Hafta Hafta Problemler

canım hamileliğin bu döneminde ciltteki hassasiyetten dolayı sivilce ve lekelenmeler olabilirmiş ama isiliği hiç duymadım.bi doktoruna sor bence.çok geçmiş olsun..

halecim sevindim rahatsızlıklarının geçmesine:1rolleyes:benimde geçen hafta başından beri bi çok şikayetim geçti.senden biraz gerideyim ama bende çok duygusalım bu aralar.hatta yerli yersiz eşimede çatıp kalbini kırıyorum.geçen gün oda dayanamadı HAMİLESİN DİYE ÜSTÜNE GELMİYORUM AMA BUKADARIDA YETER NAPSAM KIZIYOSUN,DARILIYOSUN,AĞLIYOSUN demeye başladı..sanırım bunlarda hamileliğin cilvelerindensırnaşık şey

haklısın azo.bende öyleyim eşime karşı.ama napalım canım çeksinler bizi 9 ay boyunca :)))

Kızlar geldim ben,
hepinize mesajlari icin tesekkur ederim. Daha iyi olmaya calisiyorum ama kanama halen devam ediyor. Doktorum dinlene dinlene azalacak diyor. Elbette azaldı ama o tuvalete gitmek varyaaaa, inanın öldürüyor artık beni.

Son düzenleme:

Sakuracım, çok geçmiş olsun... Umartım en yakın zamanda o kanamaların da geçer de rahatlarsın...
Bu aralar ben de paronayak oldum. Her tuvalete gidişimde tuvalet kağıdını acaba lekelenme var mı diye incelemeden yapamıyorum... Hatta dün gece rüyamda eski oturduğum evin kapıcısının karısıyla karşılaşıyordum. Kadın bana "hamileymişsin ama düşücek o bebek" diyordu... Sanırım kafayı yemeye başladım...:sm_confused:

ay canım benim düşünme öle şeyler.hepimizde bebişlerimiz için endişe duyuyoruz annelik işte..içgüdüsel olarak hep ona bişi olcakmış gibi geliyo.bu yavrularımız dünyaya gelincede böle olucak sanırım.(benim daha ilk bebeğim ama şimdiden öle hissediyom.)sakın kendini böle olumsuz düşünüp üzme.ben gece uyuken sağıma soluma dönerken bile bilinç altıma öle yerleşmişki dikkat ediyom..bunlar normal şeyler rüyanada endişelerin yansıyo..allah ın izniyle sağ salim dünyaya getiricez bebişlerimizi..a.s

Kızlar hepimiz sürekli böyle paranoya içinde miyiz? Geçen gün de ben kafamdan senaryo kurdum. Bebeğim doğuyor, ama ben çıkamıyorum doğumdan. Gerçekten üşütmeye başlıyorum galiba dedim. Sezeryan istiyorum ama anesteziden de korkuyorum, uyuyup uyanamamaktan korkuyorum. Sırf bunun için oturup ağladım. Bir de doğum hikayeleri okuyunca çok kötü oluyorum. Acaba bunları yaşayacak mıyım diye sulanıyor gözlerim hep...

arkadaşım çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir ve inşallah birdaha tekrarlamaz kendini çok yordun sanırım işinden dolayı seyahat etmek zorunda olduğunu yazmıştın bir yazında yanlış hatırlamıyorsam aman dikkat yat dinlen senelerdir bu anı bekliyorsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin tüm hamile anne adayları bu duyguyu tatsın inşallah

bende de o sorun var sorma çok şükür hamileliğimiz başından bu yana o tür bir sorun lekelenme hiç yaşamadım ama wc girişimde kontrol editorum acaba leke varmı diye rüyalarıma bile giriyor sanırım sürekli bunları düşünmekten bilinç altına yerleşmiş artık aklımızdan hiç çıkmıyor uykuda bile...........

ikili test önceside sürekli özürlü bebekler görüyordum şu anda o geçti ama şimdide lekelenmelerle doğumlarla uğraşıyorum 3lü test yaklaştığı zamanda bakalım ne olacak
endişelendiğimiz için mi acaba kabuslar görür olduk ne dersiniz

sakuracım yenı duydum kusura bakma canım benımde bılıyorsun cenazem vardı geçmiş olsun canım allahım hepımızın bebgını bızlere bagıslar bol bol dınlen bırak evınde berbat dursun sakın ıs yapma yanlız mı klaıyorsun evde kımse yokmu yanında canım benım aklıma takıldı
kızlar bu halsızlık bendede oluyordu ama kecıboynuzu pekmezı ıcıyorum cok rahatım allahıma sukurler olsun herseyın dogalıyla hallemeye calısıayım kansızlıgımı ılac kullanmaktan sıkıldım artık bu arada mıde bulantılarım da yenıden cıkmaya basladı, karnım kasınıyor sızlerınde kasınıyormu

canım bende acaip kaşınıyorum.hatta duramıyorum yani.sorduklarımda göbeğin çatlıcak ondan diolar umrarım ondan deildir.. benneyaptımki

