- Konu Sahibi SevgiliMelek
-
ay ben napım kızlar ılk 5 ay hiç almadım 52 de basladım
22. haftada 52 ydım ama 22 den 30. haftaya yanı bu gune tam 12 kılo aldım şimdi 64 kıloyum 8 haftada 12 kılo
yaaa kendıme sınır oluyorum sabah yere uzanmıstım sırt üstü bı o yana bı bu yana dönup sırtımı dınlendırıyodum eşım işe gidecek ben cıkıyorum askım dedı ben kalkacam ama ters dönmüş kaplumbaga gıbı debelendım durdum ve kalkamadım eşim gülümsedı canım bnm dedı o kaldırdı acınacak haldeyım
bnmde boy yok bı de 158 boya 64 kılo düşünün artık ılk oglumda 52 den 66 ya kadar kılo almıştım toplam ve dogumdan 2 hafta sonra 52 ye dönmüştüm bunda da ole olurum sanıyodum ama olmadı daha 2 ayım var ve ben delı gıbı yemek yıyorum umarım 70 i görmem nerdeyse dıyet yapım dıcem ama yapamam kı su anda bıle msjı hemen yazsam da gıdıp mutfaktan tatlı alsam dıye düşünüyorum hala......
Ay Allah' iyiliğini versin ters dönmüş kablumbaga örneğine bittim.sen böyle söyleyince bende korkmaya başladım yahuu .ilk 5 ay kilo almadan paçayı kurtarmışında 8 haftada 12 kilo göz korkutuyoo .Allah yardımcın olsun bacım.inş bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın.ama 10 kilo doğumdan hemen çıktıktan sonra gidiyor diye duymuştum.son aylarda bebek iyice gelişiyor onunla birlikte suyunda artış oluyo plasenta ağırlığında değişme oluyo.bunlarıda göz onunde bulundur dert etme.
bugun gıttım dr a o gunku tartı hatalıymış 10 kılo almışımtoplamda 62 ymışım actımama tartıldıgımda....
merhaba arkadaşlar, ben 1.60 boyundayım ve 72 kilo ile hamile kaldım. şu an daha ikinci ayımı tamamlamadım ama şimdiden 1 kilo aldım bilesiz neler yapıyosunuz beslenmenize dikkat ederek nasıl kilonuzu koruyabiliyorsunuz? mesala ekmeği kesmek, bol su içmek ne kadar önemli.
Merhaba,
Ben 1.68 boyunda 55.5 ile hamile kaldım. 6 aylık hamileyim. 61 olmuşum.yani 5.5-6 kilo almışım bu sabah itibariyle.ekmeği kesmiyorum sadece sabahları kahvaltıda tüketiyorum. akşam 7 den sonra da hiçbirşey gerçekten yemiyorum. hergün mutlaka meyve yiyorum.süt içiyorum. süt içemediğim günler peynir veya yoğurdu daha fazla tüketmeye çalışıyorum. bir de hergün spor yapıyorum (haftasonları hariç) bi gün 1 saat yürüyorum,ertesi gün aldığım 'hamilelikte pilates'dvd mi izleyip hareketleri uyguluyorum.
Hayırlı ve sağlıklı bebişler hepimize..
ah kızlar bende şu an 8 kkilo felan almış bulunuyorumtek isteğim en fazla 15 kilo ile hamileliği bitirmek ama daha fazla alırmıyım bilmiyorum çünkü boyum çok çok kısa top gibi oldum özellikle bacaklarım çok şişkolar böyle işte
merhaba canım
ben 54 kiloyla hamile kaldım şu an 7. ayımdayım 8 kilo aldım. doktorum bu konuda çok titiz. kilo olayına takmış durumda. ne kadar zayıf olursan o kadar kolay doğum yaparsın diyor. sen zayıf olursan bebeğin kilolu olur. bana tavsiyelerini anlatayım.
öyle abur cubur yemek yasak :) tam buğday ekmeği yiyorum. bol bol su içiyorum. haftada 1 kere balık 2 kere de mutlaka kırmızı et yemeye çalışıyorum. biz hamileler yediklerini çok çabuk öğüttüğü için o yüzden sık sık acıkıyoruz. o yüzden az ve sık yersen çok fazla kilo almazsın. ve tabi spor yapmakta da fayda var yürüyüş özellikle.
çooook kilo aldım bende doğumakadar nasıl olurum bilmem sabahları bi kavonoz nutella yermi insan yer
bende hiç süt içememiştim mallesef halada içemiyorum
ooooooocnm ben ilk 4 ay çok kustuğum için çok kilo vermiştim ama kusmam kesildi 3 haftada 10 kilo aldım
benim eşim uyurken ağzıma bişeyler veriyo düşünün artıkhmmm bende cok severım cıkolatayı ılk gun mıgdem bulanırdı hep ama artık esım yeter dıyor elımden alıyor artık engelleyemıyorum kndımı valla
canım elevitte domuz yağı katkısı varmış,Kızlar 17.haftadayim 49 la kalmıştım, sabahları 53 çıkıyorum artık bu hızla devam edersem top gibi bişey olcam boyda yok zatenama çok sık acikiyorum frenleyemiyorum kendimi ne olduysa elevitten sonra oldu bütün suç onun valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?