- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
bence şart değil ama ben yürüyerek çook rahat kilo veriyorum diğer türlü daha zor :)Kilo vermek için yürüyüş yapmak şartmı
:) ben de severim böyle tatlı çekişmeleri :)kızların genel yapısı sık tuvalet ihtiyacı galiba...karşımda güzel bir rakip varmış woooww hayır ben geçmeliyim :))) ben bu gazı çok sevdim ya..
hoşgeldin aramıza boyumuz aynı kilo olarak da benden 2 kilo azsın bakalım sonuçlar ne olacak :)bende katılmak istiyorum hergün nete girebilen biriyım kilolarımdan cok sıkıldım...22 yasında üniveriteyi bitirmiş 3 aydır evde pinekleyen ben daha kilo alıyorum... 1,72cm boyum..70 kiloyum ...ve yarın diyete ve spora başlıyorum![]()
ben de size katılayım diycem ama hem kilom sizden çok çok fazla hem de ben düzenli kilo veremiyorum. bi 3-4 kilo verip arkasından duraklama yaşıyorum.
kilon fazla ise daha çok kilo verirsin burada zaten destek amaçlı varız duraksaa dönemlerinde yılmaman için yanında oluruz...
Merhaba yeni topiğiniz hayırlı olsun bayanlar :) Bende katılmak istiyorum banada yer varmı? 73 kilodan 65'e kadar düşmüştüm ama kilo alma yoluna koyulmus gibi dikkatsiz yiyorum eski halime dönmek asla istemiyorum.Hedefim 60 kilo ama suan malesef 67 oldum,yani hedefime 7 kilo kaldı.Umarım başarırız her beraber :) Başarılar dilerim simdideen.
çook güzel kilo vermişsin inşallah böyle devam edersin...