Hafta Hafta Problemler

Sakura canım çok moralin bozulmuş. Biliyorum bozulmayacak gibi değil ama bebeklerin sağlıklı ve iyi, seninle birlikteler...

Çok şükür hayatım hala beraberiz bebeklerimle ama ödüm koptu. Herhalde hayatımda ilk defa bu kadar korktum, durumu oyle tarif edeyim.
Allahım hiçbirinizin basina boyle bir sey vermesin insallah...

İnşallah canım. Bir daha senin başına da vermesin. Yok benim üzüldüğüm şu an önemi yok demişsin ya ona üzüldüm. Neden önemi olmasın ki. Acaba baba da yanınızda yok ona da çok üzülmüş olabilir misin. Bir de bu aralar çok mu çalışıyordun birkaç kez seyahat edeceğini falan söylemiştin uçağa binmiş miydin??

Canım yok o seyahtlerin hepsine gitmemi baskan yasakladı. İyi ki de yasaklamıs, hepsi iptal oldu. AMa dediğin gibi tasınma işi, eşimin yanımda olmamamsı, hepsi bir arada ağır geldi herhalde.
Artık cinsiyetlerinin onemi yok cunku su anda en onemli olan sey saglikla bana gelmeleri, yoksa kız olmus erkek olmus inan hiç umrumda değil. O yuzden artık onemi yok dedim canım benim. Sağolasın...

Evet iyi ki iptal olmuş seyahatler. Umarım bundan sonra her şey yolunda olur. Hayal ediyorum da gerçekten çok korkmuşsundur. Ama ağlamadan iyi dayanmışsın hastaneye gidene kadar. Ben görür gürmez soğukkanlılığımı kaybedip, kendimden geçerdim...

a.s.Sakura'cım geçmiş olsun.a.s.
Ne kadar korkmuşsundur kimbilir canım benim..Çok şükür ki bebeklerin iyiymiş,iyi de olacaklar zaten.Sen kendine dikkat et istirahat et bol bol..Gerçi bunları söylemeye gerek yok ama..

Dualarım seninle..

Ne bileyim işte Allah herhalde metanetini de beraberinde veriyor sekerim. Artık sıkıntıya kendimizi alıstırsak iyi olacak herhalde, dogunca problemler daha da buyuyecek.

Ne bileyim işte Allah herhalde metanetini de beraberinde veriyor sekerim. Artık sıkıntıya kendimizi alıstırsak iyi olacak herhalde, dogunca problemler daha da buyuyecek.

canım inşallah bu yaşadığın son sıkıntı olur ve bundan sonra hiç bir sıkıntıyla karşılaşmazsın allah bebişlerine ve sana sağlık versin kendine iyi bak

sakuracım çok çok geçmiş olsun. bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim.
Bende senin gibi bir kanama geçirdim ve benimde eşim yanımda değil. ellerim ayaklarım tir tir titredi, ne yapacağımı şaşırdım. en yakın arkadaşımı bile aramak birkaç dakikamı aldı. Arabaylamı gidiyim, taksimi çağırıyım diye düşünüyorum ama arkadaşımı aramak aklıma gelmiyodu. panik anında insanın nevri dönüyor.
neyseki atlatmışsın. boşver işi gücü. elbette sen olmasanda halledilecek.
Kendine iyi bak. tekrar geçmiş olsun.....

sakuracım canım benim ilk okuduğumda bende korktum senin için ama çok şükür bebekler iyilermiş...10 gün güzelce dinlen canım bende ikiz annelerinde seyahat durumunu bu aralar düşünme başkası senin yerine gitsin yazmıştım ama neyseki onlara da gitmiyormuşun..
canım inşallah hamileyken yaşadığın son sıkıntı olur bu.. bebişlerini sağlıcakla kucağına alman dileğiyle..kendine ve bebişlerine iyi bak...
bende herşey yolunda bir sıkıntım yok diye annemlerin yanına gitmeyi düşünüyordum ama bugün annem kızım bir sıkıntın felan olur sen yerinde dur biz doğumdan öncede geliriz dedi... artık bende evimde olayımda bebişler sağlıklı olsunlar bir sıkıntı yaşamayım istiyorum..

