Hadise: Saçımı 10 günde bir yıkarım

ben akşama yıkıyacam iki gün oldu akşam yemeğinde karnabahar kızıartıcam koksun yağlansın pis iğrenç olsun ki yıkayınca rahatlayım ohhhhhhhh missss....

Muş' la ne alakasi var? Pis insanlar Muş'lulardan mi çıkıyormus?

Edit: Lafinizin nereye gidecegini düşünerek yorum yapın bi zahmet, sizi esefle kınıyorum. .

arkadaş sanırım melek subaşı esprisinden yola çıkarak muş dedi, kınanacak bir durum yok yani.

dış paris iç muş, saçlar marlyn hayatlar muş vs vs gibi

kuru şampuan kullanıyordur ya
ki zaten saç ne zaman yıkanırsa o zaman yağlanır
eğer cidden 10 günde yıkıyorsa saçını 9.gün yağlanır
benim arkadaşda sadece pazar günleri yıkardı saçını , pazar günü saçı yağlanırdı :)

2.gün saçımı yıkamayım kaşıntı başlıyor bende ve acayip rahatsız hissediyorum kendimi günde 1 kutu kuru şampuan kullanıyor sanırım bu

arkadaş sanırım melek subaşı esprisinden yola çıkarak muş dedi, kınanacak bir durum yok yani.

dış paris iç muş, saçlar marlyn hayatlar muş vs vs gibi

Melek Subasini tanimam ama sözü o kadar beginilmis ki kullaniliyor. Sahsen ben cirkin laflari kullanmam. Ayip denen bir şey var...

kınama ne olur yapma gece 3 lere kadar burda insan kınamak yargılamak işin zaten boş iş uzmanı

Korkunç göründü gözüme benim başım ağrımaya başlıyor 1.5 gün dolunca

güya saç terbiyesi diye bişey varmış, gerçi ben buna inanıyorum da kendim denemedim, yani ne kadar sık yııkarsan o kadar hızlı yağlanır, ne kadar geç yıkarsan o kadar geç yağlanırmış, yani saç bu düzene alışıyormuş, ne kadar doğru bilemicem ama bizim saçlar terbiyesiz demekki

cok fazla bırakmakda iyi degilki hem bende bas agrısı baslar 2 gunden sonra.. 10 gun bıraksam dusunemiyorum joleli gibi ıslak ıslak

hmmm olabilir. Bence saçları sağlıklı ve parlak değilde kablo gibi görünüyor. saçlıktan çıkmış yanii

Ben 3-4 gün yıkamasam saçımı sıktığımda bi yemeklik yağ çıkar

Birde sıcak suyla yıkanan saçlar daha çabuk yağlanır..
Saçı sık yıkamak aslında doğru değil,ama 10 günde çok fazla beaaa

ıyyy iğrenççç 2 günde bir yıkamazsam özgüvenimi yititiririm yeminle

o kafaya 3 yumurta kırılırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…