Hadsiz kvdeme ne cevap vermeliyim sizce ?

Evcilkaktus19

Herkesin işine yaradığı kadar iyisindir bu hayatta
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2014
1.330
821
Kizlar bu sorunum evlendigimden beri var ama artik sinir olmaya basladim. Esim bana olan sevgisini her ortsmda rahatca sozle yada hareketleriyle belli edebilen biridir. Kvdemlere gittigimizde de bana birazcik yakinlik gosterse kvde hemen sacma sapan yorumlar yapiyor. Kiskandigini bozuldugunu bi insan ancak bu kadar belli eder yani. Yahu alis artik 3 sene olmus yok. Simdiye kadar hic cevap bile vermedim soylediklerine takmadim ama artik son ytigi yorumlar beni cileden cikariyor.
esim yanima gelip sacimi oksasa artik hrp ayni seyi soyluyor. Bebek olduktan sonra benim pabucum dama atilacakmis esim bebekle ilgilebmekten beni unuturmus. 1 degil, 5 değil kac kez soyledi ayni seyi duymamazliktan geliyorum ama her gittihimde en az 3,5 kez duyuyorum agzindan. Bir de gicik gicik keyifli keyifli soyluyor. Yahu sanane be kadin sana ne araya nifak sokar gibi.
yorumlarinizi bekliyorum tekrar ayni seyleri soylediginde kirmadan dokmeden ne cevap verebilirim ki birdaha ayni seyi soylemesin ?

3 senedir soyletmissin zaten, 3 sene susabildiysen bundan sonrada cok takma bence.
Esinin davranislarinda bi farklilik olmus mu, yok, e tamam ozaman dert etme. konussun konussun dursun. catlasin orta yerinden isterse. esinle iyi olmaya bak, kaynanayla aran bozulunca esinde sana tepki gosterir sonra, yani kaynana istedigine yine ulasir.

3 senedir soyletmissin zaten, 3 sene susabildiysen bundan sonrada cok takma bence.
Esinin davranislarinda bi farklilik olmus mu, yok, e tamam ozaman dert etme. konussun konussun dursun. catlasin orta yerinden isterse. esinle iyi olmaya bak, kaynanayla aran bozulunca esinde sana tepki gosterir sonra, yani kaynana istedigine yine ulasir.
sizi anlamıyorum insan 3 senede susar 5 senede bi yerde insanın canına tak edince paylaşma ihtiyacı duymuş ne var bunda

bencede kayınvaliden seni oğlundan acayip kıskanıyo bunu zaten biliyorsun bence söyledikleri ve bunu söyleyiş şekli kendi içindeki volkanik patlamaların yanında sinek ısırığı gibi bişey olarak düşün çünkü kendisi bunu 3 senedir kabullenemediği için seninde bu şekilde sinirini bozup dediğin gibi araya nifak sokmaya çalışıyor.başka türlü oğlunun sana olan sevgisini eleştiremeyeceği için seni olmayan birşeyden dolayı şüpheye düşürmeye çalışıyor. boşveeerrrrr:KK35:duyma yada sende ona şakayla karışık YAST ın verdiği cevabı ver yada ona benzer birşey söyle yada hiç önemli değil o benim evladım olacak çocuğumu babasından kıskanacak değilim herhalde de:KK8:sinir bozucu bir durum ama içinde büyütüp dert etme bence

ben olsam, bebeğimden çok beni düşünse ben kızarım elbette en çok onu düşünecek son zamanların tadını çıkarıyorum derdim

3 senedor hep duymamazliktan geldim de simdi bebegimle beni yaristirir gibi sanki sinir oluyorum ya kimse cevap vermiyo esimde bende soyledigi sey havada kaliyo hep ama sanki bi cevap almak istiyo gibi surekli ayni seyi soyluyor. Esime eve gelince dedim bende annen napmaya calisiyor acaba ayni seyi tekrarlayip duruy bidahakine ya sen guzel bi cevap ver yada ben vericem artik kadin merak ediyo heralde buyuk bi hevesle bekliyor bana olan ilginin bitmesini dedim. Guluyor o da artik adam da kabul ediyo fesat bi annesi oldugunu.:KK51:

