hafta hafta kilo takibi

Ay Allah' iyiliğini versin ters dönmüş kablumbaga örneğine bittim .sen böyle söyleyince bende korkmaya başladım yahuu .ilk 5 ay kilo almadan paçayı kurtarmışında 8 haftada 12 kilo göz korkutuyoo.Allah yardımcın olsun bacım.inş bebeğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın.ama 10 kilo doğumdan hemen çıktıktan sonra gidiyor diye duymuştum.son aylarda bebek iyice gelişiyor onunla birlikte suyunda artış oluyo plasenta ağırlığında değişme oluyo.bunlarıda göz onunde bulundur dert etme.

Boyum 1.59 68le hamile kaldım bulantı kusma döneminde 66ya düştüm. Şu an 6 buçuk aylığım ve 75 kiloyum cumartesi kontrolüm var doktor yine çok kızacak bir ayda 3 4 kilo aldım :/

kızlar benim boyum 1.60 ve 60 kilo ile hamile kaldım şu an 23. haftadayım ve 4 kilo aldım riskli aylara giriyorum inşallah çok kilo almam hedefim 12 kilo ile doğuma girmek bakalım :) hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum

bugun gıttım dr a o gunku tartı hatalıymış 10 kılo almışımtoplamda 62 ymışım actımama tartıldıgımda....

kızlar ben 23. haftaya gırdım, ve şimdiye kadar 7. 5 kılo aldım. ilk aylar 1 er kılo alıyodum gıtgıde hızlandı. dıkkat etmeye çalışıyorum başaramıyorum sofraya oturdum mu durduramıyorum kendımı. bakalım kaça cıkıcaz. çevremden de bu ara sureklı 30 kılo alıp doğuranların hıkayelerını dınlıyorum anlatmayın bana böyle seyler dıyorum:)

bende çok sık acıkıyorum ve çok yiyorum maalesef kendime engel olmıyorum bu gidişle 100 kusurle bitircem hamişliğimi

1.83 boyum var ve 76 ile hamile kaldım maalesef gebeliğim henüz çok erken olmasına ragmen 1.5 kilo almışım bile

lessie nin yürüyüş linklerini yapmaya ve acıktığımda büyük bardaklarla (300ml lik) su içip yatıştırmaya çalışıyorum.

başka alternatifi olan varsa söylesin lütfen acilen yemediğim zamanlarda çok halsiz düşüyorum

Kızlar 17.haftadayim 49 la kalmıştım, sabahları 53 çıkıyorum artık bu hızla devam edersem top gibi bişey olcam boyda yok zaten ama çok sık acikiyorum frenleyemiyorum kendimi ne olduysa elevitten sonra oldu bütün suç onun valla :)

bende 57 la kaldım 58.500 şimdi hiçbirşey yiyememe rağmen şimdiden böle inşallah normal gider benmde hedefim 12 kilo ile doğuma girmek ama meleğim de iyi olsun istiyorum kafam karmakarışıkk

cnm ben ilk 4 ay çok kustuğum için çok kilo vermiştim ama kusmam kesildi 3 haftada 10 kilo aldım

bende hiç süt içememiştim mallesef halada içemiyorum

çooook kilo aldım bende doğumakadar nasıl olurum bilmem sabahları bi kavonoz nutella yermi insan yer

başlarda tatlı yiyemiyodum son aylara doğru tatlıkolik oldum yaw

tartılmaya korkuyorum valla. 2 haftadır allahım ne çikolatalar yedim. 100 gramlık koca koca 2 tane yenir mi yahu..
kıtlıktan çıkmış gibiyim farklı bir istek anlamadım valla.

perşembe günü tartılacağım ama kararlıyım

canım elevitte domuz yağı katkısı varmış,
bence bi araştır, başka bbi iilaç yazssın doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…