Hafta Hafta Problemler

kızlar yaa bu hafta bende de özellikle bacaklarımda kaşıntılar başladı
çatlaklar için önlemimi gebeliğin başından beri almıştım zaten birden
4 kilo alınca erkenden tedbirimi alma gereği duydum
ve 2 gündürde karın ağrısıyla çok afedersiniz ishal başladı
nazlımelek bu durumu yaşamıştı sanırım karanfil yuttum ama
bi işe yaramadı başka ne yapsam ki

kızlar yaa bu hafta bende de özellikle bacaklarımda kaşıntılar başladı
çatlaklar için önlemimi gebeliğin başından beri almıştım zaten birden
4 kilo alınca erkenden tedbirimi alma gereği duydum
ve 2 gündürde karın ağrısıyla çok afedersiniz ishal başladı
nazlımelek bu durumu yaşamıştı sanırım karanfil yuttum ama
bi işe yaramadı başka ne yapsam ki
geçmiş olsun canım... süt içiyorsan şimdilik bırak onun yerine bol yoğurt ye gebelikte yoğurt, çubuk kraker, leblebi, muz, haşlanmış patatesiyi geliyor ishale.. ben bunları geç uyguladım ondan epey uğraştırdı beni.. yağlı şeylerden de kaçın bu ara.. inşallah sen çabuk atlatırsın...

sorma canım yaa 2 gündür wc deyim sürekli walla
ewt haklısın kızartma bu aralar çok yedim sanırım ondan kaynaklandı
süt 2-3 gündür içemiyorum zaten içtikten sonra mide bulantısı oluyor
çok erken başlamıştım süt içmeye zaten sevmiyordum şimdi
tamamıyle tiksindim yoğurt ayran ve bol peynir yiyorum
inşallah biran önce geçer tavsiyelerin için teşekkürler
ikizler nasıl başladımı hareketleri hissedebiliyor musun

bu arada 3 gün varmış aramızda sonradan gördüm
benim bebiş seyirmelere başladı :)) gaz sancısı değilse
eğer kıpırdanmaları yavaş yavaş hissedebiliyorum

Son düzenleme:
Benimde karnım coook kasınıoo doktorun kremini bide eczacının dogal verdigi kremi kullanmadım ama sanırım baslamam lazım artık :(

bende ilk başlarda çok yağlı kızartmalar mayonezler felan yedim bilmeden ama şimdi daha dikkatliyim mayonez asla yemem çiğ olduğu yerken hiç aklıma gelmedi yaaa.....
ikizler iyiler şimdilik... evet geçen hafta hissettim ilk defa ultrasonla bakılan yerde çok net seyirme oldu iki kere..

arkadaşlar bende de aşırı derecede kabızlık problemi var ki sormayın... hamileleikten önce vardı şimdi daha da arttı . dr. osmolak diye bir şurup verdi şişe dibini buldu ben de hala tık yok.... buda çok zor bir durum. şimdilik sabahları sıcak su içme yöntemini deniyorum bakalım sonuç ne olacak...

arkadaşlar bende de aşırı derecede kabızlık problemi var ki sormayın... hamileleikten önce vardı şimdi daha da arttı . dr. osmolak diye bir şurup verdi şişe dibini buldu ben de hala tık yok.... buda çok zor bir durum. şimdilik sabahları sıcak su içme yöntemini deniyorum bakalım sonuç ne olacak...

geçmiş olsun canım meyvayı bol yemelisin suyuda çok iç..
inşallah en kısa zamanda iyileşirsina.s.

geçmiş olsun canım meyvayı bol yemelisin suyuda çok iç..
inşallah en kısa zamanda iyileşirsina.s.
teşekkür ederim canım alakana... ama meyve o kadar yiyorum yemek bile doğru dürüst yemiyoeum kepek ekmeği ve bol su ... sürekli içiyorum ...bir ara bitkisel çay içmeyi düşündüm fakat netten bebeğe zararlı olduğunu okudum vazgeçtim sinameki çayı içecektim haftada 2-3 defa ... ama zararını okuyunca caydım...

gunaydın kızlar bende dun ılk defa hamburger yedım mayonezlı bır daha yemeyı dusunmuyorum patates kızartmasıda yedım :icecream:

kaşıntıya gelınce benımde gobusum kasınıyor arada sırada elım gıdıyor hatur hutur kasıyorum :roflol:

:nazar:

oyykı ne oyyy :roflol:
mınık kuslarımız sağlıklı olsunlar da tek catlayalımm :sm_cool::sm_cool:

bence ıstedıgımız kadar kremler yaglar surelım vucudumuzun yapısı musaıtse genede catlıycak annemın hep catlamıs ılk hamılelıgınde bıle benımkınınde kacısı yok catlıycam ıste bılıyorumm :1ninca:

Merhaba ben sıralayayım....

Arada bir karnım sızlıyor, regl ağrısı gibi....
Bazen karnım taş gibi oluyor,
Ellerimin parmak araları kaşınıyor....
Birazda şiştiler...

Magnesyum al, bağırsakları yumuşatıyor, hemde hamilelere veriliyor ilaç değil yani...

gülbeşeker inşalah kısa sürede atlatırsın canım.. süt içiyormusun sütde yumuşatıyor bağırsakları..

apple ve yağmur yapısalsa sizin durumunuz o zaman dahada çok dikkat etmeniz gerecek sanırım.. siz kremlerinizi yağlarınızı sürün yinede azda olsa hafiflemiş olur hem ileriki aylarda bebekleriniz tekme attıkça mutlaka çok acıyacaktır çatlaklar bir arkadaşımın öyle olmuştu...siz şimdiden elinizden geleni yapın yani.. inşallah hepimiz fazla çatlamayız...:))

sakuracım nerdesin canım .. çok merak ettim seni.. umarım sen ve bebişlerin iyisinizdir.. bir ses ver canım yaaa..

14 haftalık bugün bebeğim

aşırı derece de karın ağrısı ve kasık krampları yaşıyprum bugün
oturmakda güçlük çekiyorum hazımsızlık var birde kaşıntılar yok mu

ay bende neden sorun yok aceba bu sorun olabilir mi
gerçi arada bir kasıklarıma sancı gibi bişi girioo

Back
X