Hadsiz

Rabbim hayırlısıyla size de saglıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
Amin inş. Kilolarımızın suclusu her zaman biz olmayabiliriz. Sizinki de öyle. Bunu anlayamayan kişilerin laflarına hiç takılmayın, gülün geçin. Kadın bir de hamileymiş. Ben anlamıyorum karnında masum bir can taşıyanların böyle acımasız olabilmesini!

Sanırım kendin de kafana takıyorsun.

Eltinin bu şekilde densizlik yapmasına belki normal zamanda kızmaz,
Hatta takmazsın bile

Ama şu an zayıf noktan olduğu için aşırı alınmışsın.

Çam devirmiş elti, evet..
Evet dr um biraz dominat kilo vermezsem beni tedavi etmek istemediğini söyledi bunu iyiliğim için söylüyor biliyorum çünkü kilolrım başka saglık sorunlarına yol açtı

Evet dr um biraz dominat kilo vermezsem beni tedavi etmek istemediğini söyledi bunu iyiliğim için söylüyor biliyorum çünkü kilolrım başka saglık sorunlarına yol açtı

Nowzaradan'a mı özenmiş dr acaba? :)

Verirsin umarım kilolarını.
Spora falan gidebiliyorsan süper olur.
Ya da yürüyüş, yüzme..

Sağlığına da çabucak kavuşman dileğiyle..

Nowzaradan'a mı özenmiş dr acaba? :)

Verirsin umarım kilolarını.
Spora falan gidebiliyorsan süper olur.
Ya da yürüyüş, yüzme..

Sağlığına da çabucak kavuşman dileğiyle..
Dr um emekli olacak yıllardır bana bakıyor kilo dizlerime yük yaptıgı için ilerde diz ameliyatı olman gerekecek ve daha gençsin diyor diger kilolu hastalarına da aynını söylüyor kendisi çok zayıf ve dinç

Özellikle hamileleri sözde kadınlık değerleriyle vurmaya çalışan ucubiklerden nefret ediyorum.
Hamilelik bu yani kilo da alırsın,çatlarsın,çirkinleşirsin ama sonunda dünyalara bedel bir güzellik alırsın kucağına hepsi unutulur gider.
Kaldı ki şekeriniz olabilirdi ki bu hızlı kilo alımı için yeterli bir gerekçe.
Boşverin canınızı sıkmaya değmez bile. Siz evladınızın yanında dünyanın en güzel kadınısınız.

Ay o bebege acidim simdi.

Bebek için problem yok ki bebek her türlü annenin deposundaki besin kaynaklarını kullanıyor. Ama annenin vücudu zarar görüyor. En basiti bütün kalsiyumunu bebek aldığı için kendi de kalsiyum almadıkça dişleri çürür. Bebekten ziyade anneye zarar, bebek annenin kaynaklarını sömürme pahasına da olsa besleniyor.

Konu sahibi, üzülmeyin kilo dediğiniz şey geçici. Azmin elinden kurtulan olmamış. Ama eltiniz bir ömür bu kafayla yaşamaya devam edecek, hep de itici kalacak. Yazık.

Merhabalar uzun süredir giremedim siteye netimiz telefonumuz kesilmişti vs.
Kv demlerde kaldık eltimde kv deyle aynı mahallede oturuyor ve hergün kvdem de ...
Ben 85 kiloyum 2 dogum yaptım evladımın birini kaybettim depresyon ilaçları kullanmaya başladıgımda 55 kiloydum ikinci evladıma 3 yıl sonra hamile kaldım 65 kiloyla hamile kaldım sabah ve akşam erken dogumu ve düşüğü engellemek engel durumu olmaması için igneler vuruldum hastahanelerde yattım ve malesef 93 kilo oldum dogumdan sonra eve geldiğimde 88 kiloydum
İlaçlarıma dr kontrolunde devam ettim
Eltim 56 kilo şuan hamile ve sadece 5 kilo almış
Zaten sürekli kilolardan laf vurmaya çalışır
Bana kilo mu duyunca
O ne öyle manda gibi dedi sonra hemen şaka yaptım vs dedi ama ne fayda
Hiçbirşey diyemedim sanki dilim tutuldu şok oldum
Sonrasında keşke bu hale beni getiren şeyleri bilmeden konuşmasaydın dedim
Kaldı ki kp der azarlamış tı eltimi bende eltime destek olmuş teselli etmiştim
Degmezmiş
Eşim e bir daha açlıktan ölsemde kv dem de kalmak istemediğimi ve eltimle daha az görüşmek istediğimi yazdım ve dün akşam evimize geldik şükür
O kadar üzgün ve kırgınım ki anlatamam oysa ben destek oldum eltime
Hiiiiic can sıkmaya degmez böyle densizler heryerde var zayifta ne sanki insan olamamis bana gore boyle insanlar kompleksli ve aklinca laf soktugu kisiye karsi buyuk kiskanclik besliyodur ver lafini hicde sok olma

