Yıllar önce yaşadığım bişeyi hatırladım resmen :) bende hayatım boyunca hiç zayıf olamadım hep balıketi yada biraz fazla kilolu oldum. 165 boyum var işte 60 la 70 arası gezdim.Kilolu olduğum dönem kuzenimle yürüyüş yapıyoruz hergün,yaklaşık 15 yıl öncesi :) bir akrabımızın eşi ile karşılaştık,kuzende benim gibi akraba eşide zayıf bir kadın bizden 1_2 yaş büyük.Naber nerden filan deyince biz yürüyüşten dedik,bize öyle aşağılayıcı güldüki,yürüyün yürüyün o popolar erimez dedi,ve ezici bikaç cümle daha söyledi,dalga geçip devam etmişti yola.Aynı kişi ne zaman görse kilo konusunda bizi aşağılardı,düğünde,bayramda,cenazede ama o gün o kadar ağırıma gitmiştiki,terin suyun içinde kalmışım o gülüyor :) aradan bikaç yıl geçti,kilosuna ölümüne dikkat eden bu arkadaşta bir hormon problemi çıkmış,bir şişmişki gördüğümde inanamamıştım, eski benden 2 tane eder o kadar şişmiş.Tabiki ben onun yaptığı terbiyesizliği hiçbir zaman yapmadım.Ama kuzenlede kendi aramızda konuşmadık değil, etme bulma dünyası diye.Bu arada bende hipoglisemi ve insülün direncinden kaynaklı kiloluydum.Şimdi ben ideal kilomdayım,bu arkadaş ne zaman görse çok zayıflamışsın der :) hayatın kime ne getireceği belli olmaz,insanları yargılamak,üzmek,kırmak hemde böyle birşey için çok ayıp.Bakalım zaman ona ne gösterecek.Sanada tavsiyem hayat kısa,çok zor şeyler yaşamışsın,en büyük acıyı yaşamışsın ama bir evladın var çok şükür.Onun için sağlıklı olman lazım.Gerekiyorsa sağlığın için kilo ver ,yapabilirsin emin ol