Bir insanin kendi canindan olan bebegi pabucunu dama atabilirmi hic.. Bence atarsa bebegim atsin de :KK66:
Hakkaten yani bahsettigi insan benim karn7mdaki evladim yani amaci ne ben onu merak ediyorum. Esim hakkatten de dedigi gibi ilgisiz biri olsa bana karsi zevkten 4 kose olacak onu bekliyo.

kırmadan dökmeden ne denir bilmem ben kırma taraftarıyım çünkü defalarca olmuş bu olay yerinde olsam: o zaman geldiğinde sende kaba etlerine kına yakarsın derim

Bazen bazı insanları kırmanız gerekir, bazı insanlar birsey açıkça söylenmeden laftan anlamaz hatta o zaman bile anlamayanlar çıkabilir, bir daha önünüze gelmesini istemediğiniz bir tartışmayı bitirmenin tek yolu kırıp dökmektir ki bir daha adınız desturla anılsın

Hata yapıyorsunuz siz ve eşiniz...
Ünlü evlilik danışmanları ve psikiyatristler ailelerin bilhassa kocanın ailesinin yanında eşlerin birbirine yakınlık göstermesinin sevgi sözcükleri ve fiillerinde bulunmasının çok sakıncalı olduğu yönünde hemfikirler.

Bu erkek annesini olumsuz yönde etkiliyormus. Sonra böyle fitneler fesatliklar kıskançlıklar baş veriyormuş.

Daha mesafeli olmakta fayda var

bencede kayınvaliden seni oğlundan acayip kıskanıyo bunu zaten biliyorsun bence söyledikleri ve bunu söyleyiş şekli kendi içindeki volkanik patlamaların yanında sinek ısırığı gibi bişey olarak düşün çünkü kendisi bunu 3 senedir kabullenemediği için seninde bu şekilde sinirini bozup dediğin gibi araya nifak sokmaya çalışıyor.başka türlü oğlunun sana olan sevgisini eleştiremeyeceği için seni olmayan birşeyden dolayı şüpheye düşürmeye çalışıyor. boşveeerrrrr:KK35:duyma yada sende ona şakayla karışık YAST ın verdiği cevabı ver yada ona benzer birşey söyle yada hiç önemli değil o benim evladım olacak çocuğumu babasından kıskanacak değilim herhalde de:KK8:sinir bozucu bir durum ama içinde büyütüp dert etme bence
Aynen katiliyorum soylediklerine canim, bu nasil bir kiskancliktir ben anlamiyorum ama 3 yildir daha ne yorumlari var bir gorsen saka gibi. Sansliyim ki esim onun sacma sapan laflarina kanip da tavirlarini degistirmedi hicbir zaman. Simdiye kadar onun yaninda en ufak bir tartisma dahi yasayip da onun eline de koz vermedim bi tartismaya sahit olsa artik hereseye karismaya baslar eminim ve arayi duzeltmeye degil daha da bozmaya calisir kadin resmen cildiriyor esimin bana ilgisini gorunce ya bi birak git artik yani duyma gorme illa bi yorum yapmak zorunda degilsin herseye. karisiyim ben onun beni sevip ilgi goatermicekte kime gosterecek anlamiyorum. Kadin beni bi kabullenemedi gitti.

Bazen bazı insanları kırmanız gerekir, bazı insanlar birsey açıkça söylenmeden laftan anlamaz hatta o zaman bile anlamayanlar çıkabilir, bir daha önünüze gelmesini istemediğiniz bir tartışmayı bitirmenin tek yolu kırıp dökmektir ki bir daha adınız desturla anılsın
Evet canim su soylediginde o kadar haklisin ki ama ben simdiye kadar bu dedigini hic yapmadim yapamadim. Gerek duymadim cunku biliyorum bisey soylesem esim saygisizlik ettim diye karsima dikilecek. Sirf evimin huzuru kacmasin diye sustum hep cunku konussan ve esimle birbirimize girsek kayinvalidem amacina ulasmis olacak. Sukur ki sustugum icin evime hayatima mudahil degiller sustum ama en azinan mesafemi koruyarak hep aileme evime karismalarina izin vermedim hic bir zaman tabi esimin de destegiyle yoksa her yasadigimiz seyi gidip anlatsa durum cok cok farkli olurdu. o yizden simdilik sadece ufaktan boyle araya nifak sokma cabalari oldu fazlasini yapamadi

X