- 12 Ocak 2014
- 1.330
- 821
- Konu Sahibi Evcilkaktus19
Kizlar bu sorunum evlendigimden beri var ama artik sinir olmaya basladim. Esim bana olan sevgisini her ortsmda rahatca sozle yada hareketleriyle belli edebilen biridir. Kvdemlere gittigimizde de bana birazcik yakinlik gosterse kvde hemen sacma sapan yorumlar yapiyor. Kiskandigini bozuldugunu bi insan ancak bu kadar belli eder yani. Yahu alis artik 3 sene olmus yok. Simdiye kadar hic cevap bile vermedim soylediklerine takmadim ama artik son ytigi yorumlar beni cileden cikariyor.
esim yanima gelip sacimi oksasa artik hrp ayni seyi soyluyor. Bebek olduktan sonra benim pabucum dama atilacakmis esim bebekle ilgilebmekten beni unuturmus. 1 degil, 5 değil kac kez soyledi ayni seyi duymamazliktan geliyorum ama her gittihimde en az 3,5 kez duyuyorum agzindan. Bir de gicik gicik keyifli keyifli soyluyor. Yahu sanane be kadin sana ne araya nifak sokar gibi.
yorumlarinizi bekliyorum tekrar ayni seyleri soylediginde kirmadan dokmeden ne cevap verebilirim ki birdaha ayni seyi soylemesin ?
esim yanima gelip sacimi oksasa artik hrp ayni seyi soyluyor. Bebek olduktan sonra benim pabucum dama atilacakmis esim bebekle ilgilebmekten beni unuturmus. 1 degil, 5 değil kac kez soyledi ayni seyi duymamazliktan geliyorum ama her gittihimde en az 3,5 kez duyuyorum agzindan. Bir de gicik gicik keyifli keyifli soyluyor. Yahu sanane be kadin sana ne araya nifak sokar gibi.
yorumlarinizi bekliyorum tekrar ayni seyleri soylediginde kirmadan dokmeden ne cevap verebilirim ki birdaha ayni seyi soylemesin ?