Saç Uzatma Yöntemleri Haftada 1cm uzayan saçlara ne dersiniz?

bioblas bitkisel bir şampuan diye biliyorum,o yüzden emin değilim canım

bioblas bitkisel bir şampuan diye biliyorum,o yüzden emin değilim canım

baska bi sampuana sarımsak rendelesem önce onunla yıkasam sonrada bioblasla yıkasam hem sarımsak kokusu gitse off ya saclarım uzasın istiyorum bi an önce sarımsaga cok güveniyorum cünkü babamın sacları bayagı bi acılmıstı kullandıgı ilaçlar yan etki yapmıstı sonra biz o acılan yerlere direk sarımsak sürdük geri kapandı hatta sacları beyazdı siyah sac cıktı geri

ay yine kuafordeyim beeeeeen :))))))))))))) kafayı yicem :)))))))))))
gülüyorum aglanacak halime vallaha yaaaaa :))))
kerastase in ürünlerini aldım gene :))))))))))))) bakım yaptırıyorum şimdi :))))))))) ay ben çok salagim:)))))))))

kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

:)))))))) yumusacik oldu kız saclariiiiiiiim :)))))
bu sefer farklı bir yere gittim :)) dün gölgemi yaptırdığım yer kerastase satmıyor o yüzden satan başka bir kuaföre gittim:))) maske aldım bı tane bir de krem aldım,kremi banyodan sonra uçlara sürüyorsun(avonunda vardı bu tarz bir ürünü ama o cok çabuk yaglandiriyordu saçlarımı) kerastase lari aldığım yerdeki cocuk,merak etme o kadar da kötü değil senin sacların dedi :))) oh moralim yine yerine geldi :))) yumos yumos oldu saclariiiim :))) kontescim seninde uçları kötüydü yanlış hatırlamıyorsam en azından maskesini bı denemeni öneririm :)))))))))

ben de sıkılıyorum keserken...başka zaman görürüm makası alınca bulamıyorum nedense :) bende bi alemim galiba...kırıklar nasıl önlenir acaba..saçın kuru ve ince olması etkiler di mi?nasıl güçlendiricem ki ya bu hafta küre zeytinyağı da kattım güzel oldu :)

arkadaşlar ben de bugün sinamekeli küre başladım.Sadece bişeyi değiştirdim bemix değli bephantene ampül koydum içine.Çünkü bemix çok kötü kokuyo daha öncede kullanmıştım.Bişey sorucam kızlar yaa bu sinamekeyi kaynatınca suyun rengi biraz koyu oldu.Saçım röfleli rengini bozar mı acaba???

bi bakarım canım var mı buralarda
fiyatları ne kadar

benim saçım ilk fotoda olduğu gibi röfleliydi
bozulma olmadı renkte ama benim röflem sadece oriyal ile yapılmıştı,boya yoktu
seninki boyadansa garanti veremiyorum...
hem,zamanla boya akıyor zaten...
değişim illa ki olucaktır

Benim de sadece oryelle açılmış canım ama bayaca bir açılmış durumda kızıla dönmesini istemiyorum ama aynı zamanda uzamasını da istiyorum.İlgine teşekkürler.şuanda kafamda zaten kür:):) uzaması herşeyden önemli :):) rengi bozulursa da koyulaştırırm artık

kontesim cumartesi 6.kürümü yapmıştım bugün de evdeyim cutesiye kadar dayanamıcam yapsammıki yaff çok karıştı kafam

renk değişimi ,gözlemlediğim kadarıyla boyayı akıtıp alttaki rengi meydana çıkarma yönünde...
kürü uygulayan bi kaç bayandan bu tarz yorumlar okudum yani...
ama madem seninki de sadece oryalle yapılmış,o zaman rahatlıkla kullanabilirsin.
renk değişimi olmuyor,kendimden biliyorum guclubacismile

ben de cumadan cumaya yapıyordum ama snwlarm var diye anca bugün yapabildim...
bu kadar stres & heyecan yapmayın
haftada bir kez kürü yapın,gerisini saçlarınıza bırakınn a.s.

bebegim ctesi evde olamayabilirim bazen unutup yapmıyorum bilmiyorumkismile.joker hakkımı kullanmak istiyorummmmalkisalkisalkis

bende dun golge yaptırıp eve geldım ve hemen kuru yaptım ama renk degısımı olmadı sukurler olsun o yuzden gayet mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…