• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadise'nin 13 kilo vermesini sağlayan diyet

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.330
693
373
Kocaeli
Öncelikle kilo vermek için irade şart. Gerçekten zayıflama istediğinize karar verdiyseniz bunun için sağlam bir irade göstermelisiniz. Her gün kilonuzu ölçmeli ve kendinize hedef koymalısınız. Haftanın 5 günü spor yapmalısınız. Fazla kiloluysanız 1 saat 45dk’ya kadar spor yapabilirsiniz. Ama öncelikli amacınız yağlarınızdan kurtulmak olduğu için kardiyo yaparak yağ yakmalısınız. Bu aşamada ağırlık çalışmak yanlıştır. Yağları yakarak kasları ortaya çıkarmalıyız.

1-Kilo vermek için irade
2-Haftanın 5 günü spor
3-Kızartma, ekmek, makarna, patates vb. karbonhidratlardan uzak durmak

Kilo vermek istiyorsanız, şunun ucundan biraz yiyeyim, azıcık şundan atıştırayım gibi kaçamaklardan uzak duracaksınız. Öncelikle kendinizi kilo vermek için hazır hissetmelisiniz.

İşte Hadise Diyeti

Sabah; Beyaz omlet ile hafif bir kahvaltı, yağsız süt ( 0.1-0.2)

Ara öğünler; Yeşil çay, sade kahve, 2-3 adet badem yada fındık. Çerezden kesinlikle uzak duruyoruz.

Öğle; Diyet yoğurt, türlü yemek, dengeli ve kararında yemek.

Akşam; Hafif bir sebze yemeği, asla karbonhidratlı ve yağlı yemek tüketilmemelidir.

evet son halı bence gayet güzel aslında eskı halıde benım sorunumda karbonhidratlar tatlı .kurabiye abur cubur işte ya bı onları kessem verecem ama eşime getırme diyorum böyle şeylerı cocuklara getırıyorum diyo e cocuklar bıtırmiyo ki gofret cikolata olsun yazık diyorum hooop miğdeye atıyorum ya bır uak dursam bunlardan

bence en iyi diyet Dukan diyeti :) ben yaptım baya bir faydasını gördüm biraz da spor yaparak daha zinde kalarak kilolarımdan kurtuluyorum

zaten kendiside zayıfladıktan sonra vücudunda sarkmalar olduğu için beslenme uzmanı ile yollarını ayırdı

ne hadisenin yaptığı diyetin ne de dukan diyetinin bi fat-ydası war insan wücudunun sağlıklı doyması için günlük ortalama 1200 kalorii alması gerek bu diyette 600 kalori anca alırsınız dukan diyetine gelincede tansiyonunuzun sürekli yüksek olmasını we bitmek bilmeyen kabızlıklar yaşamak istemiyosanız uzak durun derim ben denedim çok pişmanım

bu şarkıcının kilosundaki iniş çıkışlara bakılırsa gittiği yol, yol değil :KK70::KK70::KK70:

Back
X