Hafizlik icin yardim

Evde nasil hafizlik yaparim

• Evde hafizlik olmaz

OY: 0 0,0%
  • Geceleri uykusuz kalarak

OY: 0 0,0%
  • Gece uyuyup gunduz calisarak

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

Runafessu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
56
19
88
2 cocugum var 24 yasindayim ve hafizliga basladim evde yapabildigim kadar ugrasiyorum oyle. Hayatim boyunca en buyuk hayalim en cok istedigim sey aranizda hafiz varsa yada benim gibi cocukluykrn hafizligini bitirmis olan varsa nasil calismaliyim gece uyumamalimiyim onerilerinizi bekliyorum insallsh

Bende oglum için hafızlık istiyorum.. Lakın aynı anda hem okul hem hafızlık olurda zor olur dediler.. Rabbim gönlumuzdekını hayırlısıyla afıyetlisiyle kabul eylesin İnşaALLAH .

Bu iş aşk işidir ben inanıyorum ki gönülden isteyen için eğer kısmetinde de varsa şartları ne olursa olsun İnşaAllah Rabbim nasip eder :) Kiminin ki uzun sürer kiminin kısa ama bu önemli mi ki :) önemli olan aşka ulaşmak değil mi? İnşaAllah Rabbim hafız olmayı nasip etsin. Size tavsiyem bir hafızlık kursuyla ya da evinizin yakınında Kursu bulunan bir hafız hocahanımla bu işi götürmeniz. Tek başına olmaz değil fakat öncelikle Kuran’ın Kerim’in okuyuş esaslarını iyi bilip uygulamak lazım ki hem hafızlığın hakkını verelim hem de daha kolay olsun. Evli çocuklu hafızlık yapan da çok gördüm :) elbette zorlanıyorlar ama maşallah bırakmadan devam ediyorlar. Sormak istediğiniz birşey olursa seve seve yardımcı olurum :)

Selamun Aleyküm.Nasılsınız.Hafızlığınızı bitirdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…