• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hafif anksiyete

Evet siz onermistiniz Allah razı olsun çok teşekkür ederim gerçekten iyi geliyor çok :)
Çok sevindim :) anksiyete korkularının beyninin oyunu olduğunu aklından çıkarma canım. Öyle saçma şeylerden korkutur ki sen bile şaşırırsın :) ben eşyalardan korktuğumu bilirim :)

Çok sevindim :) anksiyete korkularının beyninin oyunu olduğunu aklından çıkarma canım. Öyle saçma şeylerden korkutur ki sen bile şaşırırsın :) ben eşyalardan korktuğumu bilirim :)
Çok haklısınız, aynen de öyle oluyor :) Ciddiye almamaya, üstüne düşünmemeye çalışıyorum korkularımın :) Tekrar cook teşekkürler :)

Bende de var anksiyete 12 yıl oldu İlaçlarınızı düzenli kullanın hafif demiş umarım çabuk atlatırsınız
Sağlıkla kalın

BU rüyada olma hissi beni çok korkutuyor.Derealizasyon hep benimle kalacak diye korkuyorum :KK43:
hiç korkmayın, ilaçlarla beraber o his gidiyor, bizzat yaşadım evet kaygilandirici bisey ama bunu beyninizin bi oyunu olarak görün, aslında yabancılaşma falan yok sadece beyniniz oyle algılamaniza neden oluyor.

hiç korkmayın, ilaçlarla beraber o his gidiyor, bizzat yaşadım evet kaygilandirici bisey ama bunu beyninizin bi oyunu olarak görün, aslında yabancılaşma falan yok sadece beyniniz oyle algılamaniza neden oluyor.
Çok teşekkür ederim..Böyle hissettiğimde bu söylediklerinizi hatırlamaya çalışacağım.Allah razı olsun sizlerden

Arkadaşlar konuyu hortlattığım için özür dilerim ama kafama bir şey çok takılıyor sormak istedim :/
Kaygılarımı çok iyi olmasa da biraz daha iyi kontrol edebiliyorum.Asıl meselem şu ben daha önce “benim hikayem” adlı bir konu açmıştım ve orda bipolar arkadaşımın intihar etmesiyle ben de başlayan bipolar olma korkusunu anlattım.Hem de aşırı bir korku.Bazen kendimi çok iyi sakinleştiriyorum ama bazen gerçekten zorlanıyorum.Şu aralar 3-4 dakikalık kalbime oturan iç sıkıntısı ile boğuşuyorum.Birden içine bir sıkıntı geliyor,mutsuz ediyor yani.O an dünyadan kopuyorum ve neyse 3-4 dakika sonra geçip gidiyor ve ben de kaldığım yerden devam ediyorum.Sorum şudur.Sizce bu anksiyetenin genel özelliği mi?Normal mi?Yoksa gerçekten bipolar ya da borderline gibi bir hastalık habercisi mi?
Teşekkür ediyorum hepinize şimdiden:KK60:

Sorum şudur.Sizce bu anksiyetenin genel özelliği mi?Normal mi?Yoksa gerçekten bipolar ya da borderline gibi bir hastalık habercisi mi?
Teşekkür ediyorum hepinize şimdiden:KK60:

Korkma canım. Evet o da anksiyetenin bir özelliği. Böyle anlarda kalkıp elini yüzünü yıkamanı ve birkaç gevşeme egzersizi yapmanı tavsiye ederim. Faydası olacaktır.

Korkma canım. Evet o da anksiyetenin bir özelliği. Böyle anlarda kalkıp elini yüzünü yıkamanı ve birkaç gevşeme egzersizi yapmanı tavsiye ederim. Faydası olacaktır.
Çok teşekkür ederim kendime olumlamalar yapıyorum ama yine de zorlanıyorum

Bu kesinlikle anksiyetenin bi özelliği. Zaten bipolar olsaydınız bipolar oldugunuza inanmaz, inkar eder ve cok baska turlu belirtiler olurdu şimdi o belirtileri yazmıyorum beyniniz hemen kapıp birini yaşıyormuş gibi hissettirendir size :) O iç sıkıntısı bana da geliyor va 3 4 dakika değil 3 4 gün kaldığı oluyor. Çok kötü oluyorum, yaşadığım andan kopuyorum sanki ama geçiyor bi şekilde. Umarım sıkıntılarımız azalır bir şekilde..

Bu kesinlikle anksiyetenin bi özelliği. Zaten bipolar olsaydınız bipolar oldugunuza inanmaz, inkar eder ve cok baska turlu belirtiler olurdu şimdi o belirtileri yazmıyorum beyniniz hemen kapıp birini yaşıyormuş gibi hissettirendir size :) O iç sıkıntısı bana da geliyor va 3 4 dakika değil 3 4 gün kaldığı oluyor. Çok kötü oluyorum, yaşadığım andan kopuyorum sanki ama geçiyor bi şekilde. Umarım sıkıntılarımız azalır bir şekilde..
Zaten öyle oluyor.Okuduğum bir kaç belirtiyi hemen hissettiriyor :) inşallah geçecek

Bende de yaygın anksiyete bozukluğu var. Daha bugün teşhis konuldu doktor ilaçlar yazdı en az bir sene kullanıcakmışım. İnşallah düzeliriz ve kurtuluruz bu sıkıntılardan

Bende de yaygın anksiyete bozukluğu var. Daha bugün teşhis konuldu doktor ilaçlar yazdı en az bir sene kullanıcakmışım. İnşallah düzeliriz ve kurtuluruz bu sıkıntılardan
İnşallah canım.Ben bugün kontrole gittim.2 ay daha kullanıp bırakacağım inşallah,iyiye doğru gidiyormuşum :) İnşallah hepimiz kurtulacağız birbirimize destek olalım

İnşallah canım.Ben bugün kontrole gittim.2 ay daha kullanıp bırakacağım inşallah,iyiye doğru gidiyormuşum :) İnşallah hepimiz kurtulacağız birbirimize destek olalım
2 ay sonra toplamda ne kadar süredir kullanıyor olacaksın ilacı canım? :)

Çok sevindim senin adına :) benim de 9 ay oluyor , bir yılı geçecek heralde benim :) inşallah iyilesebilirim bende
Hiç belli olmaz kuzum belki ben de daha uzun kullanırım.
Geçe çok zordu :/ Bronşit olmuşum biraz da onun verdiği sıkıntıyla patladım neredeyse

Merhabalar

Ben de 9 aydır anksiyete ile savaşıyorum 3 kere çarpıntımdan acillikoldum. Şimdi çarpıntım yok ama günde en az 10 kez göğsümde kısa süreli ağrı oluyo anksiyeeteden olurmuş ama hep korkuyorum. Bunu yaşayan va mı aranızda?

Merhabalar

Ben de 9 aydır anksiyete ile savaşıyorum 3 kere çarpıntımdan acillikoldum. Şimdi çarpıntım yok ama günde en az 10 kez göğsümde kısa süreli ağrı oluyo anksiyeeteden olurmuş ama hep korkuyorum. Bunu yaşayan va mı aranızda?
Daha fazlasini yasıyorum. Yaklasik 7 yildir anksiyete bozuklugu yaşıyorum .kontrol altina aliyorum ama surekli sekil degistiriyor. Mide kismimda kendimi kastigim icinmidir nedir cok agri oluyo .nefes daralmalarim .huzursuz bacaklarim .bas karıncalanma surekli kötüyü düşünme . Bir sürü. Göğsümde ağrı çarpıntı ekstrasistol . Vs.cok yaşıyorum bunları

Back
X