Hafta hafta gebelik belirtilerimizi paylaşalım..

Sen nasl baş ettin cnm bi tavsiyen var mi inşallah olmazda olsda çok kötü olmasın ona bile raziyim:)

Ben de daha keseyi görmedim seninle aynıyız canım ama bende 2-3 gündür mide bulanıyor ama bulantı için erken diyorlar
Belli olmuyormuş o cnm kişiden kişye değişiyor inşallah bulantilarn çoğalmaz ben en çok ondan korkyrm

Sen nasl baş ettin cnm bi tavsiyen var mi inşallah olmazda olsda çok kötü olmasın ona bile raziyim:)
Bende ilk hafta da evde olusan bütün iyi kötü kokulardan tiksintiyle başladı koku biraz siddetli olsa basim agriyordu tabii ilk günlerde gebelikten habersiz olduğum için hasta olacagim felan diye düşünüyordum, gebeligi ogrenince dikkatli beslenmeye basladim özellikle sabah bulantilarim çok oluyordu onuda tetikleyenin aç kalmak olduğunu ogrenince komidinimin çekmecesini markete cevirdim yagli ve baharatli urunlerden rahatsiz oldugumdan cekmeceme tuzlu kraker, minik galeta cubuklari, ceviz, findik gibi seylerle doldurdum uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan aç karna ilaclarimi aliyordum biraz sindirince onlari yiyordum sonra direk kahvaltiya oturuyordum biraz geciktirsem muhakkak istifra ediyordum çok kötü bir durumdu ya tabii gün içinde de öğünler arasinda acikacagimi hissettigim anda agzima bir seyler atiyordum ya meyve yiyordum yada biskuvi kraker gibi atistirmaliklar

Ne zaman başladı bulantın ne zaman bitti cnm sağol ayrıntılı anlattığın için benimde aklmda bulunur bunlar inşallah gerk kalmazda:)

Dünyanın en güzel, en tatlı, en heyecanlı bekleyişi bebeğin gelişim haftallarini ozelliklerini o kadar sıkı takip ediyorum ki bazen aynı seyleri okuya okuya ezberledigim oluyor

Merabalar..saglikli ilerlerse aynizamanalrda dogum yapicaz ins..keseyi gorebildiniz mi bn henuz dr a gitmedim
Ben 5haftalik hamileyken doktora gidip keseyi görmüştüm bebek henüz çok Küçük olduğundan görünmüyor demisti doktor 7 haftalikkende kalp atisi için gitmiştim fakat forumdan bazi arkadaslarin yazdiklarini takip ediyordum kimisi 7. Haftasinda olmasina rağmen henuz keseyi görememişti o durumun nedeni de geç döllenmeymiş

Tesekkurler cvp icin :)bnde persembe gidicm baklm dr a. ocakta bi dusuk yaptigim icin tedirginim.ins hepimizinki saglikla ilerler

Tesekkurler cvp icin :)bnde persembe gidicm baklm dr a. ocakta bi dusuk yaptigim icin tedirginim.ins hepimizinki saglikla ilerler
Amin inşallah Rabbim bebisinizi can sagligi ve mutlulukla kucaklamanizi nasip etsin inşallah bende bebeğim 11 haftalikken yolculuk sonrasi biraz kanama yaşadım nasıl korktuğumu anlatamam o günden sonra o kadar içime işlemişki birkaç sabah rüyamda kanamam olduğunu görüp yataktan firlayip yatagimi kontrol ettiğim oldu o nedenle neler hissettigini çok iyi anlayabiliyorum canim

Allahim saglikla dogmayi nasip etsin ins..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…