Valla Ben çok Kötüydüm Hep Midem De Bulanti Istifralarim Vardi.artik Yavaş Yavaş Bitiyor.başka Bir Sikintim Yok şimdilik.uykularim çok Düzenli.

haklısın canım keci boynuzu pekmezini bende kullanıyorum ve gercekten cok faydasını görüyorum kan ilacları yerine valla bire bir hemde dogal dr da öyle tavsiye etti bana kaşıntıya gelince allaha şükür hiç öyle bi sorunum olmadı daha o yüzden dogru düzgün krem bile kullanmıyorum artık

kızlar benim alerjim azdı bu sabahtan beri hapşırık aksırık,burun akıntısı fena oldum.bide çok halsizlik yaptı.öğlen bişiler yedim.çokta değil ama bi fenalaştım.sanki bayılacakmışım gibi kafamı tutamıyorum.tansiyonumu ölçtürdüm 9-5 elimi yüzümü yıkamaya gittim lavoboya zor yetiştim.istifra ettim:çok üzgünüm:sonra yerime gelip kafamı biraz masaya koydum resmen 10 dk. içim geçmiş.şimdi daha iyiyim.sıcaktanmı,tansiyondanmı yediğimmi dokundu bilemiyorum ama çok fenaydım..şimdi midem kazınıyo ne yicem bilmiyom.yanımda salatalık domates ekmek peynir falan var atıştırmalık hep bulundururum ama yine fena olurum diye korkuyom:bbo:

halecim sen geçende yazmıştın kaşındığını.canım benim çok acilinden hemen bişiler sürmeye başla çatlıycaksın ondan kaşınır.zaten erken anne olanlarda ve zayıflarda çatlak daha çok oluyo diye duymuştum.önlemini alda sen çatlarsada yapacak bişi yok

Canım benim,
coktesekkur ederim. Biraz kafam da kalabalık tabii, inan dusunce yogunlugu bile etkiliyor, aman kendini gereksiz seylere uzme ve seni üzen insanlardan uzak dur. Gerekirse konusma, doktor kendini üzüntü stres ve işten uzak tutabileceğin yerde izole et dedi, aynını yapıyorum. Canım annemin yanındayım ve elimi hiç bir şeye sürmedim.

Kafana wc'ye gidince birşey görücem diye negatif seyleri sakın sokma, aklına getirme, negatifi cağırma sakın. Rüyalara da kulak asma...

Hersey Allahın izniyle cok guzelolacak, gonulden inaniyorum.
Sevgiler

Ben de çok kaşınıyorum. 8. haftadan beri düzenli olarak çatlak kremi kullandığım halde kaşınıyorum bi de... Kaşınıp da çatlamamak mümkün müdür acaba?

canım geçmiş olsun.dikkat et kendine.izin alıp eve gitseydin daha iyi olurdun.bu arada alcam da bi türlü çarşıya cıkamadım bende.sanki inadına çatla dermişim gibi fisfisfis

halecim teşekkür ederim.şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.evimde çok uzak keç vesait değiştirmem lazım.servisimiz var evin önünden alıp evin önüne bırakıyo.eşime al desem oda okulda(öğretmen) izin alması problem olurdu.toparladım biraz iyiyim sağol:)

bebe yağını bende bugün yarın derken elim ermedi bi türlü
bakalım akşam vakit bulursam eczaneler kapanmadan alayımda başlıyayım diyom.

hepinize geçmiş olsun kızlar
artık daha fazla dikka etmeliyiz
benimde iki gündür başım feci ağrıyr
bugün işte akşamı zor ettim nöbetçiydim bide
dün dayanamadım minoset içtim ama bugün içmek istemiyorum üstüste kötü olur şimdi
birde dünden beri çıkarmaya başladım kızlar
canım meyva çekmişti bir tabak dolusu yedim çok mu geldi bilmiyorum sonrassında midem fena
aman bebişler iyi olsunda ne yapalım ıkarız dişimizi demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…