hafifen delirdim!

highup

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2013
6
0
16
Ankara
herkese merhaba kızlar :) foruma yeniyim de şöyle bir başlıklara göz attım insanların türlü türlü ciddi sıkıntıları var ve bu soruyu burada sormaya utanıyorum ama bana yardım edecek kimse yok :( ya ben gayet normal bir kızdım ergenliği falan gayet sıkıntısız atlattım heralde derken bende abuk sabuk kompleksler başladı. hayır tamam herkeste vardır bu ama ben odadan çıkmak istemiorum. kendimi inanılmaz çirkin hissediorum bu yaklaşık 2 aydır böyle. insanların yüzüne bakmadan yolda gidiorum suratımı at suratına falan benzetmeye başladım çok ince uzun. bir de ne arkadaşlarıma ne de anneme anlattım bunu kimse uğraşmaz böyle saçma şeylerle. kendime git ders çalış işe yara falan diorum yok. internette sürekli güzel kızlara bakıp bakıp sinirleniorum. gerçekten deliricem kendimi yok etmek istiorum sürekli bir şey parçalayasım gelio kafamı duvara vuruyorum bazen. ya yardım edin gerçekten intihar edecek halim yok bu aptallık olur ama böylesi daha kötü bazen krize giriorum ellerim falan titriyor. allahım ne aptalım ya! hep böyle sorunları olan insanları aşağılardım kendimi de eh güzelim heralde ya falan diye geçinip giderken tak! birşeyler dank etti kafama of of..

ahaahhah kendimden utandım böyle dandik bir başlık açtığım için. neyse artık sağlık olsun.

eheheh :)
Takıntı yapınca sıkıntı oluyor. Ben de vasat biriyim mesela, çok ayna önünde oyalanırsam kafama takıyorum hiçbişeye konsatre olamıyorum.. O yüzden aynaya bakmıyorum artık..
İnternette güzel kızlara bakıp sinir olan tek insan sen değilsin :) ben de yapardım eskiden. Şimdi niye yapmıyorum.. Sebebi şu, içimde hırs'ın h'si yok artık.. ne yaparsam yapayım güzel olamayacağım diye kabullendiğim için artık hiç sinir olmuyorum. Bu 22 yaşında birinin 40 yaşında biri gibi düşünmeye başlaması aslında.. üzücü, ama doğru..
Ama sen benim gibi değilsin, olsan böyle konu açmazdın :) Sen farketmesen de senin de o kızlardan daha güzel yanlarım vardır :)

Bişeyleri parçalama isteği+Kendini beğenmeme+kendine zarar verme+kendini değersiz görme+Kriz=
Acilen uzman desteği yani psikiyatr...

bunlar hep yanlızlıktan oluyor bence
tek başına bir odada yaşarsan daha ne bekleyebılır ki insan , kendınden nefret etmekten başka.

güzelim çık alışverişe al makyaj malzemelerini süslü püslü cici kıyafetleri
süslen püslen ayarla arkadaşlarını at kendini dışarıya.
bu devirde çirkin kadın kalmadı artık
internete de kanma, o kadınların doğal hallerini gör bi de sen.
bu geçici bir dönem herkeste olur emin ol
kendi kendine abartıp da özgüvenini yerle bir etme

güzelim çık alışverişe al makyaj malzemelerini süslü püslü cici kıyafetleri
süslen püslen ayarla arkadaşlarını at kendini dışarıya.
bu devirde çirkin kadın kalmadı artık
internete de kanma, o kadınların doğal hallerini gör bi de sen.
bu geçici bir dönem herkeste olur emin ol
kendi kendine abartıp da özgüvenini yerle bir etme

Sende iş var lul :13:

öncelikle kendini sev şükret sağ salimsin hayattasın daha güzel bir şey mi var şu hayatta :3: ayrıca hiiiç bakma o kızların güzelliğine hepsi estetikli makyajlı güzeller yani gerçek hallerine bakınca içim rahat ediyor benim meğerse çirkinmiş diyorum eheheh :27: buarada şu japon kızları var onlara hayret ediyorum videolarını izle bence okadar çirkinlerken biranda makyajla afet oluyorlar şaşıyorum:52:

çok abartıya kaçma tabiki normal makyaj yap geç aynanın karşına ben güzelim de kendini sev bırak başkaları ne düşünürse düşünsün :16:

buarada bende de başladı evden hiç çıkasım gelmiyor netteyim hep ve hep uyuyorum buara yemekte çok yemeye başladım :14:sanırım iş bulup çalıştığımda sorunum çözülcek inşallah

kendine zarar verme boyutundaysa durumun bir doktora yada danışmana falan görün derim . umarım kısa zamanda atlatırsın :16:

öncelikle kendine iş güç hobi edin derim tatlım böylece bunları düşünmeye fırsat bulamazsın ya da daha az düşünürsün. sonra da bol bol dua et, Allah'a sığın. her şeyin çaresi onda; emin ol öyle bir karşılığını alırsın ki!

güzelliğe bu kadar takılma bence ;)
her şey güzellik değildir ,güzel ahlak,güzel huy en büyük güzelliktir.

bir de ne arkadaşlarıma ne de anneme anlattım bunu kimse uğraşmaz böyle saçma şeylerle.

kimse uğraşmıyorsa böyle saçma şeylerle ben seninle niye uğraşıcam acaba?
Ayrıca çok haklısın hayatımda gördüğüm en saçma konuydu bu.
Tebrikler.:46:

kimse uğraşmıyorsa böyle saçma şeylerle ben seninle niye uğraşıcam acaba?
Ayrıca çok haklısın hayatımda gördüğüm en saçma konuydu bu.
Tebrikler.:46:

Buna da fake demeyin, dün geceden sonra bayılcam artık.

herkese yazdığı cevaplar için teşekkür ederim fakat bazılarını anlayamadım fake falan? neyse artık bu konu üzerinde fazla durmak istemiyorum aklımı başka şeylere vermeliyim =D

at kafası mı :60: çok yaşa sen emi öldüm gülmekten

boşluktan oluyo bunlar, doldur o boş zamanları

Back
X