Almadim. Sozlesmeliyim. Eminim tayinim olursa da 6 ay gondermez. Tutabildigi kadar tutar.Ağzının payını niye veremiyorsun? Kadronu almadın mı?
Ne zaman geçeseksin kadroya? Onun sıkıntısını yaşıyorsun farkındayım. Geçer geçmez ağzının payını vermeye başla. Ya da nerenin müdürü bu yaa. Cidden merak ettim. Senin yapamadığını ben yaparım!Almadim. Sozlesmeliyim. Eminim tayinim olursa da 6 ay gondermez. Tutabildigi kadar tutar.
Kurumu soylemeyim de burda. Tasra teskikatindayim. Kadroyu devlet ne zaman verirse o zaman alacagim. Yili yok maalesef. Artik alimlar sozlesmeli oluyor. Toplu olarak kadro gelir insallah. Bi kurtulsam surdan da evime donsem baska birsey istemiyorum. Mal adam sinirlerimi alt ust etti.Ne zaman geçeseksin kadroya? Onun sıkıntısını yaşıyorsun farkındayım. Geçer geçmez ağzının payını vermeye başla. Ya da nerenin müdürü bu yaa. Cidden merak ettim. Senin yapamadığını ben yaparım!
Ama özelde işi bırakınca tekrar dönmeme şartı da yok devletle özel bir değil aile planlamamı da müsadenizle eşimle yapayım artık bu konularda kimseye danışmıyorum de tersle gerekirse ses kaydı al bir üstüne dinlet bu ne ya hadsizOzelde tayin yok. A
Ya ben muhendisim tamam. O konuda bir sikinti yok ama calisma kosullari iyi oldugu icin kamuda calisiyorum. Diyor ki muhendis memur mantiginda olamaz. Haftasonu cagirdigimda geleceksiniz. Tum gun bos oturuyorum. Beste hadi toplanti yapalim diye cagiriyor. Yediye sekize kadar. Bir kisi daha kalmiyor kurumda. Tum isiklar sonuyor. Eee tum gun oturup benim niye vaktimi yiyor.evet hadsiz. ama size özel değil de genel tavrı bu gibi geldi. işinizi yapın gerektiği yerde sınırı çekin. fazla da yapılacak pek bişey yok gibi duruyor.
Diğer konunuda biliyorum bu adam sana takmış durumda canım herkes gidince ne toplantısı ya aman dikkatli ol lütfen gerzek herif sinirimi bozdu.Ya ben muhendisim tamam. O konuda bir sikinti yok ama calisma kosullari iyi oldugu icin kamuda calisiyorum. Diyor ki muhendis memur mantiginda olamaz. Haftasonu cagirdigimda geleceksiniz. Tum gun bos oturuyorum. Beste hadi toplanti yapalim diye cagiriyor. Yediye sekize kadar. Bir kisi daha kalmiyor kurumda. Tum isiklar sonuyor. Eee tum gun oturup benim niye vaktimi yiyor.
Mesai bitti yarın yapalım deyin çıkmam gerekiyor misafirim gelecek ya da arkadaşım bekliyor deyin siz itiraz etmediginiz icin şikayetçi olmadigınizi düşünüyordurYa ben muhendisim tamam. O konuda bir sikinti yok ama calisma kosullari iyi oldugu icin kamuda calisiyorum. Diyor ki muhendis memur mantiginda olamaz. Haftasonu cagirdigimda geleceksiniz. Tum gun bos oturuyorum. Beste hadi toplanti yapalim diye cagiriyor. Yediye sekize kadar. Bir kisi daha kalmiyor kurumda. Tum isiklar sonuyor. Eee tum gun oturup benim niye vaktimi yiyor.
Burda yalniz oldugumu biliyor ya cok rahat o yuzden. Bir de insanlar yani calisma arkadaskarim nasil hurmetkar gormeniz gerek. Mudurse mudur ya anlayamiyorum bu insanlarin bi taraflarini neden bu kadar kaldiriyorlar. Benim yapmaya calistigim cok mu garip ya. Atandim ve evimin esimin oldugu sehre tayin aldirip gitmek istiyorum. Birisi birsey sormadigi surece bunun konusunu bile acmiyorum goze sokmamak icin. Cok istiyorsam istifa edip yeniden kpss ye girip evimin oldugu sehre atanacakmisim. Calistigim yerde bana ihtiyac varmis. O kadar ihtiyac yok ki anlatamam size. Var olan projelere ikinci muhendis olarak gostermelik gorevlendiriliyorum. Yani bu kadar olay yapacak birsey yok. Tayin olursam yeniden personel isteyebilirler. Ama zaten tayinim de olmuyor. Onun da gerginligi uzerimde.Mesai bitti yarın yapalım deyin çıkmam gerekiyor misafirim gelecek ya da arkadaşım bekliyor deyin siz itiraz etmediginiz icin şikayetçi olmadigınizi düşünüyordur
Atanmak kadar tayin istemekte haktır. Ben atandim bundan sonra tayinle istediğim yere gidebilirim, her istedigim yere gitmek icin istifa mi etmeliyim olur mu öyle şey deyin. Toplantıları da mesai saatinde yapalım deyin bahaneler uydurun hayır demeye alışın alıştırın müdürünüzü, mesai saati dışında kendinize bi meşgale bulun kurs, spor vs. Oraya yetişmem lazım deyin. Mesai saatinden sonra da bir hayatıniz oldugunu hissettirin.Burda yalniz oldugumu biliyor ya cok rahat o yuzden. Bir de insanlar yani calisma arkadaskarim nasil hurmetkar gormeniz gerek. Mudurse mudur ya anlayamiyorum bu insanlarin bi taraflarini neden bu kadar kaldiriyorlar. Benim yapmaya calistigim cok mu garip ya. Atandim ve evimin esimin oldugu sehre tayin aldirip gitmek istiyorum. Birisi birsey sormadigi surece bunun konusunu bile acmiyorum goze sokmamak icin. Cok istiyorsam istifa edip yeniden kpss ye girip evimin oldugu sehre atanacakmisim. Calistigim yerde bana ihtiyac varmis. O kadar ihtiyac yok ki anlatamam size. Var olan projelere ikinci muhendis olarak gostermelik gorevlendiriliyorum. Yani bu kadar olay yapacak birsey yok. Tayin olursam yeniden personel isteyebilirler. Ama zaten tayinim de olmuyor. Onun da gerginligi uzerimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?