Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnn sabah şekerleriiiiiiiiiiii
tükanı bugün ben açtım sizleri bekliyorummmmmm
hihoyyyt
:sm_cool:
:teytey:
:dance:

merhaba mürocum nasılsın akşam kızp çıkmışsım tatlım ama ben yoktum zaten çıkıyorum deyip gittim olsam niye konuşmayım :teselli:

yaaaaaaa ufffffffff bu siteyi artık anlamıyorum hani bizim tickerlerimiz kk dan aldıgımız çay simit pogça kedi nereye gitti beeeeeeeeeeee mafoldumbenifadelerimizide alında tam olsun bari önce teşekkür butonono sonra tecrübe puanlarımızda yidiler

nerde o ninik onun yüzünden kaldırdılar çizelgeleriiiiiiiiiiii
yok ben bakıyım begeniyim dedi nazlandı durdu yok ettiler
şaka canım şaka site güvenligi içinmiş millet çizelgenin dışına çıkmış resim filan yüklenmiş amacını aşmış çizelgelerimiz
ya ben daha hamile kalıp haftalarımı belirtecektimm
neymiş kk kaynaklarını idareli kullanın gelecek nesilllerde görsün müş.........mafoldumben

Ayy cıddımısınız ya...bu ne bÖl eallah aŞkına...bu kadar kısıtlama geyırılıyor neden yanı anlamıyorum...lıvaza sen kımden duydun bunu pekı

curly...
Merhaba,

Mesajlarınızın altında bulunan çizelgeler kapatılmıştır.

Sebeleri :
1- Güvenlik açığı
2- Çizelge harici resim konması
3- Yanlış kullanım

1- Çizelge adresinizi yazacağınız yere bşaka siteye zarı olabilcek kodlarda yüklenebiliyordu. Her ne kadar girişlerin otomatik kontrolü yapılsada riske girmeyi göze alamadık

2- Çizelgeler bildiğiniz gibi sadece doğum, evlilik, kilo takip vb amaçlar için aktif edilmiş bir özellikti. Ne yazıkki bu alanı fotograf albümü gibi kullanılmaya başlatıldığını gördük...

3- Bir çok kullanıcımız çizelgeleri eklemeyi başaramadı. Bunu yerine çeşitli yazılar, açıklamlar, çişitli kodlar vs kayıtlı bulunuyordu. Sanırım kullanımını iyi anlatamadık.

Saygılarımla Bilgilerinize.
Kadınlar Kulübü Tüp Bebek
Kadınlar Kulübü Yemek Tarifleri
Pembe Gazete

bu çizelgeyle ilgili yazı kk alışverişten aldıklarımızda yok oda benim görüşüm belki verirler geri dünde yoktuu

A onu bırak puan sısteı dıye bıŞeyde kalmadı Öyleyse
o yapılan alıŞverıŞlerın puanları gerı verıldımı pekı?

:tomato: Karşıklığın tam ortasına Günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın :sm_cool: diyerek giriyorum cvp veren var mııı :sm_confused:fisfisfis

Ben kaÇar mıllet
hıÇ ıŞım olmaz uĞraŞamam valla ...ÇıÇeĞım sÜr benı Öne sÜr...len adım vukaatlıya Çıktı zaten sen varyaaaa....

günaydııııııııııııınnnnnnnnnnn hoş geldinnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile5:hulya:
imkanımız varkene msj laşalım dörtgün sonra onuda alırlar elimizden

anamm neler olmuş bitmişşşşş şekerim karışıklık diz boyu ninikim bi el atttttt:))))))))))

Gitmeyiiiinnnn :gitme: senağlama

SLM KISLR CICEK HG NERLRDESIN AYCHA HG LIVAZA HG NINIK HG VE GÜLE GÜLE SİZE BUNLAR İYİCE BOŞLADI BAK TOPİĞİ BASKA YERE KAYMŞTR BUNLR BAK SIZI BI KAYDIRRSAM SIMDI :mymeka: NERDESINZ ULEYYYNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…