herkese merhaba kızlar :) foruma yeniyim de şöyle bir başlıklara göz attım insanların türlü türlü ciddi sıkıntıları var ve bu soruyu burada sormaya utanıyorum ama bana yardım edecek kimse yok
ya ben gayet normal bir kızdım ergenliği falan gayet sıkıntısız atlattım heralde derken bende abuk sabuk kompleksler başladı. hayır tamam herkeste vardır bu ama ben odadan çıkmak istemiorum. kendimi inanılmaz çirkin hissediorum bu yaklaşık 2 aydır böyle. insanların yüzüne bakmadan yolda gidiorum suratımı at suratına falan benzetmeye başladım çok ince uzun. bir de ne arkadaşlarıma ne de anneme anlattım bunu kimse uğraşmaz böyle saçma şeylerle. kendime git ders çalış işe yara falan diorum yok. internette sürekli güzel kızlara bakıp bakıp sinirleniorum. gerçekten deliricem kendimi yok etmek istiorum sürekli bir şey parçalayasım gelio kafamı duvara vuruyorum bazen. ya yardım edin gerçekten intihar edecek halim yok bu aptallık olur ama böylesi daha kötü bazen krize giriorum ellerim falan titriyor. allahım ne aptalım ya! hep böyle sorunları olan insanları aşağılardım kendimi de eh güzelim heralde ya falan diye geçinip giderken tak! birşeyler dank etti kafama of of..