Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

senn aklın baslka yerdeyse ben ne yapıyım ben tıcer yazyrm sen avart dyrsun klemlrde bırbırıne benzemyr ama nasıl ordan onu cıkradın sasardım şaban:mymeka:

Hadı bugÜnlÜk bu kadar yeter......benı Özleyın anacımmmmmmmmmmmmmm byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...mÜro ÖptÜm senı lan yanaktan tabı...

sema sen ordan isle ses cıkrtma beni ezsinlr sen bölemi dostsun ben bır hasta ve hamıle bı bayanım
:çok üzgünüm:

Ben kaÇar mılle tttumaya ÇalıŞmayın dÖverım sÖleyım...yarın gelırım ben bıraz ısyan edıyım kendı kendıme...mÜro benı ısyana teŞfık ettı....rahat bırakın benı

Len mÜroooo Çok tehlıkelısın sen varyaaaaaa......vaŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ..kokulur len senden.....kızım sen ezılecek kadınmısın len...yada sema neden atıyorsun ortaya nen....erkeksen teke tek

len büyüklere el kaldırılmaz. hamilelikte terbiyen bozuldu senin gel bakıyım buraya :mymeka:
kaç yasındasın len çöm :mymeka:
Hadİ bugÜnlÜk bu kadar yeter......benİ Özleyİn anacımmmmmmmmmmmmmm byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...mÜro ÖptÜm senİ lan yanaktan tabİ...
dudaktan ıstesen zaten vermezdım uyuz onlar kocaamn:kedi:

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso hahahahahhaha

KIZ ıLTıFAT ETMıŞ SANA FARKINDA OLMADAN...BıLıNÇLı ASLA YAPMAZKı ZATEN TEŞEKKÜR ETMELSıNı MÜROYA naniknanik BEBEĞıM 30 DA DEĞıLSıN YANLIZ ÇIK BAKAYIM BıRAZ DAHA delikafadulden

Ay mÜro o kadarını bende bılıyorumda yanı..o bu kadar obŞ bırakmazdı bızı...hıÇ merak etmıyonmu len...bu arada kıtty en son ne zaman gırmıŞ kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…