİLİNÇLİ ASLA YAPMAZKİ ZATEN TEŞEKKÜR ETMELSİNİ MÜROYA naniknanik BEBEĞİM 30 DA DEĞİLSİN YANLIZ ÇIK BAKAYIM BİRAZ DAHA delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?