günaydınnnnnnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafaduldengünaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnn sabah şekerleriiiiiiiiiiii
tükanı bugün ben açtım sizleri bekliyorummmmmm
hihoyyyt
:sm_cool:
:teytey:
:dance:
bu çizelgeyle ilgili yazı kk alışverişten aldıklarımızda yok oda benim görüşüm belki verirler geri dünde yoktuucurly...
Merhaba,
Mesajlarınızın altında bulunan çizelgeler kapatılmıştır.
Sebeleri :
1- Güvenlik açığı
2- Çizelge harici resim konması
3- Yanlış kullanım
1- Çizelge adresinizi yazacağınız yere bşaka siteye zarı olabilcek kodlarda yüklenebiliyordu. Her ne kadar girişlerin otomatik kontrolü yapılsada riske girmeyi göze alamadık
2- Çizelgeler bildiğiniz gibi sadece doğum, evlilik, kilo takip vb amaçlar için aktif edilmiş bir özellikti. Ne yazıkki bu alanı fotograf albümü gibi kullanılmaya başlatıldığını gördük...
3- Bir çok kullanıcımız çizelgeleri eklemeyi başaramadı. Bunu yerine çeşitli yazılar, açıklamlar, çişitli kodlar vs kayıtlı bulunuyordu. Sanırım kullanımını iyi anlatamadık.
Saygılarımla Bilgilerinize.
Kadınlar Kulübü Tüp Bebek
Kadınlar Kulübü Yemek Tarifleri
Pembe Gazete
sanmıyorum puanlarla ilgili bi bölüm yok yani ben bulamadımA onu bırak puan sİsteİ dİye bİŞeyde kalmadı Öyleyse
o yapılan alıŞverİŞlerİn puanları gerİ verİldİmİ pekİ?
günaydııııııııııııınnnnnnnnnnn hoş geldinnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5:hulya::tomato: Karşıklığın tam ortasına Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın :sm_cool: diyerek giriyorum cvp veren var mııı :sm_confused:fisfisfis
niye geldiniz niye gidiyonuz :gitme:Ben kaÇar mİllet
hİÇ İŞİm olmaz uĞraŞamam valla ...ÇİÇeĞİm sÜr benİ Öne sÜr...len adım vukaatlıya Çıktı zaten sen varyaaaa....
niye geldiiz niye gidiyonuz :gitme:heheee yerim senin ben sürümeniii
neyse bende kaçar iyi bakın kendinizeeeeeee
:tomato: Karşıklığın tam ortasına Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın :sm_cool: diyerek giriyorum cvp veren var mııı :sm_confused:fisfisfis
anamm neler olmuş bitmişşşşş şekerim karışıklık diz boyu ninikim bi el atttttt:))))))))))
Gitmeyiiiinnnn :gitme: senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?