- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
canım maşallah 14. haftada 1 kilo almışssın, ya benim gibi bir kiloda olsaydınKızlar bende 14.haftama girdim.49 kilo ile hamile kaldım 50 kiloyum ama son 3 gündür.fena yiyorum öyle ekmek hesabı falan yapamıyorum.Bugun 8 gibi kahvaltı yaptım 11 de midem başladı kazinmaya ve 2. kahvaltimi yaptimböyle giderse hızlı bi şekilde kilo alacağım sanırım.
benimde başları olduğu için karnım davul gibiah kızlar bende şu an 8 kkilo felan almış bulunuyorumtek isteğim en fazla 15 kilo ile hamileliği bitirmek ama daha fazla alırmıyım bilmiyorum çünkü boyum çok çok kısa top gibi oldum özellikle bacaklarım çok şişkolar böyle işte
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, dediğiniz gibi spor yapmak lazım birde çok yormadan kendimizi.. ama şu 7 den sonra yememe işini pek yapamıyorum ben genelde sabahları iştahsız oluyorum, öğleden sonra aşırı açılıyo iştahım ne yazık ki:26: hakim olmam lazım kendime ne güzel 55 lerle hamile kalmışssınız..Merhaba,
Ben 1.68 boyunda 55.5 ile hamile kaldım. 6 aylık hamileyim. 61 olmuşum.yani 5.5-6 kilo almışım bu sabah itibariyle.ekmeği kesmiyorum sadece sabahları kahvaltıda tüketiyorum. akşam 7 den sonra da hiçbirşey gerçekten yemiyorum. hergün mutlaka meyve yiyorum.süt içiyorum. süt içemediğim günler peynir veya yoğurdu daha fazla tüketmeye çalışıyorum. bir de hergün spor yapıyorum (haftasonları hariç) bi gün 1 saat yürüyorum,ertesi gün aldığım 'hamilelikte pilates'dvd mi izleyip hareketleri uyguluyorum.
Hayırlı ve sağlıklı bebişler hepimize..
bende merak ediyorum banada hep dediler 6. aydan sonra aniden kilo alıyomuşssun ama ne kadar bilmiyorum, birazda bebeğin kilosu rtıyo sanırım o yüzden son aylar kilo artışı fazla oluyorbende 23. haftamdayım şuan 7.5. kg almış durumdayım herkes son aylarda çok alırsın deyip duruyoda bu çok ne kadar acaba?
ama genede kilon çok iyi canım bana kalırsa..tam emin olmamakla birlikte 1.53 kilo ile hamile kaldım diye düşünüyorum,boyum 1.62...en son dr.da tartıldığımda 54 kiloydum..8+3teyim... ben ben olalı hiç bu kadar acıktığımı hatırlamıyorum,karnım cok hızlı bi şekilde acıkıyor...umarım geçici bi durumdur,yksa yandım yani
ne iyi ilk 3 ay kaç kilo aldınız acaba?suan 33. haftamdayim ve bu zamana kadar 5 kilo aldim. 7 haftam kaldi doguma insallah en fazla 10 kg ile tamamlarim.
suan 33. haftamdayim ve bu zamana kadar 5 kilo aldim. 7 haftam kaldi doguma insallah en fazla 10 kg ile tamamlarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?