bioblas bitkisel bir şampuan diye biliyorum,o yüzden emin değilim canımslm kızlar benim saclarım hiç uzamıyor omzumdan asagı inmiyor zaten cok seyrekler uzadıkcada cansızlasıyorlar sampuanımın içine sarımsak koysam cesaret edemiyorum esim cok hassas koku konusunda kokarmıyım acaba bide bioblas aldım yeni belki faydası olur diye onun içine koysam bisay olurmu
bioblas bitkisel bir şampuan diye biliyorum,o yüzden emin değilim canım
kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3ay yine kuafordeyim beeeeeen :))))))))))))) kafayı yicem :)))))))))))
gülüyorum aglanacak halime vallaha yaaaaa :))))
kerastase in ürünlerini aldım gene :))))))))))))) bakım yaptırıyorum şimdi :))))))))) ay ben çok salagim:)))))))))
bi bakarım canım var mı buralarda:)))))))) yumusacik oldu kız saclariiiiiiiim :)))))
bu sefer farklı bir yere gittim :)) dün gölgemi yaptırdığım yer kerastase satmıyor o yüzden satan başka bir kuaföre gittim:))) maske aldım bı tane bir de krem aldım,kremi banyodan sonra uçlara sürüyorsun(avonunda vardı bu tarz bir ürünü ama o cok çabuk yaglandiriyordu saçlarımı) kerastase lari aldığım yerdeki cocuk,merak etme o kadar da kötü değil senin sacların dedi :))) oh moralim yine yerine geldi :))) yumos yumos oldu saclariiiim :))) kontescim seninde uçları kötüydü yanlış hatırlamıyorsam en azından maskesini bı denemeni öneririm :)))))))))
benim saçım ilk fotoda olduğu gibi röfleliydiarkadaşlar ben de bugün sinamekeli küre başladım.Sadece bişeyi değiştirdim bemix değli bephantene ampül koydum içine.Çünkü bemix çok kötü kokuyo daha öncede kullanmıştım.Bişey sorucam kızlar yaa bu sinamekeyi kaynatınca suyun rengi biraz koyu oldu.Saçım röfleli rengini bozar mı acaba???
benim saçım ilk fotoda olduğu gibi röfleliydi
bozulma olmadı renkte ama benim röflem sadece oriyal ile yapılmıştı,boya yoktu
seninki boyadansa garanti veremiyorum...
hem,zamanla boya akıyor zaten...
değişim illa ki olucaktır
renk değişimi ,gözlemlediğim kadarıyla boyayı akıtıp alttaki rengi meydana çıkarma yönünde...Benim de sadece oryelle açılmış canım ama bayaca bir açılmış durumda kızıla dönmesini istemiyorum ama aynı zamanda uzamasını da istiyorum.İlgine teşekkürler.şuanda kafamda zaten kür:):) uzaması herşeyden önemli :):) rengi bozulursa da koyulaştırırm artık
dayanılmıcak bi şey yok ki kuşumkontesim cumartesi 6.kürümü yapmıştım bugün de evdeyim cutesiye kadar dayanamıcam yapsammıki yaff çok karıştı kafam
bebegim ctesi evde olamayabilirim bazen unutup yapmıyorum bilmiyorumkismile.joker hakkımı kullanmak istiyorummmmalkisalkisalkis
bebegim ctesi evde olamayabilirim bazen unutup yapmıyorum bilmiyorumkismile.joker hakkımı kullanmak istiyorummmmalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?