Ne bileyim işte Allah herhalde metanetini de beraberinde veriyor sekerim. Artık sıkıntıya kendimizi alıstırsak iyi olacak herhalde, dogunca problemler daha da buyuyecek.
Kızlar cok kotu bir sey oldu,
Cuma gunu kendimi kotu cok yorgun hissettim ve ogleden sonra izin aldım. Gece saat 5'te kalktim ki yatak, camasir her taraf kan içinde. Ayaga kalktim sanki altima yapiyormuscasina kan bosaldi.. Ve doktorumu aradim. Hemen hastaneye gidiyoruz dedi. Sabah 8'e kadar ordaydik. Cok suklur bir seyimiz yok, bebeklerim cok iyi. Akan kan plesentatdan veya rahim agzindan degil. Sadece ikiz gebelik komplikasyonuymus.
Ama bir hafta hiç kalkmadan yatmam gerekiyormus. 10 gun boyunca canta bile tasimayacagim. Raporlu oldugum için işi de unuttum. Ve tabii ki esimin yanina gidemiyorum, annemin oturdugu semte haftaya cuma tasiniyordum. Tasima sirketi ev sahibi hersey ayarlandi ama ben yatmaliymisim. Herseyi annemler ve kayinvalidemler yapacak.
Goruyor musunuz kizlar, bu tedavi ile gebelikten ben artik basima gelen kanamalardan usandim bittim, omrumden yemin ederin 10 yıl gitti. Hastaneye giderken sadece Allah'a bebeklerimden en azindan bir tanesini bana bahset diye dua edip duruyordum. Aglamamak için zor tuttum kednimi ama doktorumu orada beni bekliyor gorunce bastim yaygarayi...
Bu arada su anda artık onemini kaybetti ama bebeklerimden birnin erkek oldugunu da ogrendik.
Hepinize sevgiler
NazlıMelekcim bendede var o uyku hali.Hala enerjik olamadık :) Baksana ruh halimi bile değiştirdim.Yaramzlık yapcak hal yok bende.
Bugün bulantılarım oldu gün boyu.Akşamüstü çıkardım malesef.benim mide çok yavaş çalışıyor ya niye böyle off ya.
Öğlen yediğimi bazen hazmedemioyr,üzerine akşamda yiyince böyle kötü oluyor.
15+5....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?