Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

hepsi çok güzel ama ben özellikle 3. ve 4. yü beğendim.ama 3.nün içinde kızıllıklar var sanki. bi de siyahtan ilk boyamada geçebilirler mi bu renge acaba??

hepsi çok güzel ama ben özellikle 3. ve 4. yü beğendim.ama 3.nün içinde kızıllıklar var sanki. bi de siyahtan ilk boyamada geçebilirler mi bu renge acaba??

madiiiiiiiiiii boyat artık saçlarını yaaa allaa allaaa, yoksa ben boyycaamm :lepi:

kontess cnm ya saçların çok güzel olmuş maşallah benimde yarın 3. uygulamam olacak iyi ki gördüm bu tarifi, saçlarım ışıl ışıl parlıyor ve yumuşacık ya di mi madicmm :) sositososito teşekkürler tatlmmm alkisalkisalkis

tüh ev arkadaşıma yakalandım yahu olumunekankayizsmile bujummm boyatcam boyatcam da senin desteğine ihtiyacım var :)) bu arada iki ev arkadaşı ikimiz de çok memnunuz bu kürden deil mi bujummmmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile5

evett madi'mm bayanssulusmile ben bugün yapamadım ya işten güçten vakit kalmadı neyse yarın sabah uyanır uyanmaz yapcm :) opuyorumnanaktan korkmuosn di mi bensiz olumunekankayizsmile

evett madi'mm bayanssulusmile ben bugün yapamadım ya işten güçten vakit kalmadı neyse yarın sabah uyanır uyanmaz yapcm :) opuyorumnanaktan korkmuosn di mi bensiz olumunekankayizsmile

korkmuyorum da sıkılıyorum :çok üzgünüm:

selam kızlarrrrrrra.s.
saç dökülmesiyle cebelleşen baya bi kişi var sanırım .
aktarlarda satılan çam terebentin esansı diye uçucu bir yağ var , o da aynen sarımsaklı şampuan gibi evde hazırlanıyor. 200 mg. lık şampuana 2 kapak ekleniyor ve şampuan kutusu iyice çalkalanıyor. şampuan biraz daha akışkan hale geliyor.
ben sarımsaklı şampuandan sonraki şampuanlamamı bununla yapıyorum artık , bu aralar şaçlarım dökülmeye başlamıştı mevsim geçişinden midir nedir lmaz: 2 haftadır kullanıyorum şimdi durdu dökülmem.bayanssulusmile ilgilenenlere duyurulur .

bu arada bu çam terebentinin kokusu çam yapraklarının kokusuna benziyo ama şampuandan sonra öyle kokusu falan kalmıyo saçta .

kontescim thalianın saçı(en sondaki) bal köpügü mü oluyo ki bende öyle bişey istiyorum sen bu fotoyu mu götürdün kuaföre ?

aylar önce kuaför tavsiyesiyle çam terebendi esansı almştm ama bi türlü kullanmak nasip olmamştı ya yarından itibaren sarımsaklı şampuandan snra bende denycem şakkıdı

dökülmeyi durduruyor fakat saç uçlarını da kurutuyor.tarafımdan denenmiştir...iyi bi denge yapmak lazım saçı kurutmaması için..

Kontesçiim..Senin bu kürünü bademyağı değilde ,zeytinyağı ile yaptım..sarımsak şampuanı da kullanmadım..
8.kürü bugün yaptım..ama bende normal uzama şeklinde seyrediyor..öyle çok farkedilir bişey olmadı..:1no2:
acaba sarımsaklı şampuan ve bademyağında mı bu marifet.?.sanmıyorum ama, bana mucize etki etmedi.:çok üzgünüm:.

nedir..saçıma bakım yapmıştır..:smiley-cool:

bence marifet sinameki + badem yağı + bemiks' de canım.yani bir bütün olarak kür uygulanmalı

çok güzel renk kuzucum benim yaza doğru bende böyle istiyorum bakalım yapabilcekmi benim kuaför?
inşallah yapabilir canım
ben kuaförümü bu yönden çok seviyorum
sadece anlatsam,resim göstermesem bile tam istediğim rengi anlayıp yapıyor...
ama şöyle bir sorun var,önceki saçım oriyalden röfle olunca yani saçımın %80'i oryalli olunca,üstüne renk tutmuyor pek
bi önceki rengim bakırdı mesela,1hafta durdu durmadı kafamda
2. resimdeki rengimden de eser yok şuanda
daha açık,sarıya kaçar gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…