Yemeğin salçalısı
Kadının kalçalısı demişler

Bilmiyorum eltiniz sağlıklı beslenmiyor galiba
Hormonlu gıdalardan sanırım bu densizliği

Sizin kilonuz kalıcı değil. Onun beyinsizliği daim . Kadın kadının halinden anlamaz mi ya . Boşverin insan oğlunun başına ne geleceği belli olmaz. Siz kendi sağlığınız için verin kilolarınızı eskiden bilgi kültür yarışına girerlerdi şimdi fizik on planda oysaki dış görünüm değiştirilebilir o küçücük beyin nasıl büyüyecek?

Yıllar önce yaşadığım bişeyi hatırladım resmen :) bende hayatım boyunca hiç zayıf olamadım hep balıketi yada biraz fazla kilolu oldum. 165 boyum var işte 60 la 70 arası gezdim.Kilolu olduğum dönem kuzenimle yürüyüş yapıyoruz hergün,yaklaşık 15 yıl öncesi :) bir akrabımızın eşi ile karşılaştık,kuzende benim gibi akraba eşide zayıf bir kadın bizden 1_2 yaş büyük.Naber nerden filan deyince biz yürüyüşten dedik,bize öyle aşağılayıcı güldüki,yürüyün yürüyün o popolar erimez dedi,ve ezici bikaç cümle daha söyledi,dalga geçip devam etmişti yola.Aynı kişi ne zaman görse kilo konusunda bizi aşağılardı,düğünde,bayramda,cenazede ama o gün o kadar ağırıma gitmiştiki,terin suyun içinde kalmışım o gülüyor :) aradan bikaç yıl geçti,kilosuna ölümüne dikkat eden bu arkadaşta bir hormon problemi çıkmış,bir şişmişki gördüğümde inanamamıştım, eski benden 2 tane eder o kadar şişmiş.Tabiki ben onun yaptığı terbiyesizliği hiçbir zaman yapmadım.Ama kuzenlede kendi aramızda konuşmadık değil, etme bulma dünyası diye.Bu arada bende hipoglisemi ve insülün direncinden kaynaklı kiloluydum.Şimdi ben ideal kilomdayım,bu arkadaş ne zaman görse çok zayıflamışsın der :) hayatın kime ne getireceği belli olmaz,insanları yargılamak,üzmek,kırmak hemde böyle birşey için çok ayıp.Bakalım zaman ona ne gösterecek.Sanada tavsiyem hayat kısa,çok zor şeyler yaşamışsın,en büyük acıyı yaşamışsın ama bir evladın var çok şükür.Onun için sağlıklı olman lazım.Gerekiyorsa sağlığın için kilo ver ,yapabilirsin emin ol

Hemen her konunda saglik sorunlarinin oldugunu soyluyorsun. Merak ettim nedir saglik sorunun ozel degilse?

Başkasının vücudu için bu tarz bir tabiri kullanan kadınla muhatap olmayı bırakın suratına tükürmeye değmez. Acınız büyük, başınız sağolsun. Kilo, kıyafet geçici şeyler mühim olan sağlık. Canınızı sıkmayın.

Back
X