- Konu Sahibi EylemHemsire
-
hafta sonu katipliğin mülakatı var kızlar çok heyecanlıyım ne giymem gerektiğini bilmiyorum bana yardım edin biraz kilo fazlam var o yüzden şıkır şıkır istesem de yakışmıyor herşey nolur fikir verin
Gri kumaş pantolon, siyah bluz, gri siyah gri çizgili ceket kombini yaptım sizce uygun mudur? Sade bir kolye ve küpe takacağım. Saçımı da at kuyruğu. Topukluya sıcak bakmıyormuş komisyon bende klasik babet tarzı ayakkabı giyeceğim çantam da siyah gümüş işlemesi olan bir çanta. önemli olan zaten bunlar değil ama bakımlı görünmek istiyorum.
Allah yardımcımız olsun canm kilolarını dert etme hiç birimiz manken değiliz.zaten ceket göbek bölgesini kapatıyor.pantolonda klasik olduğu için fazlalıkları çok göstermeyecektir.yakalı ve güzel ütülü bir gömlekte düşünebilirsin resmi durur.ama senin düşündüklerinde güzel.topuklu ayakkabıya neden olumsuz bakıyorlarmış ki?
Bir arkadaşımız da yazmış zaten. Lacivert veya siyah takım tercih edin.
Ayrıca benden size tavsiye mülakata girerken çantanızı mümkünse yanınıza almayınız.
Tebrik ederim bende girdim ama koca bir başarısızla sonuçladım
Resmi giyin.Ceket pantolon gömlek.Saçlarını sıkıca tarattır.
gayet iyi :)
başarılar :)
klavyeyi geçmekle başarılı olunsa keşke canım ya benden çok iyi yazan arkadaşlarım sınavda düşük yazmışlar başarıysa onlar başarılıydı bana göre. şans işi sınavda sakin olmaktan geçiyor işte bende tam tersi mülakattan korkuyorum
ama canım katiplik mülakatı bu tokalaşmak olmaz ki bilmediğim bilgi soruları olursa ne dicem
zaten iş görüşmesine şıkır şıkır gidilmez :)
sakın kahverengi giyme. lacivert ya da siyah tercih et. prestijli durur. sonra hangi bölgelerinde kilo fazlalığı varsa o bölgesinde model olmayan bir şeyler giy. kıyafetleri doğru kullanarak istediğin gibi gözükebilirsin :)
ohh sonunda birini buldum o zaman :) kendini tanıt derlerse nasıl tanıtmalıyım? bir de ellerimin durumu nasıl olmalı öne arkaya bağlamayın diyorlar. bir de sorulan sorulara cevap verememekten korkuyorum bilemezsem diye.eğer bilmiyorsam hatırlamadım mı diyim bilmiyorum mu? son olarakta ilk karşılarına geldiğimde merhaba, iyi günler, kolay gelsin gibi cümleler kurmalı mıyım. bir arkadaşım var 90 kilo kadar beni bu kiloyla almazlar diye üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?