Kızlar yardım. Bu kez de isilik oldum. Ciddi ciddi dresmen isilik döküyorum. Hem de suratımda. Dün başladı, bugün şiddetlenerek devam ediyor. Üstelik güneşte ve sıcakta da değilim. Cildimde hiçbir sorunyoktu şimdiye kadar. Umarım geçen kısa sürede...
kızlar allaha şükür bütün problemlerin bitti şuanda.hiçbirşeyim yok.yalnız çok duygusalım bu ara herşeye ağlıyorum..yani psikolojik olarak değişimler yaşıyorum..bence bu diğer rahatsızlıklardan daha zor.sanki depresyondayım((
halecim sevindim rahatsızlıklarının geçmesine:1rolleyes:benimde geçen hafta başından beri bi çok şikayetim geçti.senden biraz gerideyim ama bende çok duygusalım bu aralar.hatta yerli yersiz eşimede çatıp kalbini kırıyorum.geçen gün oda dayanamadı HAMİLESİN DİYE ÜSTÜNE GELMİYORUM AMA BUKADARIDA YETER NAPSAM KIZIYOSUN,DARILIYOSUN,AĞLIYOSUN demeye başladı..sanırım bunlarda hamileliğin cilvelerindensırnaşık şey
Kızlar geldim ben,
hepinize mesajlari icin tesekkur ederim. Daha iyi olmaya calisiyorum ama kanama halen devam ediyor. Doktorum dinlene dinlene azalacak diyor. Elbette azaldı ama o tuvalete gitmek varyaaaa, inanın öldürüyor artık beni.
Sakuracım, çok geçmiş olsun... Umartım en yakın zamanda o kanamaların da geçer de rahatlarsın...
Bu aralar ben de paronayak oldum. Her tuvalete gidişimde tuvalet kağıdını acaba lekelenme var mı diye incelemeden yapamıyorum... Hatta dün gece rüyamda eski oturduğum evin kapıcısının karısıyla karşılaşıyordum. Kadın bana "hamileymişsin ama düşücek o bebek" diyordu... Sanırım kafayı yemeye başladım...:sm_confused:
Kızlar geldim ben,
hepinize mesajlari icin tesekkur ederim. Daha iyi olmaya calisiyorum ama kanama halen devam ediyor. Doktorum dinlene dinlene azalacak diyor. Elbette azaldı ama o tuvalete gitmek varyaaaa, inanın öldürüyor artık beni.
sakuracım yenı duydum kusura bakma canım benımde bılıyorsun cenazem vardı geçmiş olsun canım allahım hepımızın bebgını bızlere bagıslar bol bol dınlen bırak evınde berbat dursun sakın ıs yapma yanlız mı klaıyorsun evde kımse yokmu yanında canım benım aklıma takıldı
kızlar bu halsızlık bendede oluyordu ama kecıboynuzu pekmezı ıcıyorum cok rahatım allahıma sukurler olsun herseyın dogalıyla hallemeye calısıayım kansızlıgımı ılac kullanmaktan sıkıldım artık bu arada mıde bulantılarım da yenıden cıkmaya basladı, karnım kasınıyor sızlerınde kasınıyormu
sakuracım yenı duydum kusura bakma canım benımde bılıyorsun cenazem vardı geçmiş olsun canım allahım hepımızın bebgını bızlere bagıslar bol bol dınlen bırak evınde berbat dursun sakın ıs yapma yanlız mı klaıyorsun evde kımse yokmu yanında canım benım aklıma takıldı
kızlar bu halsızlık bendede oluyordu ama kecıboynuzu pekmezı ıcıyorum cok rahatım allahıma sukurler olsun herseyın dogalıyla hallemeye calısıayım kansızlıgımı ılac kullanmaktan sıkıldım artık bu arada mıde bulantılarım da yenıden cıkmaya basladı, karnım kasınıyor sızlerınde kasınıyormu
arkadaşım çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir ve inşallah birdaha tekrarlamaz kendini çok yordun sanırım işinden dolayı seyahat etmek zorunda olduğunu yazmıştın bir yazında yanlış hatırlamıyorsam aman dikkat yat dinlen senelerdir bu anı bekliyorsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin tüm hamile anne adayları bu duyguyu tatsın inşallah
bende de o sorun var sorma çok şükür hamileliğimiz başından bu yana o tür bir sorun lekelenme hiç yaşamadım ama wc girişimde kontrol editorum acaba leke varmı diye rüyalarıma bile giriyor sanırım sürekli bunları düşünmekten bilinç altına yerleşmiş artık aklımızdan hiç çıkmıyor uykuda bile...........
ikili test önceside sürekli özürlü bebekler görüyordum şu anda o geçti ama şimdide lekelenmelerle doğumlarla uğraşıyorum 3lü test yaklaştığı zamanda bakalım ne olacak
endişelendiğimiz için mi acaba kabuslar görür olduk ne dersiniz
kızlar benim alerjim azdı bu sabahtan beri hapşırık aksırık,burun akıntısı fena oldum.bide çok halsizlik yaptı.öğlen bişiler yedim.çokta değil ama bi fenalaştım.sanki bayılacakmışım gibi kafamı tutamıyorum.tansiyonumu ölçtürdüm 9-5 elimi yüzümü yıkamaya gittim lavoboya zor yetiştim.istifra ettim:çok üzgünüm:sonra yerime gelip kafamı biraz masaya koydum resmen 10 dk. içim geçmiş.şimdi daha iyiyim.sıcaktanmı,tansiyondanmı yediğimmi dokundu bilemiyorum ama çok fenaydım..şimdi midem kazınıyo ne yicem bilmiyom.yanımda salatalık domates ekmek peynir falan var atıştırmalık hep bulundururum ama yine fena olurum diye korkuyom:bbo:
halecim sen geçende yazmıştın kaşındığını.canım benim çok acilinden hemen bişiler sürmeye başla çatlıycaksın ondan kaşınır.zaten erken anne olanlarda ve zayıflarda çatlak daha çok oluyo diye duymuştum.önlemini alda sen çatlarsada yapacak bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?