Hafta hafta gebelik belirtilerimizi paylaşalım..

Göremeddim sadece sesini duydum o ladar canım sırf bunun için pazartesi bidaha gitmeyi bile düşündün dr ne usg fotosu verdi ne ekranı bana çevirdi ne kalp atışına ait çizelge verdi ne kaç haftalık pşdığunu ne de tahmini doğum tarihini söylemedi ağlayasım geliyo
öyle valla.. usg de görmesi kalp sesi hareketi.. çok başka duygu.. isteyen herkese nasip etsin Allah

e yuh ona.. başka doktora git canım.. biizm görüş daraldı artık vermiyor doktorum foto ama ilk başlarda her gittiğimde verdi. ekranı bana çevirmesine gerek yoktu karşımda ekran vardı. ağlama canım başka bir doktora git

Başka dr a gidemiyorum erkek olduğu için istrmiyolar bebeğimi çok merak ediyodum yarın bidaha mı gitsem

Başka dr a gidemiyorum erkek olduğu için istrmiyolar bebeğimi çok merak ediyodum yarın bidaha mı gitsem

ayy öyle bir dert varsı değil mi unuttum onu ben.. yarın gir 10 gün içinde gidince yeniden ödeme yapmana gerek yok nasılsa. haber vermek zorunda da değilsin başkalarına

ayy öyle bir dert varsı değil mi unuttum onu ben.. yarın gir 10 gün içinde gidince yeniden ödeme yapmana gerek yok nasılsa. haber vermek zorunda da değilsin başkalarına
Konuştum eşimle 12 sinde onun diş randevusu var bende tekrar gidicem vu sefer herşeyi sorup öğrenip isticem

Günaydın güzel anneler 20 aylık bir kızım var ve tekrar 5 haftalık hamileyim henüz doktora gitmedim kan değerini öğrendikten 2 hafta sonra çağırmıştı doktor ilk gebeligımde ilk hamileliğm çok zor geçmişti umarımtat kolay olur yavrum etkilenmez emzirmeye devam ediyorum inş sıkıntı olmaz

selam kızlar
bende7+1 hamileyim
bulantı felan olmuyor bende umarım olmuyor demek için erken davranmıyorumdur :)

selam kızlar
bende7+1 hamileyim
bulantı felan olmuyor bende umarım olmuyor demek için erken davranmıyorumdur :)
Ben 6 haftalıkken ebe bana daha bundan sonra bulantın olmaz maşallah desi olsa çoktan başlarmış ama acıkmaya grlmiyotum açken bütün midem dışarı hücum ediyo 6+5 olduk bugün çok feğiliz yani bizde☺☺

Valla Maşallah barekallah çok sanslisiniz ben 13. Haftama kadar da bulantilardan perişandim öyle ki birşeyleri istahla yemek bir yana dursun mutfaga girmek istemiyordum ama Rabbime bin şükür artik keskin kokular disinda atlattim o durumu dua ediyorum ki dokuz ay sürmedi

İyiki fazla sürmemiş az bi bulantım olduğunda bile mutlu oluyorum nerdeyse miniğim benimle diye ☺

İyiki fazla sürmemiş az bi bulantım olduğunda bile mutlu oluyorum nerdeyse miniğim benimle diye ☺
Benim kizim da varlığını hissettirmeyi seviyordu ki ilk günden başladı şimdi de minik atislarini hissediyorum meleğimin çok çoooook guzel bir duygu Rabbim isteyen herkese tattirsin bunu inşallah

Meraba kızlar hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorm :) size sorum var ben dha keseyi bile görmedim acaba bulantısı olan varmı ne zaman başlıyor ben bulantidan çok korkyrm da:-( :)

Meraba kızlar hepimize sağlıklı hamilelikler diliyorm :) size sorum var ben dha keseyi bile görmedim acaba bulantısı olan varmı ne zaman başlıyor ben bulantidan çok korkyrm da:-( :)
Haksizda sayilmazsin hamileligin tek kötü yönü diyebilirim ben çok kötü atlattim ama benim bulantilarim hamile kaldigim ilk günden başladı fakat ablamin 11. haftasinda başlamıştı kişiden kişiye değişen bir durum inşallah senin hiç olmaz...

Ben de daha keseyi görmedim seninle aynıyız canım ama bende 2-3 gündür mide bulanıyor ama bulantı için erken diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…