- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Inşallah cnm sağlıkla ve hayrlisyla ... Yok dha bende göremedim perşembe çağırdı doktor ınsallah ozman görürüm sen ne zaman gitcenMerabalar..saglikli ilerlerse aynizamanalrda dogum yapicaz ins..keseyi gorebildiniz mi bn henuz dr a gitmedim
Bnmde randevu persembe.hayirli haberlerle geliriz ins: )Inşallah cnm sağlıkla ve hayrlisyla ... Yok dha bende göremedim perşembe çağırdı doktor ınsallah ozman görürüm sen ne zaman gitcen
Aa ne güzel inşallah cnm benim tüp bebek ikinci denememde oldu çok şükür o yüzden çok korkyrm inşallah herşey yolunda giderBnmde randevu persembe.hayirli haberlerle geliriz ins: )
Canım transfer tarihin ne zamandı senin?selam kızlar
bugün bebeğimin kalp atışlarını dinledik... ultrasonda 9 haftalık dedi doktor 23 mm olmuş benim fasulye :)
Canım transfer tarihin ne zamandı senin?
9. hafta demişsin ya canım transfere göre de mi acaba 9 haftalık merak ettıgım için sordum önden mi geriden mi gidiyor canım14 şubat canım :)
9. hafta demişsin ya canım transfere göre de mi acaba 9 haftalık merak ettıgım için sordum önden mi geriden mi gidiyor canım
Merhaba hg nur :)Merhaba kızlar :)
Merhaba hg nur :)[/QUOTE hosbuldum :))
Beta HCG hormonun değeri, hamilelik durumu olmayan bir kadında 0-10 mlU/ml değerindedir. Aile sagligi merkezindeki doktorumun dediğine göre bu değeri geçmesi gebeliği gosterir sen aile sagligi merkezinde doktoruna sordun mu ?Selam kizlar reglim5gun Gecti test yaptrdim beta hcg 1.20diyor hicbisey anlamadim erkenmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?