- Konu Sahibi sevgi_kelebegi
bugunun listesini yazayım hemen:)
330 ml'Lİk bi bardagım var hep ınunla su içiyorum ölçülü yani 6 bardak su 2 litere yapıyor:)
sabah10.00) ilk önce 1 bardak su sonra sirkeli ballı ılık su...yarım saat sonra lorla ve bir yumurtayla yapılmış omlet bir dilim kepekli ekmek domates salatalık 3 zeytin..
iki bardak suuuuu...
ara12.30) 2 kuru incir(sindirim için faydalıymış) ve 5 ceviz ...
1 fincan yeşil cay
öğlen(14,30):bir kase yogurt, bir kase tarhana çorbası bir dilim kepkli ekmek
burada aram yok cünkü akdam yemegini 18,00 gibi yiyoruz..aksam yemegine kadar su ve yine belki bi fincan yeşil çay içerim..
saat 21,00 gibi yarım saat leslie yapıcam 1 mile ..sonrada mekik vs cekerim olur 30 dk egzersizbugunüm böyle gececek inş....
![]()
şimdiye kadar ki menün çok güzel tebrik ederim inşallah akşam da böyle güzel olur...
hoşbulduk sende hoşgeldin aramıza...aynı boyda yakın kiloda olmamız sevindirici birbirimize destek oluruz takip ederiz bakalım kim daha sağlıklı kilo verecek
![]()
:) bakalım bakalım merak ediyorum ben de :)
selam kizlar, $u anda kas simülatör kemerini 30dk kullanacagim yani 300 mekik çekmi$ olacagim, menüm ise $öyle
sabah 2 ye$il çay
ara 1 avuç kelogs
ögle 2 kase hazir yayla çorbasi (pirinç neredeyse yoktu, yagsiz), 4 zeytin, 1kk light peynir bir lokma gözleme
$u ana kadar 300 kaloriden biraz az aldim yani
bence dengesiz olmuş inşallah akşama çıkmaz acısı ...
Eki Görüntüle 288248
kızlar eksik bilgilerinizi mesaj hakkınız varsa mesajla bilgilendirirseniz sevinirim. unuttuğum arkadaşım varsa lütfen siz de yazın.il günki azmimizi çok beğendim
benim hedef kilom eksik sadece :) 63 yazarsan sevinirim :)
ben de bugünkü menümü yazayım
sabah
iki dilim kepek ekmek arası beyaz peynir
öğle
2-3 kaşık tas kebabı
1 kase ezogelin çorbası
ara
1 muz
ara
1 bardak süt
akşam
yoğurtlu yağsız kavrulmuş havuç sote