Hadise: Saçımı 10 günde bir yıkarım

kesin gezetecinin biri saçlarınızın güzelliğini neye borçlusunuz diye sormuştur

bu da 10 günde bir bilmem ne otunun suyuyla yıkıyorum demiştir

gazeteci de haber değeri olsun diye bilmem ne otu suyunu kesip,10 günde bir yıkıyorum diye haber yapmıştır

her gün duş alıyorum. saçlarım çok yağlı. 10ü geçtim 2 güne dahi bırakamıyorum. saçı şekle falan sokamıyorum yağlıyken yahu toplaması bile berbat. belki hadise alıştırmıştır ya da saçı kurudur falan bilemiyorum.

Çekemiyorsunuz Hadise'yi, ne var saçlarını 10 günde bir yıkıyorsa, bitlenirmişmiş
Ayol onun biti bizimkiyle bir mi? Bizim bitlere ıykkk derler onun bitlerini müzayede de milyon liralara satarlar

daha öncede çıkmıştı aynı haber geçen yıldı sanırım
ben saçlarımı 20 günde bir yıkasam yine adam olmaz

10 gunde sac mi yikanir.. :) o kadar saca sprey siktiktan sonra gel 10 gunde sac yika .. !!???

Yok artık, Sürekli ekranlarda kadın kimbilir ne işlemlerden geçiyor o saç, spreyleri krepesi bin tane şekillendirici, yıkanmazsa ertesi gün kazık gibi olur o saçlar.

Çekemiyorsunuz Hadise'yi, ne var saçlarını 10 günde bir yıkıyorsa, bitlenirmişmiş
Ayol onun biti bizimkiyle bir mi? Bizim bitlere ıykkk derler onun bitlerini müzayede de milyon liralara satarlar
Bende özel olarak hadısenın bitinden şipariş verdim..diğer bitlere göre daha fazla kan emip zayıflatıyormuş..sahıbıne sadıkmış..hem hayvan besliyorsun hem zayıflıyorsun..ama onunkıler arada kulağına şarkı sozu fısıldıyormuş..benımkıler uydudan radyoya baglanıyor anca..

Sen seninkileri eğit biraz, bir müzik kursuna falan gönder, keman, piyano, gitar dersleri alıp nota okumayı öğrensinler, ben benimkileri sirk cambazı eğitimine yolladım, büyükşehirlerde çadır kurup paraya para demeyeceğim Ne de olsa zaman para zamanı, öyle beleşten kan emmek olmaz, çalışsınlar hak etsinler kanımı

On günde bir kendi yıkıyodur arada kuaförler

Hahhaa:))))))

saçı 10 günde birse..vucududa aynıdır..ama insanların içine nasıl çıkıyor yaa..insan kokar..saçın yağlanmasını bırakın..saç dipleri ..deri yağsı yağsı kokar..suya mı kıyamıyor acaba..yıpranma bahane..

hadi saçını geçtimde o koca basenlerinle corap reklamına cıkmaya hıcmı utanmadın hadiseee

gerçek,ben dinledim..fön vs den saçı daha az zarar görüyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…