Hadi kzlar buda bizim topic olsun, Geyie gelin.

19 Ekim --- 1.gün --- ***
20 Ekim --- 2.gün ---
21 Ekim --- 3.gün --- ***
22 Ekim --- 4.gün ---
23 Ekim --- 5.gün --- ***
24 Ekim --- 6.gün ---
25 Ekim --- 7.gün --- ***
26 Ekim --- 8.gün ---
27 Ekim --- 9.gün --- ***
28 Ekim --- 10.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 11.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 12.gün --- 36.2 --- ***
31 Ekim --- 13.gün --- 36.1 ---
01 Kasım -- 14.gün --- 36.4 --- şeffaf uzayan akıntı
02 Kasım -- 15.gün --- 36.2 --- *** ***
03 Kasım -- 16.gün --- 36.3 --- *** akıntı arttı
04 Kasım -- 17.gün --- 36.5 --- *** akıntı arttı
05 Kasım -- 18.gün --- 36.5 ---

nasıl gidio ateşim canım???

naber mürüşüm nassın?
ii canm sen naslsın
Selam kıslar opuyorumnanaktan
hg dark

vaawwww ateş sabitlemeye başlmşmı ne canım biras daha yükselişe gecer canm atesın sabtlmeye kndını sımdıden alştrmş

oooooooooo çömannemz gelmiş nerelrdesın annsı bebeişin senı yorryrmu yoksa dınlnmye cekıldın gelmedı bı daha

hayır canm bulantlrım başlamadı ama öglen lavaboya girdim bı sümüksü jöleye benzer akıntı gelmiş içindede kahvrngı lekelnmelr var baya buyuk bi akıntıydı CADIARZU o nedirki acaba korktum

hoşgeldin darkım nassın kuşum?
kırmızılar gelmedi dimiiii opuyorumnanaktan
hoşbulduk tatlııımmm. iyiyim valla temizlik neyim ediyoorummm kaydirigubbakcemile3 henüz gelmedi gelir herhalde bekliyorum bakalim opuyorumnanaktan sen nasilsin ?:)

ii canm sen naslsın
hg dark

vaawwww ateş sabitlemeye başlmşmı ne canım biras daha yükselişe gecer canm atesın sabtlmeye kndını sımdıden alştrmş

hosbulduk canımmmm.

SLM KISLR CICEK HG NERLRDESIN AYCHA HG LIVAZA HG NINIK HG VE GÜLE GÜLE SİZE BUNLAR İYİCE BOŞLADI BAK TOPİĞİ BASKA YERE KAYMŞTR BUNLR BAK SIZI BI KAYDIRRSAM SIMDI :mymeka: NERDESINZ ULEYYYNN
canım netin başındayım kendi derdime düştüm onun peşindeyim akşama kadar netten bakıp telefon görüşmeleri yaptım tüp bebek merkezleriyle fiyatlar uçuyooo moralim bozuldu 4250 4500 ve 6000 e kadar çıkabliyomuş rabbim sen herkese kendiliginden hayırlısıyla en kısa zamanda ver :Saruboceq:daha kocişe demedim adamın dudagı ucuklayacak kendimce bi liste yaptım merkezlerle ilgili degilse sizleri bu topigi seviyorum gitmem bi yereeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

--------------------------------------------------------------------------------------------
********HAMıŞLER BÖLÜMÜ*********
--------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------
********EKıM*********
---------------------------------------------------------------------------------------------

fstone: 17 Ekim

********KASIM*********

NAGıHAN : 4 Kasım

Dark:7 Kasım

as.semasu.as.:6 Kasım

DBS :7 Kasım

isolde: 8 Kasım

NıNıK : Kasım

gülgüzeli1769 :10 Kasım

canikom38: 12 Kasım

TUBıLOSHH: 12 Kasım

NeVYas: 18 Kasım

KıTTYCAT :21 Kasım

SARICıVCıV :23 Kasım

sblkmbsr :24 Kasım

Ceylan :25 Kasım

Livaza :25 Kasım

Ceylanmelek:27 Kasım

Elover :30 Kasım

********ARALIK*********

Sincap_ :1 Aralık

KAMYAS

ÇıÇEKÇıK

FOREVER_14

NE SıHıRDıR NE KERAMETTTTT
SENDE TUBıLOSHUN LıSTESıNE YAZIL,
ÜST KATA TERFıı EEETTTT zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…