- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Sen nasl baş ettin cnm bi tavsiyen var mi inşallah olmazda olsda çok kötü olmasın ona bile raziyim:)Haksizda sayilmazsin hamileligin tek kötü yönü diyebilirim ben çok kötü atlattim ama benim bulantilarim hamile kaldigim ilk günden başladı fakat ablamin 11. haftasinda başlamıştı kişiden kişiye değişen bir durum inşallah senin hiç olmaz...
Belli olmuyormuş o cnm kişiden kişye değişiyor inşallah bulantilarn çoğalmaz ben en çok ondan korkyrmBen de daha keseyi görmedim seninle aynıyız canım ama bende 2-3 gündür mide bulanıyor ama bulantı için erken diyorlar
Bende ilk hafta da evde olusan bütün iyi kötü kokulardan tiksintiyle başladı koku biraz siddetli olsa basim agriyordu tabii ilk günlerde gebelikten habersiz olduğum için hasta olacagim felan diye düşünüyordum, gebeligi ogrenince dikkatli beslenmeye basladim özellikle sabah bulantilarim çok oluyordu onuda tetikleyenin aç kalmak olduğunu ogrenince komidinimin çekmecesini markete cevirdim yagli ve baharatli urunlerden rahatsiz oldugumdan cekmeceme tuzlu kraker, minik galeta cubuklari, ceviz, findik gibi seylerle doldurdum uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan aç karna ilaclarimi aliyordum biraz sindirince onlari yiyordum sonra direk kahvaltiya oturuyordum biraz geciktirsem muhakkak istifra ediyordum çok kötü bir durumdu ya tabii gün içinde de öğünler arasinda acikacagimi hissettigim anda agzima bir seyler atiyordum ya meyve yiyordum yada biskuvi kraker gibi atistirmaliklarSen nasl baş ettin cnm bi tavsiyen var mi inşallah olmazda olsda çok kötü olmasın ona bile raziyim:)
Ne zaman başladı bulantın ne zaman bitti cnm sağol ayrıntılı anlattığın için benimde aklmda bulunur bunlar inşallah gerk kalmazda:)Bende ilk hafta da evde olusan bütün iyi kötü kokulardan tiksintiyle başladı koku biraz siddetli olsa basim agriyordu tabii ilk günlerde gebelikten habersiz olduğum için hasta olacagim felan diye düşünüyordum, gebeligi ogrenince dikkatli beslenmeye basladim özellikle sabah bulantilarim çok oluyordu onuda tetikleyenin aç kalmak olduğunu ogrenince komidinimin çekmecesini markete cevirdim yagli ve baharatli urunlerden rahatsiz oldugumdan cekmeceme tuzlu kraker, minik galeta cubuklari, ceviz, findik gibi seylerle doldurdum uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan aç karna ilaclarimi aliyordum biraz sindirince onlari yiyordum sonra direk kahvaltiya oturuyordum biraz geciktirsem muhakkak istifra ediyordum çok kötü bir durumdu ya tabii gün içinde de öğünler arasinda acikacagimi hissettigim anda agzima bir seyler atiyordum ya meyve yiyordum yada biskuvi kraker gibi atistirmaliklar
Bendee anlamadım ki neden olduğnu bence de daha çok.çok küçük☺Eğer gebeliğin 8 haftalik ise hissetmek için biraz erken daha el ve ayaklar tam oluşmadi ben şu anda bile çok hafif hafif hissediyorum
Canim yaklasik 4-5 haftalikken bulantilarim başladı 13. HaftadaNe zaman başladı bulantın ne zaman bitti cnm sağol ayrıntılı anlattığın için benimde aklmda bulunur bunlar inşallah gerk kalmazda:)
Çok şükür cnmCanim yaklasik 4-5 haftalikken bulantilarim başladı 13. Haftada
tamamen bitti de rahat bir nefes aldım
Inşallah cnm bulantın yok demi herkese soruyom ya7+6 oldum
yarın kalp atışlarını duyucam inşallah
Inşallah cnm bulantın yok demi herkese soruyom ya[/QUOT
valla canım ilginçtir ki bende bulantı oluyor ama kusacak derecede değil...ya da kusmama müsade etmeden kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum...
Inşallah cnm bulantın yok demi herkese soruyom ya[/QUOT
valla canım ilginçtir ki bende bulantı oluyor ama kusacak derecede değil...ya da kusmama müsade etmeden kafamı başka şeylerle meşgul ediyorum...
Maşallah cnm darısı biz bekleyenlere inşallah bekleyincede zaman hiç geçmiyor :)selam kızlar
bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledik... ultrasonda 9 haftalık dedi doktor 23 mm olmuş benim fasulye :)
Merabalar..saglikli ilerlerse aynizamanalrda dogum yapicaz ins..keseyi gorebildiniz mi bn henuz dr a gitmedimMaşallah cnm darısı biz bekleyenlere inşallah bekleyincede zaman hiç geçmiyor :)
Ben 5haftalik hamileyken doktora gidip keseyi görmüştüm bebek henüz çok Küçük olduğundan görünmüyor demisti doktor 7 haftalikkende kalp atisi için gitmiştim fakat forumdan bazi arkadaslarin yazdiklarini takip ediyordum kimisi 7. Haftasinda olmasina rağmen henuz keseyi görememişti o durumun nedeni de geç döllenmeymişMerabalar..saglikli ilerlerse aynizamanalrda dogum yapicaz ins..keseyi gorebildiniz mi bn henuz dr a gitmedim
Tesekkurler cvp icin :)bnde persembe gidicm baklm dr a. ocakta bi dusuk yaptigim icin tedirginim.ins hepimizinki saglikla ilerlerBen 5haftalik hamileyken doktora gidip keseyi görmüştüm bebek henüz çok Küçük olduğundan görünmüyor demisti doktor 7 haftalikkende kalp atisi için gitmiştim fakat forumdan bazi arkadaslarin yazdiklarini takip ediyordum kimisi 7. Haftasinda olmasina rağmen henuz keseyi görememişti o durumun nedeni de geç döllenmeymiş
Amin inşallah Rabbim bebisinizi can sagligi ve mutlulukla kucaklamanizi nasip etsin inşallah bende bebeğim 11 haftalikken yolculuk sonrasi biraz kanama yaşadım nasıl korktuğumu anlatamam o günden sonra o kadar içime işlemişki birkaç sabah rüyamda kanamam olduğunu görüp yataktan firlayip yatagimi kontrol ettiğim oldu o nedenle neler hissettigini çok iyi anlayabiliyorum canimTesekkurler cvp icin :)bnde persembe gidicm baklm dr a. ocakta bi dusuk yaptigim icin tedirginim.ins hepimizinki saglikla ilerler
Allahim saglikla dogmayi nasip etsin ins..Amin inşallah Rabbim bebisinizi can sagligi ve mutlulukla kucaklamanizi nasip etsin inşallah bende bebeğim 11 haftalikken yolculuk sonrasi biraz kanama yaşadım nasıl korktuğumu anlatamam o günden sonra o kadar içime işlemişki birkaç sabah rüyamda kanamam olduğunu görüp yataktan firlayip yatagimi kontrol ettiğim oldu o nedenle neler hissettigini çok iyi anlayabiliyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?