Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bende dun golge yaptırıp eve geldım ve hemen kuru yaptım ama renk degısımı olmadı sukurler olsun o yuzden gayet mutluyum
anacım sen benim dediklerimi okumuyo musun sempatiksalakcinni
tek uygulamada bi şey olmaz,zamanla değişir rengi demiştimmm
ama kime demiştiimmmmkaydirigubbakcemile3

anacım sen benim dediklerimi okumuyo musun sempatiksalakcinni
tek uygulamada bi şey olmaz,zamanla değişir rengi demiştimmm
ama kime demiştiimmmmkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam anne pardon :roflol::roflol::roflol:

dün cesaretimi toplayip sarimsakli sampuanla yikadim saclarimi :hooray:
bi kerelik icin yarim dis sarimsak rendeledim
sacima sürmemle yikamam bir oldu kaydirigubbakcemile3
kokucam diye ödüm koptu :roflol:
allahtan mis kokulu bakim kremlerim sayesinde kokmadim:)

120ml sampuanima 2-3 dis sarimsak rendelesem olurmu kkontess ?

şunu 2 orta boy diş yapalım

slm kızlar bn de yarın 3. uygulamamı yapacağım ama daha iki uygulamada bile saçlarımdaki değişikliği farkettim vereliniortak normalde saçlarımı doğal haliyle kullanamıyordum düzleştirici mahvetmişti ama artık kabarmıyor ve doğal haliyle çok rahat kullanabiliyorum paylaşım için tekrar teşekkürler:1hug:

hedefim ekime kadar saçlarımı belime getirip boyatmak ama yardıma ihtiyacım var kızlar bu benim ilk boyamam olacak doğal saçım siyah buğday tenliyim acaba hangi renge boyatabilirim tecrübelerinizden faydalanabilir miyimkaydirigubbakcemile2

canim bnde cok kokuyordum kokucak die ilk kullandigimda 1kere kullandim sonra sampuan falan kullanmadim hicte kokmadi..
simdi biraz bekletiyorum sacimda kokmuyor ama bbelki bana kokmuyordur die her ihtimale karsi bi tane sampuan daha aldim sonra onla yikiyorumopuyorumnanaktan

Topik sahibine bir sorum var; benim 3 yaşında bir kızım var saçları hiç uzamıyor. Ama benim kuzum bayılıyor uzun saça, uzun saçlı birini görünce resmen hayran hayran bakıyor. Acaba onda da uygulasam kürü bir zararı olurmu? Yani uygulamada saç derisinde falan yanma oluyormu?
Şimdiden cevabınız için çok teşekkür ederim.

saç derisinde yanma olmuyor...
ama yine de bebek için önermem
sonuçta deriye sürülen her şey karaciğerimizde birikir
yetişkin ile 3 yaşındaki bebeklerin metabolizması farklıdır
bence bi doktora danışın.
ayrıca 3 yaşındaki bir bebeğin saçının uzamaması bence doktorluk bir durumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…