Aman Nazlıcım bosver yaaa, ne seyahati, Allah askina. Allah korusun hepimizi. Bu sefer en ufak bir sıkıntıda doktoruna ulasamayacaksın, en iyisi sen evde dur annenler gelsin. Ben artık herseyden korkar oldum. Simdiye kadar herseyi yaptım, perde taktım, havuza girdim, seyahate az kalsin gidiyordum ama doktorum seyahati temmuza erteleyelim dedi. Esimin yanina bile gitmekten vazgectim su anda, o kadar korktum ki...
Bu yuzden bosver annenler gelsin, sanırım en iyisi boyle...

Sakuracım çok geçmiş olsun canım,umarım birdaha yaşamazsın böyle bir tehlikeyi.Bebeklerini hayırlısıyla dünyaya getirirsin inşallah 2side çok sağlıklı olur.

canım yok gitmekden vazgeçtim.. nasılsa annemler gelecekler birde doğuma gelirler ne yapalım özledik gelsinler .. annemin yaptığı şeyleri, memleketi özledim, bahçelere gitmeyi felan ama 1 sene daha dayanırız ne yapalım..
gerçekten gidipde orada bişey olursa hem ben üzüleceğim, hem annemler birde suçluluk duygusu yaşayacaklar bakamadık edemedik diye.. evli evine köylü köyüne burdayım yani...:))

kızlar ben 2 gündür çok halsizleştim.. sürekli bir uyku hali , kafamı yerinde tuttamıyorum.. gidip uzanmasam geçmiyor.. bu sefer uyuyuncada baş ağrısı oluyor ...
hani 3 aydan sonra enerjik olacaktık ben daha olamadım nedense.. 2 gündür astığım çamaşıra bile elim değmedi neyseki içeri sermiştim çamaşırlığa.. akşam iyi olursam toplayacağım.. bilg. başında bile fazla kalamıyorum.. baş ağrısı yapıyor.. birde sıcaklar var ondan dolayı sanırım .. ama bugün çok güzel yağmur yağdı buralara şakır şakır.. şimdi güneş açtı hala sıcak....

Sakuracığım çok büyük geçmiş olsun güzelim. Allahım bebeklerininher ikisini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bir daha böyle bir sorun yaşamazsın umarım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Kendine çok çok iyi bak.
Ben de annemin yanına geldim. Geçen gün tamizlik yapıyodu. Ben de banyoya daldım. Dolaptı orasıydı burasıydı derken temizlemediğim yer kalmamış banyoda. En son yerler kaldı, ben kitlendim ama yok böyle bir bel ağrısı. Sürekli kanamam var mı de bakıp durdum. Bütün gece uyuyamadım. Hem kasıklarım hem de belim ağrıdı. Hep dua ettim bebeğim beni bırakma diye. Bi daha asla böyle aptallıklar yapmıcam. Hepimiz dikkatli olalım kızlar. İnsan düşünemiyo birden ama her işi yapmamak lazım.

NazlıMelekcim bendede var o uyku hali.Hala enerjik olamadık :) Baksana ruh halimi bile değiştirdim.Yaramzlık yapcak hal yok bende.
Bugün bulantılarım oldu gün boyu.Akşamüstü çıkardım malesef.benim mide çok yavaş çalışıyor ya niye böyle off ya.
Öğlen yediğimi bazen hazmedemioyr,üzerine akşamda yiyince böyle kötü oluyor.

15+5....

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun..sakın moralini bozma bak bebişlerin sağlıklıymış.öle usandım falan deyip isyan etme sakın.allah hakkında hayırlısını sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hayatım..a.s.

canımcım bol bol meyva ye..hem hazmı kolaylaştıtıyo hemde kabız olmanı engelliyo.en önemlisi sağlıklı ve kiloda aldırmıyo..

merhaba kasım anneleri
benim baştan beri olan kasık ağrılarım 4 ayı tamamlamama rağmen hala devam ediyor.Akıntılarım yine aynı şekilde devam ediyor.Aşırı derce yorgunluk devam ediyor....Daha ne deyimm:))))Ama bebişlerimiz için herşeye deger....

kızlar allaha şükür bütün problemlerin bitti şuanda.hiçbirşeyim yok.yalnız çok duygusalım bu ara herşeye ağlıyorum..yani psikolojik olarak değişimler yaşıyorum..bence bu diğer rahatsızlıklardan daha zor.sanki depresyondayım ((

Kızlar yardım. Bu kez de isilik oldum. Ciddi ciddi dresmen isilik döküyorum. Hem de suratımda. Dün başladı, bugün şiddetlenerek devam ediyor. Üstelik güneşte ve sıcakta da değilim. Cildimde hiçbir sorunyoktu şimdiye kadar. Umarım geçen kısa sürede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…