Hafta hafta gebelik belirtilerimizi paylaşalım..

tubyfn hamilelik takvimi oluşturmuşmuydun cnm

konuyu taşıyamazlar mıydı acaba? orası prima için özel olduğundan görünmüyor takvim.

mormelodi gel cnm gel takvim görünmüyor canın sıkıyorsa arada burdanda yazabilirsinn

link atsak eski gruba daha mı rahat olcak sanki

bilemedimmm cnmm bende aynı dizi takip eder gibi hafta hafta bakıyorum goggle den bebişimeee 2. ama olsun her biri ayrı heyecan

ayyy beterimmmm hastayımm burnum tıkalı nane limon kar etmediii ofsss

Günaydın kızlar sonucu aldım.. idrarda 2-3 lökosit görüldü. evde yoğurt yap bol bol ye bol su iç dedi. çok bir şey değil ama dikkat et dedi. şekerse açlık 74,bir saat sonrası 116, ikinci saati 70 çıktı. gayet iyi dedi. kan durumu da ilacına devam dedi. balık yiyemiyorum dedim yemezsen yeme sorun yok dedi. zaten yemen gereken somon sadece dedi. yiyemiyorsan zorunda değilsin dedi. activia yiyebilir miyim diye sordum asla dedi.. 3 hafta sonra tekrar gideceğiz bakalım :)

ayyy beterimmmm hastayımm burnum tıkalı nane limon kar etmediii ofsss

canım nane limon içme..nane de yasaklardan. çay olarak. ıhlamur papatya içebilirsin ancak günlük 1 kupa. limon bal iç. sıcak tut kendini

iyi cnm bnm gözün aydın temiz çıkmışşş

günaydın hamişlerrr kandiliniz mübarek olsunnn hayırlı evlatlar hayırlı doğumlar nasip etsin inşlh

kızlar günaydın... benim bugün par ağımı kıpırdatmaya halim yok.. uykum var ama uyuyamıyorum. halsizim.. havadan mı bilemedim.. yoksa 3 gündür çok yoruldum acısı mı çıkıyor bilemedim.. çocuğu okula götürecek dermanım yok valla o derece..

Kızlar bana dua edin bugün hastaneye gidicem bebeğimin kalp atışlarını duymak için♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…