ii canm sen naslsınnaber mürüşüm nassın?
hg darkSelam kıslar opuyorumnanaktan
vaawwww ateş sabitlemeye başlmşmı ne canım biras daha yükselişe gecer canm atesın sabtlmeye kndını sımdıden alştrmş19 Ekim --- 1.gün --- ***
20 Ekim --- 2.gün ---
21 Ekim --- 3.gün --- ***
22 Ekim --- 4.gün ---
23 Ekim --- 5.gün --- ***
24 Ekim --- 6.gün ---
25 Ekim --- 7.gün --- ***
26 Ekim --- 8.gün ---
27 Ekim --- 9.gün --- ***
28 Ekim --- 10.gün --- 36.1 --- ***
29 Ekim --- 11.gün --- 36.1 ---
30 Ekim --- 12.gün --- 36.2 --- ***
31 Ekim --- 13.gün --- 36.1 ---
01 Kasım -- 14.gün --- 36.4 --- şeffaf uzayan akıntı
02 Kasım -- 15.gün --- 36.2 --- *** ***
03 Kasım -- 16.gün --- 36.3 --- *** akıntı arttı
04 Kasım -- 17.gün --- 36.5 --- *** akıntı arttı
05 Kasım -- 18.gün --- 36.5 ---
nasıl gidio ateşim canım???
hoşbulduk tatlııımmm. iyiyim valla temizlik neyim ediyoorummm kaydirigubbakcemile3 henüz gelmedi gelir herhalde bekliyorum bakalim opuyorumnanaktan sen nasilsin ?:)hoşgeldin darkım nassın kuşum?
kırmızılar gelmedi dimiiii opuyorumnanaktan
ii canm sen naslsın
hg dark
vaawwww ateş sabitlemeye başlmşmı ne canım biras daha yükselişe gecer canm atesın sabtlmeye kndını sımdıden alştrmş
canım netin başındayım kendi derdime düştüm onun peşindeyim akşama kadar netten bakıp telefon görüşmeleri yaptım tüp bebek merkezleriyle fiyatlar uçuyooo moralim bozuldu 4250 4500 ve 6000 e kadar çıkabliyomuş rabbim sen herkese kendiliginden hayırlısıyla en kısa zamanda ver :Saruboceq:daha kocişe demedim adamın dudagı ucuklayacak kendimce bi liste yaptım merkezlerle ilgili degilse sizleri bu topigi seviyorum gitmem bi yereeeeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanSLM KISLR CICEK HG NERLRDESIN AYCHA HG LIVAZA HG NINIK HG VE GÜLE GÜLE SİZE BUNLAR İYİCE BOŞLADI BAK TOPİĞİ BASKA YERE KAYMŞTR BUNLR BAK SIZI BI KAYDIRRSAM SIMDI :mymeka: NERDESINZ ULEYYYNN
selam kızlaaarrr... na bu yaw? ne gelen var ne giden?
nerde bu milleeettt kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?