Düğün Hafta içi düğünü ?

__karamel__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2011
1.665
3.544
133
40
Kızlar merhaba,
İki düğün yapacak biri olarak ilk düğün + kına gecemi hafta içi yapmayı düşünüyorum.
Haftaiçi düğün yapan kimse var mı?
İşten çıkıp gelecek kişiler olacak az sayıda da olsa..
Ama bende maliyetimi yarı yarıya indirmiş olcam :26:

Aaaa bi kere oluo haftasonu olsun güzel olsun diyenler de var ama benim zaten iki kere olacak.
Üstelik bi de yurtdışına gitme durumu var. 3-4 bin lira oraya masrafım olacak.

Haftaiçi yapacak olursam düğün günüm doğum günüme denk geliyo :16:

Düşünceler düşünceler... Aklınızdakileri paylaşalımm:17:

canım bizim de 2 düğün olucak..o yüzden kına+düğün kısmını haftaiçi yapıyoruz.26 haziran çarşambaya tuttuk salonu.Hem maliyet azaldı hem de iki tarafta da haftasonu yapmaya kalksak işyerinden aldığım izin boşa gidicekti.Böylece 3 günde 2 düğün iyidir geri kalan iznim balayına yeter diye düşündüm. hem yazın hava geç kararıyor işten çıkanlar yetişebilirler çok rahat..bizi seven gelir her türlü :)

bizdee haftaiçş düşünmüştük fiyattan dolayı ama aynı fiyata haftasonuda bulduk şükür:) haftaiçi olan arkadaslarım var geleni gideni az oldu millet hep erken kalktı felan :) oynayan pek olmadı iş çkışı malum yorgun herkez:) okuldan dolayı çocuklu aileler gelemedi :)

ama 2 düğün olucaksa tabi bunların önemi yok :)

bizdee haftaiçş düşünmüştük fiyattan dolayı ama aynı fiyata haftasonuda bulduk şükür:) haftaiçi olan arkadaslarım var geleni gideni az oldu millet hep erken kalktı felan :) oynayan pek olmadı iş çkışı malum yorgun herkez:) okuldan dolayı çocuklu aileler gelemedi :)

ama 2 düğün olucaksa tabi bunların önemi yok :)

Gelen giden az olacaktır diyorum onu göze aldım ama sonuçta kına olacak ve Türkiyeyi terketme durumu sözkonusu.. Okula giden çocuklu aile de davetliler arasında hiç yok.
Yine de gelen olmazsa artık önemli değil az öz bi davet olur kınamı yakar eğlenirim ben yeterim salona :32:

Gelen giden az olacaktır diyorum onu göze aldım ama sonuçta kına olacak ve Türkiyeyi terketme durumu sözkonusu.. Okula giden çocuklu aile de davetliler arasında hiç yok.
Yine de gelen olmazsa artık önemli değil az öz bi davet olur kınamı yakar eğlenirim ben yeterim salona :32:

tabikide öle:))) annen baban eşin yanında olsa koca salonn boŞ olsa umursamazki insan :))) mutlu ol hep :)

Bizimde iki düğünümüz olacak. İlki düğün+kına haftaiçi, ikincisi düğün+nikah haftasonu :) ve arada 10 gün var :1: şartlar ne gerektiriyorsa onu yapmak lazım, gelmek isteyen her türlü gelir. benim evleneceğim adam sabit olduktan sonra, bize her yol mutluluk :16::16::16:

isteyen istediği gün yapar tabii ki, siz de zaten 2 düğün olacağını söylüyorsunuz, benim aklımdan tek geçen; ben hafta içi yaparsam nikahı, düğünü gelemeyenlere gönül koymamam gerekir, tabii ki şartlara da bağlı, arkadaşlarımın çoğu özel sektör kölesi, hele benim gibi çalışanlar ne hafta için ne hafta sonu var, siz tabii ki tanırsınız yakınlarınızı, ona göre gönül koymazsınız, bilirsiniz zaten kimin kesin gelebileceğini... hep derim sağlık olsun da iş-patron vb yüzünden gelemezse gelemesin insanlar, mutluluklar...

benımkı tek düğün ve haftanın ilk gunu:1:

hıç düşünme bunları..eğlenmeye bak:64:

Benimkide tek düğün ve perşembe günü olacak maliyet de 4000 lira düşmüş oldu,hafta içi hafta sonu farketmez benim açımdan her şekilde eğlenilir,hiç takma kafana bence hayırlı olsun

Benimkide tek düğün ve haftanın ilk günü. Nişanım cts günü olmuştu ve 60 kişi kadar yemekli az öz kişiyle o kadar eğlenmiştik ki anlatamam zaten en yakınların olduktan sonra diğerlerini aramıyorsun bile.

Back
X