Arkadaslar,
Buraya hafta hafta yaşadığımız problemleri anatalaımdiye açtım.
Benle başlayalım:
Geçen haftaya kadar spesifik hiçbir sıkıntı yoktu ama bu hafta midemden yemek boruma kadar yanmalar oluyor.
Karnımın alt taraflarında acıma gerilemler oluyor ve akıntılar arttı.
Birde heartburn denilen şeyi tamamıyla yaşıyorum. Acayip içim iç organlarım yanıyor. Buz gibi sodaların içine ayranlar döküyorum, soğuk sular içiyorum ama tık yok.
bende şimdiye kadar çok sorun yaşamadım olduysada uzun sürmedi yani..
bende bu aralar çabuk yoruluyorum, şeker hastası gibi dilim damağım çabuk kuruyor bol su içiyorum.. artık kansızlıktan dolayı üşümelerim geçti ateş basmaları bende de oluyor geceleri..hamişlikten olan akıntım hep vardı hala aynı.. birde çok ayakta kalırsam bazen ayaktayken bacağım uyuşuyor belim ağrıyor..bazen oturduğum yerden kalkınca beilimi zor doğrultuyorum sonra geçiyor..
veeee bugün bebişlerimi hissettim.. önce yok gazdır dedim ama gaz sorunum yoktu bugün ve büyük bebişime ultrasonla bakılan yerde bir seğirme hissettim.. bir kaç dakika sonra yine aynı şey oldu..:)) benimde aynı bebişlerim gibi içim kıpır kıpır oldu o an.. kesin onlardandı diye düşünüyorum.. çokk mutlu oldum ya çünki hiç bu kadar net seğirme olmadı hiç..
Aaa Azo ikimizin de bebekleri 14+3'müş. Benimki geçen haftaya kadar küçüktü. Bu hafta SAT'a göre tam zamanına geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?