Hadsiz ve meraklı sorular

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
103
Merhaba arkadaşlar kalabalık kadın çalışanın fazla olduğu dedikodunun fazla olduğu bi yerde çalışıyorum bilmiyorum yumuşak yüzlüyüm galiba anlam veremiyorum ama hadsiz sorulardan gereksiz yorumlardan bıktım artık. İnsanlar çok samimi arkadaşım olmasa bile pat diye özel hayatımla ilgili bişey sorabiliyor daha geçen gün bi arkadaş ortamında birisi ( asla samimi değilim ) sana kayınvalideler ne kadar bilezik taktı diye sordu bende söyledim bu sefer kaç gram dedi bende ne yapacaksın oldu bişeyler dedim.Yani bunun gibi hiç sonu olmayan gereksiz sorularla uğraşıyorum siz nasıl başediyosunuz ? En iyisi ilk soruya cevap vermemekmiş ben onu anladım yoksa soru silsilesi geliyor mesela bekarken şöyle evlenmeyi düşünüyor musun evet cevap ne zaman ,bence evlen şu şöyle mi bu böyle mi diye sorular çoğalıyor geçende yine çok samimi olmadığım birisi gelip merhaba dedikten hemen sonra kilo mu aldın dedi bu sadece bana yapılan bişeyde değil en yakın arkadaşımda bu gereksiz yorum ve sorulardan şikayetçi .Bıktım valla napayım nasıl bi tavırda olayım

Son düzenleme:
En iyisi sus kimseye bişey anlatma diycem ama anlatırsın kabahat gerçi anlatmazsın kabahat samimi olursun kabahat arsız gibi davranırsın kabahat bende çok şükür bi orta yolunu bulmayanlardanım. İyi niyetimin samimiyetle söylediğim herşeyin sorgulanmasından, sürekli bişeylere kusur bulunmasından çok sıkıldım. Her lafı söyleyip ondan sonra "sen hassassın şimdi alınırsın" denmeainden bıktım. Alınacağım şeyi söyleme o zaman ben sana herşeyi söylüyormuyum ben senin her hareketine kusır buluyormuyum. Artık hiç kimsenin iyi niyetine inanmıyorum hiç kimseninnn. arkadaşım deyip bağrıma bastığım insanların gerçek yüzünü en ufak bişeyde görmek beni mahvediyo bu değil arkadaşlıl, bu değil samimiyet bu insanlık değil. Bencillikmi kıskançlıkmı adını koyamadım tek bildiğim bıktığım bıktırdıkları

Evet bi de tepki verince sanki biz alınganmışız gibi bi tavır takınıyorlar sessiz kalsak bu sefer koyamadığım tepki içimde patlıyor bilemedim ya

Evet bi de tepki verince sanki biz alınganmışız gibi bi tavır takınıyorlar sessiz kalsak bu sefer koyamadığım tepki içimde patlıyor bilemedim ya
İnadına yapıyorlar ama bi defa vermişiz o kozu ellerine malesef kurtuluşumuz yok ama onlara göre. insanlar nasıl bi yılan olmuşsa kafaları böyle şeylere çok güzel basıyor ve her fırsatı değerlendiriyorlar Allaha havale ediyorum. ben ne yapıyosam onlar gibi yılanlığımdan, fesatlığımdan yada kıskançlığımdan yapmıyorum, söylemiyorum Allah çok şükür doğrudan yana o yüzden Allaha havale ediyorum çevremdeki bu tür insanları sende öyle yap ve doğru yolundan şaşma bence ama kimseyede bişeyini anlatma yani anlatmamaya çalış en azından dene, becerebilirsem bende denemeye başladım bakalım

Arsıza arsız mottomuz bu. Her ortamın bir dekoru vardır. İş yerleri de böyle buna zamanla alışıcaksın. Ya ortam seni yutacak ya da çıkıntı personel olacaksın.

Sana önerim arsıza arsız ol. Biri bişey mi sordu şakayla karışık geçiştir gitsin. Doğru cvp vermek zorunda değilsin. Kaileye almak zorunda değilsin. Goy goya ver geç. Özellikle mutsuz olan insanlar etrafını çok merak eder. Bir mutluluk sezinlediklerinde de hemen karaya boyamaya çalışırlar.

Takmıycaksın işini yapcaksın ama kendini de köşeye çekmiyceksin. Aralarında olup içlerine girmiyceksin.

Kesinlikle en ufak bişey vermemek lazım ama biri bana bişey dediğinde kal geliyor resmen ne diyeceğimi bilemiyorum

Hay agzına sağlık ne güzel anlatmışsın

Cok boş vakitleri var demek.

O kadar doğru ki mutsuz insanlar bunu yapanlar o kadar boşlar ki kötü bişey arıyorlar.ne güzel yazmışsınız ağzına sağlık

Kesinlikle öyle ufacık bişey sordu nolacak merak etmiştir dememek lazım onu cevaplasan başka soru geliyor hemde daha derin bi soru
Kendimizi tutalım artık. Bununda var taktikleri bak arkadaş ne güzel anlatmış dalga geç. Konuyu geçiştir diye aynen bizde bu taktikleri deneyelim

Kendimizi tutalım artık. Bununda var taktikleri bak arkadaş ne güzel anlatmış dalga geç. Konuyu geçiştir diye aynen bizde bu taktikleri deneyelim
Evet deneyeceğim ve yine yakın arkadaşıma çocuk düşünüyo musun diye soran alakasız birine sessiz kalarak cevap vermişti arkadaşım yani bu gereksiz soruna cevap bile vermiyorum gibilerinden

Ben de iş hayatına yeni başladığımda çok güleryüzlü, kimseyi kırıp bozmamaya çalışan biriydim ki hayatımda hep böyle olmuşumdur. Ama sonraları anladım ki insanlar yüz verince astarını istiyorlar. Ben gülüp geçtikçe daha fazla üstüme geliyorlar. Artık o dengeyi sağladım. Laf eden olursa güzel bir üslupla aynı şekilde lafımı söylüyorum. Aralarına ne dahil oluyorum ne de dışarıda kalıyorum. Kim nasılsa öyleyim artık.

Ben o cevap verme konusunda çok zayıfım ne diyeceğimi bilemiyorum kalıyorum öyle

Hadsiz insana sende aynı sekılde cevap vereceksn. En sevdgm sey hadsizlere gülerek ve cokta kırıcı olmadan had bildirmek. Bayılırım

yilllardir gormedigim belki 30 sene olmus gormeyeli hasbamin biri aaaa napiyon kiz daha evlenmiyonmu dedi .hayatta bi kere hastanede karsilastigim kadin ikinci goruste yuzuk gorunce gider gitmez korunma cocuk yap dedi. bu insanlar hadsiz gerizekali baskasinin hayatini takip etmeyi marifet sayan asalak toplulugu malesef. hic kafana taktigina degmez

Hadsiz insana sende aynı sekılde cevap vereceksn. En sevdgm sey hadsizlere gülerek ve cokta kırıcı olmadan had bildirmek. Bayılırım
Mesela ne demeliyim çok kilo almışsın cevap ne olmalı hakikaten beceremediğim için soruyorum yA da ne zaman şunu şunu yapacaksın dediklerinde ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…